#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Kalitesini çok belli etti girince.Cana gibi bir oyuncun varsa oynamalı aga.

Lorik çok durgunsun ya kay yık parçala senden agresif olmanı bekliyorum..

Helal Shiptar.Aldığın Formanın Hakını Veriyorsun yavaş yavaş.

Çok iş yapar Rıdvan'ın dediği laf yüzünden pişman eder.

Artık hocadan ilk 11'de oynatmasını bekliyorum.

Lorik Cana oyuna girdi, aradan 2 dakika geçti, Ayhan'la, Lorik tek pas yaptılar. Daha sonra Ayhan, Arda'ya oynadı, sonrasında malum gol geldi. Oyuna girdikten sonra tek top yapmaya başladık. Gerçekten kaliteli oyuncu. Bütün kafa toplarını alıyor, tek top işini çok iyi yapıyor. Birkaç maç sonra gerçek Lorik'i izleyeceğiz.

Form tutacak inşallah sonrasında 2-3 sene ona emanet o bölge

Daha form tutmadı.

Form tuttuktan sonra görün.

KOrnerlerde çalışılmış birseyler gördük, Cana uzak direkten gelen topları ortaya indirdi 2-3 kez. Biraz daha alışmış gibiydi bugun.

Çok kalmadı,milli takım arasından sonra takımda taşlar yerine oturunca,taraftar bu adama aşık olacak.

Bugün ise basit oynayıp, yapması gerekenleri yaptı.

Az kaldı...

oyuna girdikten sonra gayet iyi oynadi milli maclardan sonra 11'in degismezi olur

Henüz form tutmadı.Bu konuda teknik heyeti eleştiriyorum biraz.Adam geleli 2 ay oldu hala hazır değil.İster istemez iyi çalışılmıyor sorunsalı aklıma gelmiyor değil.

cok basit ve doğru oynuyor ama mehmet topal dan pek bir fazlası yok gibi.takıma hızlı oynama konusunda faydası olur

Simdiye kadar bir numarasini goremedik. Orta sahada alan savunmasi yapiyo veya tek hareketlik kesici. Aradigimiz adam daha bir supurucu olmaliydi bence. Insallah dediginiz kadar iyidir, yoksa olasi bir Annan transferinde dogru durust forma goremez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt