#19 Goran Pandev

Bence kaliteli bir oyuncu

burak'tan kat be kat iyi

top tutmayi, pas vermeyi, calim atmayi biliyor en azindan

Bizi ileriye tasir mi? Tasimaz.

Elimizde TEK forvet oynayabilecek,
TEK forvet şimdi düşündüm de;
Adam esasında elimizde ki TEK forvet...

Son düzenleme:
Dzemaili yerine bari bu adamı oynatsa hiç değilse kalitesi var ama dzemailide ben hiç bir şey göremedim

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

--------------------Muslera-----------------
Tarık--------Chedjou------Semih---------Hakan
-----------------Melo--Selçuk----------------
-------Olcan-------Sneijder-----Pandev------
--------------------Burak---------------------
şu 11 ligde iyi iş yapar sağlam bir hucum takımı.Pandevde sol kanatta daha etkili zaten asist yeteneği gol yeteneğinden daha fazla santrafor gibi değilde açık veya yardımcı forvet tarzı kullanmak daha uygun.

adamda göbek var sahada 40 yaşında futbolu bırakmış oyuncu gibi istediği kadar kalite olsun bu fizikle zor oynar. Keşke trabzonun aldığı yatabareyi alsaydık adam her kafa topunu alıyor,sırtı dönük oynuyor tam istediğimiz oyuncuydu pandev biraz zor toparlar.

Napolinin 12/13 sezonunu inceledim. Pandev-Hamsik forvet arkası önünde Cavani seklinde bir forvet hattı varmış aslında bu sistem Gsye uyabilir mesela şu şekilde olursa.
--------------------Muslera------------------
Tarık---------Chedjou----Semih--------Olcan
-------Hamit-------Melo---------Selçuk-------
------------Pandev-----Sneijder--------------
Anadolu takımlarına karşı bu şekil Zor maçlarda da orta sahadan bir kişi çıkarıp defansa biri eklenebilir(Selcuk-Balta değişikliği gibi)

Napolinin 12/13 sezonunu inceledim. Pandev-Hamsik forvet arkası önünde Cavani seklinde bir forvet hattı varmış aslında bu sistem Gsye uyabilir mesela şu şekilde olursa.
Anadolu takımlarına karşı bu şekil Zor maçlarda da orta sahadan bir kişi çıkarıp defansa biri eklenebilir(Selcuk-Balta değişikliği gibi)

'Kanat' çılar gelip pataklamadan editle bence! :asd22:...

çok seveceğinizi düşünüyorum ilerki maçlarda:k19:

Reelde 2-5-3 ya da 2-5-2-1 gibi diyorsun; yürümez o iş!...
Diyorum ya zaten zor maçlarda orta sahadan biri alınıp defans daha güçlendirilir Tarık-Olcanda dengeli hatta biraz daha defansa yakın olur fln filan böyle bir kadro düşünülmeyecegi için bir öneri sadece, zaten Prandelli bu kadroyu sürecek kadar cesur top oynatamaz .

Böyle bir dizilisin olduguna inanıyormusun :)

Napoli yıllardan beri 4-2-3-1 oynuyor. Yani cift forvet arkası diye bir olay yok, olamazda zaten.

Pandev solda, Hamit sağda oynar, Sneijder 10 numara, Burak tek santrafor. Sahaya yayılıs böyle olur.

Böyle bir dizilisin olduguna inanıyormusun :)

Napoli yıllardan beri 4-2-3-1 oynuyor. Yani cift forvet arkası diye bir olay yok, olamazda zaten.

Pandev sağda, Hamit sağda oynar, Sneijder 10 numara, Burak tek santrafor. Sahaya yayılıs böyle olur.
Transfermarkttan baktım hala olmaz diyorsun bu şekil oynamışlar sadece defans oyuncusu yerine orta saha koydum fazladan ve zor maçlarda orta sahadan biri yerine defans olur dedim bilmiyorsan bilmiyorum de yanlış bilgi verip eleştirme.

Diyorum ya zaten zor maçlarda orta sahadan biri alınıp defans daha güçlendirilir Tarık-Olcanda dengeli hatta biraz daha defansa yakın olur fln filan böyle bir kadro düşünülmeyecegi için bir öneri sadece, zaten Prandelli bu kadroyu sürecek kadar cesur top oynatamaz .

Demek istediğini anladım zaten de, güçlü takımlara karşı tarif ettiğin 3-4-2-1, bildiğimiz 3-5-2 nin daha ofansif varyantı; hani şu Prandelli den çoğu kişinin nefret etmesine sebep olan terane...

Demek istediğini anladım zaten de, güçlü takımlara karşı tarif ettiğin 3-4-2-1, bildiğimiz 3-5-2 nin daha ofansif varyantı; hani şu Prandelli den çoğu kişinin nefret etmesine sebep olan terane...
Fenerin gecen sene oynadığının bir farklı varyasyonu orda Sow ve Kuyt kanatlarda idi burada ise Sneijder ve Pandev biraz daha forvet arkası gibi.Bence ofansif oynamalıyız bu yüzden bu kadro gerçekten iyi.

Geri
Üst Alt