#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Yarardan fazla zarari var 3-4 maçtir çok kritik hatalar yapip duruyor

Adam 90 dakika boyunca iyi oynuyor ama 1-2 hata yapiyor ve o hatalar bizi felc ediyor. Sarp "insaninin" oldugu yere niye pas atiyorsun?

İyi oyuncu ama gitmesi gerek, bize uymadı diyenler hala var, hala var ya inci sözlük tabiriyle sesli gülüyorum onlara...

Sağol beni onurlandırdın. cananın amca oğlu falansın herhalde böyle rezalet bir performanstan sonra savunduğuna göre

mustafa sarptan farkı yok demen. senin futbolu mustafa sarp kadar bilmenle eşit. bugün yedirdigi gol cananın hatassıydı ama o ana kadar iyi oynadı bu herif. ama yaptıgı hatayla poh etti işi o başka..

Adam stoper değil neyin lakırdısı yapılıyor anlamıyorum.

mustafa sarptan farkı yok demen. senin futbolu mustafa sarp kadar bilmenle eşit. bugün yedirdigi gol cananın hatassıydı ama o ana kadar iyi oynadı bu herif. ama yaptıgı hatayla poh etti işi o başka..

iyi oynadı derken? belediye ilk yarı kalemize mi geldi de iyi oldu, 2. yarı atak yaptılar cana yine yumurtladı her zamanki gibi

cana ingilterde ispanyada ayda uzayda iyi oynamis ilgilendirmez beni...

galatasaraya katkisi 0

ilk gönderilecekler arasinda olmali simdiki performansiyla...

lütfen mustafa sarpi artik forumun bu bölümünde tartismayalim cünkü bu adam futbolcu olmadigi icin "futbol takimi" bölümünü isgal etmesin...

ne olur arastirin ya bu herif kiminle akraba galatasaray yönetiminden. ben 10 kilo versem sarpi top diye oynatirim ya!!! suc onu oynatanda!!!

Tamam Cana performansıyla gitsin deniyorda bu tepkiler neden Servet'e gelmiyor. Biri bana bunu açıklasın.

Benim bahsetmek istediğim başka birşey. 1.5 senedir biryerlerimi yırtıyorum. Servet amatörce bireysel hatalarıyla Galatasaray'a tarihinde en çok zarar veren adamdır. Geçen sene Emre Güngör - Neill ikilisini tutturmuşken 2 kritik hatasıyla asıldı Emre. İstenmeyen adam ilan edildi. Hemde maçın adamı seçilecek seviyede onyamıştı o maçlarda.

Ama gel görki kimse Servet'in adını almıyor ağzına. Destek çıkanlar bile var! Biz bu adamlara prim verdikçe dahada batacağız. 2 senedir Balta'nın, Servet'in, Ayhan'ın arkasında duracağımıza, Rijkaard'ın, Emre'nin, Keita'nın, Misimoviç'in arkasında dursak çok daha başarılı olurduk.

Benim bahsetmek istediğim başka birşey. 1.5 senedir biryerlerimi yırtıyorum. Servet amatörce bireysel hatalarıyla Galatasaray'a tarihinde en çok zarar veren adamdır. Geçen sene Emre Güngör - Neill ikilisini tutturmuşken 2 kritik hatasıyla asıldı Emre. İstenmeyen adam ilan edildi. Hemde maçın adamı seçilecek seviyede onyamıştı o maçlarda.

Ama gel görki kimse Servet'in adını almıyor ağzına. Destek çıkanlar bile var! Biz bu adamlara prim verdikçe dahada batacağız. 2 senedir Balta'nın, Servet'in, Ayhan'ın arkasında duracağımıza, Rijkaard'ın, Emre'nin, Keita'nın, Misimoviç'in arkasında dursak çok daha başarılı olurduk.

Emre - Neill gerçekten çok iyi ikiliydi. Trabzon maçında muhteşem oynarken bir hata yaptı, o hataya rağmen konsantrasyonunu üst seviyede tutup çok çok iyi oynamıştı. Ondan sonra bileti kesildi, gönderildi ama Rijkaard'ın gidişinde ki baş sorumlu diyebileceğimiz adam hala takımda. Çok garip bir durum gerçekten.

Bi de Cana'nın stopere geçmesi Servet'e bi hayli yaradı gibi,uzun süredir hata yapmıyor pek:o.Cana'nın arkasına saklanabiliyor,Neill oynarken daha fazla yük vardı üstünde.Yani ilginç bi durum.

Canayı alıp Mehmeti satarak eşeklik yaptığımızı itiraf etmek lazım, M.topal stoperde çok daha iyi ve daha rahat top çıkarıyordu.Uzun mesafede Canadan daha hızlı ve faulsuz top çalıyordu.Zaten Mehmeti her zaman beğenmişimdirde Cananın bu denli kötü çıkacağını tahmin edemedim.Demekki yeterince izlemeden geldiğine sevimişiz Mehmeti izlemiştik doğal olarak bizim takımdan.

Ya Hagi bi kovulsun gitsin,Cana çekilsin ön liberoya sonra tartışalım en iyisi.İtin bi yerine sokmanın bi alemi yok,Cana tam isabet bi transfer.Mehmet'tan falan da çok daha iyidir Serhat'a sor istersen ben ikna edemem seni de:o

yok yok bu gece karar verdim, bu hallere düşmemizde en büyük etken, taraftardır.

Ya Hagi bi kovulsun gitsin,Cana çekilsin ön liberoya sonra tartışalım en iyisi.İtin bi yerine sokmanın bi alemi yok,Cana tam isabet bi transfer.Mehmet'tan falan da çok daha iyidir Serhat'a sor istersen ben ikna edemem seni de:o

Lan banane Serhattan. :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt