#19 Goran Pandev

Transfermarkttan baktım hala olmaz diyorsun bu şekil oynamışlar sadece defans oyuncusu yerine orta saha koydum fazladan ve zor maçlarda orta sahadan biri yerine defans olur dedim bilmiyorsan bilmiyorum de yanlış bilgi verip eleştirme.

Oradaki mantık, oyuncuları mevkilerine göre dizmek. Fake bir dizilis yani. Gercek oyunda böyle sacma bir dizilis olamaz.

Pandev Napoli'de sürekli kanatta oynuyordu. Diğer kanatlarıda yanılmıyorsan İnsigne'ydi. Hamsik 10 numara, Cavani tek santrafor. Klasik 4-2-3-1 iste,

Transfermarkttan baktım hala olmaz diyorsun bu şekil oynamışlar sadece defans oyuncusu yerine orta saha koydum fazladan ve zor maçlarda orta sahadan biri yerine defans olur dedim bilmiyorsan bilmiyorum de yanlış bilgi verip eleştirme.

ligtv ve transfermarkt'in kadro dizimine aldanmayin.

pandev kanat oyuncusu

pandev ne kanat oynayabilir nede forvet ,hele mevcut kadroyla hiç oynayamaz , takımda yürüyen oyuncuların yerine koşan oyuncular bulup koyarsanız pandev o zaman birazda olsa faydalıu olur (buda takımın en az yarısını değiştirmek demek) , yürüyen takımımızda pandevde bir diğer emeklidir,kafasına göre takılır,iki adım atınca yorulur , yıllık 2.3 milyon euroyu cebe indirip ,sene sonuna kadar sözleşmesini bir yıl daha uzatıp keriz silkelemeye devam derdine düşer, haa bu arada almeida yıllık 400 bin dolara anlaşmış cesena ile ,vesselam türkiye keriz yolma yeridir ,türkiyedede bizim takım açık ara ve rakipsiz en büyük kerizdir...

Oradaki mantık, oyuncuları mevkilerine göre dizmek. Fake bir dizilis yani. Gercek oyunda böyle sacma bir dizilis olamaz.

Pandev Napoli'de sürekli kanatta oynuyordu. Diğer kanatlarıda yanılmıyorsan İnsigne'ydi. Hamsik 10 numara, Cavani tek santrafor. Klasik 4-2-3-1 iste,
Nesi saçma araya kaçan bir forvet varken 2 tane araya pas atan oyuncu var ve yani ikiside kanat özellikli ama biraz daha iceride oynuyorlar ve ayrıca 4-5 Napoli maçı ozeti izledim tamda bu şekilde oynuyorlardı.Gecen sene 4-2-3-1 ondan önceki sene ise bu sekil oynadılar.

Kanat oyuncusu olmasının yanında Forvet arkasınıda bir o kadar iyi oynar çünkü kanattaki bir oyuncunun temel özelliği olan hızını kaybetti.

oynayip oynayamasina bi lafim yok ama napolinin kanat oyuncusu idi bildigim kadariyla. Gerci italya liginden nefret ederim takipte etmem fakat cl maclarinda denk geldigim kadariyla napolinin acik oyuncusuydu diye hatirliyorum. yanlisim varsa duzeltirsin

Pandev yardimci forvet dedigimiz adamdir. Tek forvet oynamaz, cift forvette orta sahaya daha yakin olan forvettir.

oynayip oynayamasina bi lafim yok ama napolinin kanat oyuncusu idi bildigim kadariyla. Gerci italya liginden nefret ederim takipte etmem fakat cl maclarinda denk geldigim kadariyla napolinin acik oyuncusuydu diye hatirliyorum. yanlisim varsa duzeltirsin
İkisinide oynuyor zaten ama biraz hızı ve kondisyon sorunu var bu yüzden zekası ve tekniğini daha rahat kullandığı forvet arkasında daha iyi olduğunu düşünüyorum, ayrıca bende Pandevi çok tanımam ama biraz inceledim ve gol attığı maçların özetine falan baktım oradan gördüm Cavaniye müthiş pasları var ortadan gidip şutları var, orada daha etkili.

Nesi saçma araya kaçan bir forvet varken 2 tane araya pas atan oyuncu var ve yani ikiside kanat özellikli ama biraz daha iceride oynuyorlar ve ayrıca 4-5 Napoli maçı ozeti izledim tamda bu şekilde oynuyorlardı.Gecen sene 4-2-3-1 ondan önceki sene ise bu sekil oynadılar.

Pandev-Hamsik-Cavani 2012-2013'te Napoli'nin banko oyuncularıydı ama İnsigne'de takımın ideal kanat oyuncusuydu. Simdi bu İnsigne'ye ne oldu ?? Napoli'nin o sezon İnsigne'nin olmadıgı bir macına bakmıs olabilirsin.

Son olarak İnsigne'yi cıkaralım, o zaman dedigin dizilis gerceklesirmiydi ? Kağıt üzerinde evet ama saha üzerinde çok zor. Bu kezde 4-3-3 gibi olurdu ve Pandev-Hamsik gene kanat oynardı, kanat-forvet'te diyilebilir. Yani Pandev ile Hamsik'e forvet arkası oynayacaksın talimatı versende adamlar cok yönlü oldugundan oyunun acılması icin mecbur kanata kayacaklar.

Mesela gecen sezon biz 4-3-1-2 denedik ama farkındaysan Drogba ile Sneijder sürekli kanatlara gidiyordu.

