#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Sercan bu Gökhan Gönül önünde Kazım da oynasa Topuz da oynasa çatır çatır oynayan bi adam,Sabri'nin Galatasaray kariyerindeki en iyi futbolunu Keita ile oynaması sence Sabri'den mi kaynaklanıyor yoksa Keita'dan mı?Geçen gün Tamer ile de konuşmuştuk bunu,ben Keita diyorum.Adam sahanın her yerindeydi,Sabri'nin açıklarını kapatan cinsten,hey gidi.

Yok sadece Keita zamanı da değil Murat, 2008-09 zamanında da, bu adam çok iyiydi. Skibbe dönemi. Ama Sabri'nin takımda oluşundan beri genel bir kötü grafiğimiz olduğu için, nedense en son çatılacak adam Sabri'ye laf ediliyor. Yahu bu adam istikrarın babası, en az 6-7 senedir şu takımda gıkını çıkarmadan oynayan tek adam. Çok üstüne gidiliyor, hak etmiyor. Bırakalım Sabri'de çok iyi ofansif olmasın, sen al yine önüne Keita vari biri, sağ kanadın aksın gitsin abi. Defansif görevlerini harika yerine getiren bir adam bu Sabri. Ha şöyle bir olay var, Servet, Balta'nın açıklarını kapatırken kendi açık veriyor, Neill Servet'in açıklarıyla uğraşıyor, Sabri'de mecbur ara sıra top rakipte ve atak kontradayken Sabri gizli stoper moduna geçiyor. Bu defans dörtlüsünün en başı sol bekinden kaynaklanan sorun, tüm defans hattını çökertiyor. Sonuçta olan yine Sabri'ye veya başka iyi oyuncuya oluyor. Ben sadece Sabri'nin hakkının yendiğini düşünüyorum.

Yabancılar kaliteli olsun mümkünse artık, Mustafa sarptan beter goller yedirecekse ne yapayım öyle yabancıyı.Şuan yabancılardan sadece Baros,Culio,Pino kalmayı hakediyor, Culio ile Pinoda daha çok rotasyon gibi düşünülebilir maliyetide yok çünkü.Geri kalan gitsin.

İyi onadığı maçlardan sonra bile laf yer adam.Millet iyice egosunda boğulmaya başladı.Yazık

yani millet tükürdüğünü yalamamak için ne kadar oynasada maç içindeki hatalarını süzüp sadece onu konuşuyor.

Yabancılar kaliteli olsun mümkünse artık, Mustafa sarptan beter goller yedirecekse ne yapayım öyle yabancıyı.Şuan yabancılardan sadece Baros,Culio,Pino kalmayı hakediyor, Culio ile Pinoda daha çok rotasyon gibi düşünülebilir maliyetide yok çünkü.Geri kalan gitsin.

Yahu ne Culiosu aga Allah aşkına, Cana'nın yaptıklarının Culio %1 bile yapmamıştır yeminle.

Ben mi körüm onuda anlamış değilim henüz.

Yahu ne Culiosu aga Allah aşkına, Cana'nın yaptıklarının Culio %1 bile yapmamıştır yeminle.

Ben mi körüm onuda anlamış değilim henüz.

Cana gitsin istiyorum,bana bonservisi,kontejyan hakkı,yetenekleri göz önüne alınırsa boşa yer işgali gibi geliyor.

Lakin şu var,takım olgusu içinde şuan kimse gerçek performansını gösteremiyor(beklenti içinde olduklarımız tabi Sarp değil :))

O zaman akla şu geliyor,bu adamlar gerçek performanslarını sergileseler maksimumları ne olur,bu ikilemde kalsam bende Cana derim

28 yaşına gelmiş bu güne kadar ne yapmış,bundan sonra ne bekliyorsun

Bu adam giderse yerine polak gibi adam gelir yapmayın etmeyin.

Cana'yı bende beğeniyorum fakat stadda canlı izledim ikinci yarı Fener'den 20 dakika baskı yedik bunun sebebi Cana'ydı.

bu adam gitsin biglia gelsin arjantin portekiz maçında 30 dk bu adamı izleyeli hayranım bilgia ya

bu adam gitsin biglia gelsin arjantin portekiz maçında 30 dk bu adamı izleyeli hayranım bilgia ya

Tüm takım süper,tek sorun Cana!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt