#19 Goran Pandev

pandevin ne suçu var ,adamın keyfi yerinde 2.2 milyon euronun üstüne kondu,sahada ancak yürür , 20 dakikada oynarsa 2000 dakikada oynasada sahada yürür ,suç tabiki onu getirende ...

Iyi para aldigi icin yürüdügü yok adamin. Oyun tarzi öyle diyorum ya, fazla kosan bir oyuncu degildi hic bir zaman. Bu yeni birsey degil ve bu yüzden Pandev'i sorgulamak yanlis olur. Teknik ekip bu tip bir oyuncuyu transfer ettiklerini bilmelidir taraftarfin önüne atmadan önce.

ne telles ne pandev vardi kadroda ne diye alindi bu oyuncu anliyan varmi? yeni td gelirse büyük ihtimal gönderir bu adami

Bu adamın sorunu ne ya. Yani kadroya bile alınmamasının nedeni nedir ? 15-20 dakika bile oynayamayacaksa neden transfer edildi ??

Kalite bir santraforumuz olsa bu sene lig bizim acımızdan cok farklı olurdu. Kontejan sorunu falanda yasamazdık, kes Dzemali'yi olsun bitsin. Bedavaya Gomis bile büyük isler yapardı.

Yazık gercekten. Koskoca Galatasaray'ın 1 tane rakip savunmaları zorlayacak ve ileride top tutacak santraforu yok.

Öyle biri mi var takımda hani göremiyorum :confused::confused:

Bende neden oynatilmadigini anlamis degilim. Mesela dün golü yedikten sonra ihtiyacimiz vardi bence.

Bu sene bize bir kaç maçı cevirsin yeter

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sadece şlde değil ligdede en önemli silahlarda biri olur ama şans gelirse.pandevde top tekniği ve şut yeteneği üst düzeyde sneijderlede iyi anlaşıyor sol kanatta oynarsa etkili bir silah olur.ligde solda pandev sağda olcan ortada sneijder önde burak olursa rakipleri fena boğabilecek bir Gs takımı oluşacak ama malesef hucumda 4 oyuncu kullanma cesaretini 1 maç dışında gösteremedi prandelli.

anderlecht macinda begenmistim sadece kondisiyon eksikligi var diye tahmin ediyorum

dzemaili transferi bi kenera pandev'in halen dogru transfer oldugunu biliyorum

moruğun sahada yürümeye bile hali yok ,bir yılda 2.3 milyon Euro parayı cebe attı ,adam mutlu ,biz düşünelim halimizi..

Doğru kullanırsak çok faydalı olur.

Cl den elendik bu daha kondusyon yapacak. Transferde emegi gecenin ellerini sıkayım. Hee pardon bonservisi yoktu dimi.

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

transferin son günü dünya starı aldık kolay değil !!! 1 sene bir adaptasyon süresi geçirsin bedavaya aldık çünkü !!! cemali ile beraber mpenza spear horvattan sonra ki en başarılı transferlerimiz :mad:

Geri
Üst Alt