Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
Cevap: #19 Lorik Cana
Yarardan fazla zarari var 3-4 maçtir çok kritik hatalar yapip duruyor
Yarardan fazla zarari var 3-4 maçtir çok kritik hatalar yapip duruyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gitmesi gereken ilk kişilerdendir......
Sağol beni onurlandırdın. cananın amca oğlu falansın herhalde böyle rezalet bir performanstan sonra savunduğuna göre
:lol:Adam 90 dakika boyunca iyi oynuyor ama 1-2 hata yapiyor ve o hatalar bizi felc ediyor. Sarp "insaninin" oldugu yere niye pas atiyorsun?
mustafa sarptan farkı yok demen. senin futbolu mustafa sarp kadar bilmenle eşit. bugün yedirdigi gol cananın hatassıydı ama o ana kadar iyi oynadı bu herif. ama yaptıgı hatayla poh etti işi o başka..
Tamam Cana performansıyla gitsin deniyorda bu tepkiler neden Servet'e gelmiyor. Biri bana bunu açıklasın.
Benim bahsetmek istediğim başka birşey. 1.5 senedir biryerlerimi yırtıyorum. Servet amatörce bireysel hatalarıyla Galatasaray'a tarihinde en çok zarar veren adamdır. Geçen sene Emre Güngör - Neill ikilisini tutturmuşken 2 kritik hatasıyla asıldı Emre. İstenmeyen adam ilan edildi. Hemde maçın adamı seçilecek seviyede onyamıştı o maçlarda.
Ama gel görki kimse Servet'in adını almıyor ağzına. Destek çıkanlar bile var! Biz bu adamlara prim verdikçe dahada batacağız. 2 senedir Balta'nın, Servet'in, Ayhan'ın arkasında duracağımıza, Rijkaard'ın, Emre'nin, Keita'nın, Misimoviç'in arkasında dursak çok daha başarılı olurduk.
Ya Hagi bi kovulsun gitsin,Cana çekilsin ön liberoya sonra tartışalım en iyisi.İtin bi yerine sokmanın bi alemi yok,Cana tam isabet bi transfer.Mehmet'tan falan da çok daha iyidir Serhat'a sor istersen ben ikna edemem seni de![]()