Pandev-Hamsik-Cavani 2012-2013'te Napoli'nin banko oyuncularıydı ama İnsigne'de takımın ideal kanat oyuncusuydu. Simdi bu İnsigne'ye ne oldu ?? Napoli'nin o sezon İnsigne'nin olmadıgı bir macına bakmıs olabilirsin.

Son olarak İnsigne'yi cıkaralım, o zaman dedigin dizilis gerceklesirmiydi ? Kağıt üzerinde evet ama saha üzerinde çok zor. Bu kezde 4-3-3 gibi olurdu ve Pandev-Hamsik gene kanat oynardı, kanat-forvet'te diyilebilir. Yani Pandev ile Hamsik'e forvet arkası oynayacaksın talimatı versende adamlar cok yönlü oldugundan oyunun acılması icin mecbur kanata kayacaklar.

Mesela gecen sezon biz 4-3-1-2 denedik ama farkındaysan Drogba ile Sneijder sürekli kanatlara gidiyordu.
İnsigne o sezon sürekli bu üçlüyü yedekleyen oyuncuydu ve kenardan katkı veriyordu,ayrıca Pandev-Hamsik nasıl oynuyordu şöyle anlatayım Napolinin forvet hattını düşün oradaki kanatlar forvetin arkasına yaklaşıp içeriye kıvrılarak oynuyorlardı bir nevi 4-3-3e benzer ama 3-4-2-1 veya 4-3-2-1 gibi yayıliyorlardı ve bu sistemi bir turlu anlayamamak ilginç çünkü oldukça mantıklı bir sistem,çünkü Cavaniyi sürekli beslediler ayrıca çokça gol attılar ve defansın kanatları ile de pas alışverişini rahatça yaptılar iyi bir defansı olan coğu takım deneyebilir bu sistemi

Son düzenleme:
Yuh sana arkadas, Hala bu Burak'i kesemiyorsan yuh. 18 giremeyecek kadar kötü durumdasin yani.

Bu postalanip yerine 21-25 yaş araligi golcu almamiz lazim.Mesela Afrikadan arastirsak inanin Burak Yilmazdan daha ustun golculer vardir.Golcu dedigin kiz gibi oynamayacak sert,sirti donuk,teknik,zeka,vuruslarini bilmesi lazim boyle tip futbolcu bulamiyorsak Scout ekibi ne ise yariyor.Afrikada arastirsaniz Drogba ayarinda golcu bulursunuz ama maalesef Scout Ekibi ne ise yariyor bunu cozemedim.

Adamı geldiğinden beri toplasan 90 dk bile oynamadı ki oynadığı bu kısa dilimde bile ayağına hakim olmasıyla dikkat çekti.Buna rağmen adam suçlanıyor niye oynamıyorsun diye.Hayır arkadaş gidip antreman falan mı izliyorsunuz sürekli... adam oynatılmıyor ki.

Ayrıca şu an falcao gelse buraka yardımcı geldi diye haber yapacak burak efendinin medyadaki kankileri.Burakın yeri ne yaparsa yapsın,nereden geldiği belli olmayan bir torpille garanti, bu yüzden pandev düzenli oynayamayacak.

Pandev tecrübesindeki bir adama dakika vermemek gerçekten komik. Mevkisi itibariyle Bruma ile forma rekabetine girmesi gerekirken ikisi de yok. Prandelli çok büyük hata yapıyor.

Şu adamı da itin bi tarafına soktular ya ne diyim. İlk geldiğinde ki algı nasıldı, şimdi nasıl.. Tamamen Prandelli'nin işgüzarlığıdır bu başka bir şey değil.

Anlamıyorum arkadaş, bu adamı ligde oynatmıyorsun, ama CL maçlarında saçma sapan sistemlerde Burak'ın yanında ilk 11 başlatıyorsun. Yani şimdi bu adam ligde kontenjan yemeyecek kadar önemsiz mi, yoksa CL'de ilk 11 çıkacak kadar önemli mi? Bu kadar saçma çelişkiler içinde olan hocadan bir yol olmaz. Kaç gündür maç yapmadı bu adam ama Dortmund maçında yine gider Burak'ın yanında ilk 11 başlatır, 50.dakika da oyundan alır. Sonra yine yerin dibine sokulur.

Kendi getirdiği futbolcuyu oynatmıyor Prandelli düşünün ne kadar kötü bir durumda adam.

Ben ümidimi kesmedim bu adamdan.Hele Burak ile Umut varken kesin oynaması lazım.

Bir an önce form tutturulmali. Resmen forvetsiz oynuyoruz.

Ya arkadaşlar adam toplasan kaç dakika oynadı Allah aşkına ya...Biri bi yalan atıyo ortaya bazıları da sazan gibi atlıyo...Bakınız yalanlara:1-Burak kanatlarda oynadığı için iyi oynayamıyor...2-Burak tek olduğu zaman iyi oynuyamıyor yardımcı olacak bi forvet lazım yanına...3-Burak iyi oynayacak ama taraftar yeterince destek olmuyor...4-Selçuk, sneijder geldiği ve yerinde oynayamadığı için kötü oynuyor...5-Pandev bekleneni veremedi...Bu yalanlara şnanmayın arkadaşlar...Akıl ve mantık süzgecinden geçirin bi, bu Pandev toplasan kaç dakika şans buldu?Fb maçında 2 gol atan yıldızımız sneijder maçtan sonra 85 dakika ne oynadı diye eleştirilirken 90 dakik saha içinde kafasına göre gezen burak efendiye kimsenin tek bir laf ettiği yok...Böyle bi ülkede yaşıyoruz düşünün artık...

Geri
Üst Alt