#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Cana'nin hala Neill'in yaninda Bulent korkmaz ya da Lugano gibi savasci stoper olarak oynamasi gerektigini dusunuyorum. Adam her yonuyle stoper. Nasil orta saha oynamis bugune kadar anlamis degilim.

Geri dortlunun ortasinda Neill ve Cana birbirlerinin eksiklerini cok iyi kapatirlardi diye dusunuyorum. Umarim Rijkaard bir an once Cana'dan stoperde faydalanmaya baslar. Cana'dan orta sahada pek verim alacagimizi sanmiyorum. Turkiye'de basarili bir on libero olmak icin teknik gerekli. Bknz Euro Belozoglu, Ernst, Suat Kaya...

Cana orta sahada oynamaya devam ederse uzulerek soyluyorum yakinda Sarp muamelesi gormeye baslayacak.

Tarih Agustos 15 2010. Sezonun ilk macindan hemen sonra. Ilerki aylarda bu mesajimi guncelleyecegim.

Emre ne zamandan beri ön libero oldu?

Cana'nın biraz daha zamana ihtiyacı var. Şu anda %30 kapasite ile oynuyor. Yine de Sivas maçındaki mücadelesini beğendim. Bu takım adam olacaksa Cana gibi oyuncularla adam olacak.

inşallah rıdvan şerefsizi haklı çıkmaz sonuç onu gösteriyor

Cana cok iyi oynuyor bence, sarpi filan uyariyor, ama sarp g.tne takmiyor bide üstüne el kol hareketi yapiyor utanmadan...

Yorumcular Cana'dan ne beklyor ?

Televizyondan duyduklarınız ile gaza gelmeyin.

Evet hazır değil ama bana göre çok iyi tek pas yapabiliyor.çok teknik değil ama nereye atcağını biliyor önemli olanda budur.

Yanına yapılacak transferlerle oda daha iyi bir görüntüye bürünecektir.

rahat olun çabuk düzelir adamım:D

adam bize gelmeden once hic sakatlanmayan biriydi hemen sakatlandi nasil is anlamadim..bizim takimda servet mustafa sarp ve baris gibi futbolcular olduktan sonra herkes sakatlanir,yanlis yanlis kademeye girip sert ama gereksiz sert oynayarak herkesi sakatliyorlar galiba

Artık gittikçe inanmaya başladım, galiba bilerek sakatlıyorlar yeni transferleri, palazlanıp taraftarın gözünde prim yapmasınlar, beyefendilerin saltanatı yıkılmasın diye.

Baris-Mustafa oynayacagina Cumhur oynasin senin olmadigin donemde.

Sivas maçı en iyi maçıydı.Sakatlandı.Nasıl iş bu çözemedim.

YArın yine bir eziyet günü bizi bekliyor arkadaşlar...Resmen gecen senki kadronun 4-5 11 oyuncusu gitmiş haliniz izleyeceğiz yarın :(

Fazla ciddi değilmiş sanırım tedbir amaçlı oynatılmayacakmış yarın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt