#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

saka maka caner olsa takimda baltanin yerine oynasa 10 puanmimiz daha olurdu

o rezil hali bile baltadan iyidir

kedinin duası süt olur zaten senden de bu beklenirdi...

baltayı sallayıp sola caner'i koymakla aradaki farkı anlamak için aristoteles'in yanında işe girmem lazım galiba..

baltayı sallayıp sola caner'i koymakla aradaki farkı anlamak için aristoteles'in yanında işe girmem lazım galiba..

ok balta senin olsun reis

caner baltadan iyi olurdu derken aslinda baltayi yerin dibine sokmus oldugum icin cok mutluyum

Bu Cana'yı satarlar sene sonu. Basın öyle bir dolduruşa getirdi ki yönetimi bir daha ki seneyi görmesi çok zor.

Manisa maçında cezasahasında rakibe saldırıp penaltı yaptırmadı mı?Berabere giden milli maçta son dakikada penaltı yaptırıp ülkesinin 1 puanına mani oldu.Gaziantep ankaragücü vs maçları hiç saymıyorum bile.Hakan baltadan sonra en çok puan kaybetmemize yol açan şahıs.Savunulabilir hiçbir yanı yok boşuna kasmayın artık

bu arada simdi farkettim bu insuayi unutturdular bize resmen:)

abi bari sezon sonuna kadar oynasin solbekte ya

sonra yollasinlar

ben bu baltayi sahada gorunce oglen ne yediysem agzima geliyor arkadas

Cana'ya 5-6 milyon euroluk bir teklif gelirse satılsın mı, satılmasın mı? Herkes delikanlı gibi cevap versin..

Caner defansif olarak yetersiz olsa da en azından bindirme yapıyodu 50 tane falan.Balta hem bindirmiyo hem defansif olarak yetersiz.Ya arkadaş ben bunu anlamıyorum adam ileri çıkmıyo ama ilerde kalıyo yani nası bi adam çözemiyorum.

Manisa maçında cezasahasında rakibe saldırıp penaltı yaptırmadı mı?Berabere giden milli maçta son dakikada penaltı yaptırıp ülkesinin 1 puanına mani oldu.Gaziantep ankaragücü vs maçları hiç saymıyorum bile.Hakan baltadan sonra en çok puan kaybetmemize yol açan şahıs.Savunulabilir hiçbir yanı yok boşuna kasmayın artık

and the diva arrives

Caner defansif olarak yetersiz olsa da en azından bindirme yapıyodu 50 tane falan.Balta hem bindirmiyo hem defansif olarak yetersiz.Ya arkadaş ben bunu anlamıyorum adam ileri çıkmıyo ama ilerde kalıyo yani nası bi adam çözemiyorum.

adamin oynadigi bolge orta cizginin 15 metre gerisi ve 15 metre ilerisi

orada gidip geliyor:)

Cana'ya 5-6 milyon euroluk bir teklif gelirse satılsın mı, satılmasın mı? Herkes delikanlı gibi cevap versin..

yonetime bakar

adam gibi yonetim ve td varsa guvenirim daha iyisini alacaklarina agzimi acmam cunku gelen adam istemiyordur

ama adnan polat bu adami satarsa zaten adamin iyi futbolcu oldugu tescillenmis demektir :)

Neden Cana elestirirken, kontra arguman olarak; 'siz Balta'ya, Sarp'a satasin önce', 'konusulacak son kisidir', 'siz Sarp gibilere müstehaksiniz' kullaniliyor? Konu'nun adi; 'Cana vs gereksiz yerliler' mi, bu konuda isteyen elestirir. Bu arada, ne pro-Cana nede anti-Cana'yim.

G.İnler gibi bir adam alınacaksa tabi kaynak yaratmak için olabilir önüne de Selçuk ,Ekici bunlara kimse hayır demez.Bundan sonra gelen adamın tartışılmaması lazım en azından tercih olarak.

Neden Cana elestirirken, kontra arguman olarak; 'siz Balta'ya, Sarp'a satasin önce', 'konusulacak son kisidir', 'siz Sarp gibilere müstehaksiniz' kullaniliyor? Konu'nun adi; 'Cana vs gereksiz yerliler' mi, bu konuda isteyen elestirir. Bu arada, ne pro-Cana nede anti-Cana'yim.

avatarindaki herifin bu hafta attigi golu izleyip sapka cikarin:)

Gelecek sezon Türk statüsünde olmasi daha da büyük bir avantaj olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt