#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Gerets Hoca'ya güvenim sonsuz.Mutlaka alın demişse boşuna demez.

En yakın zaman da Marsilya'daki Cana'yı görebilmeyi umuyorum.

Milli takim'la oynadi'mi ?

Pas konusunda beni pek tatmin etmedi Cana. Uzun topları falan isabetsiz, ayaklarına pek hakim değil galiba. Sunderland'de veya Marsilya'da nasıldı ?

Pas konusunda beni pek tatmin etmedi Cana. Uzun topları falan isabetsiz, ayaklarına pek hakim değil galiba. Sunderland'de veya Marsilya'da nasıldı ?

Cana zaten top dağıtan, pasör bir orta saha değil, hiç bir zaman olmadıda. Cana lider özellikleriyle, mücadelesi ve hırslı yapısıyla ve defansıyla öne çıktı. Ve zaten aldığı topları 1 saniye geçmeden ayağından çıkarıyor, en doğru yere atıyor. Önemli olanda bu.

Cana zaten top dağıtan, pasör bir orta saha değil, hiç bir zaman olmadıda. Cana lider özellikleriyle, mücadelesi ve hırslı yapısıyla ve defansıyla öne çıktı. Ve zaten aldığı topları 1 saniye geçmeden ayağından çıkarıyor, en doğru yere atıyor. Önemli olanda bu.

Onu bende biliyorum ama M.Sarp bile oyunu kanatlara açabiliyor. Zaman zaman, oyun sıkıştığını anlarda oyunu kanatlara açabilir mi, onu merak ediyorum. Hazırlık maçlarında pas tekniğini iyidi aslında.

Reise bu hafta çok ihtiyacımız olacak Yalçın ayhan gibi bir kasap var karşı takımda eğer gene şerefsizlik yapmaya kalkarsa alır ifadesini Cana reis

Ali Samiyendeki ilk maçına çıkacak sanırsam ilk maçında birisini dövüceğini sanmıyorum çekınır :D

Onu bende biliyorum ama M.Sarp bile oyunu kanatlara açabiliyor. Zaman zaman, oyun sıkıştığını anlarda oyunu kanatlara açabilir mi, onu merak ediyorum. Hazırlık maçlarında pas tekniğini iyidi aslında.

Görevi kanatlara açmak değil ki cana nın,cana olabildiğince hızlı topu kapıp yanında ki b2b ya da oyun kurucuya aktarması lazım,ki bunu gayet iyi yapıyor.Önünde b2b olarak mustafa sarp ve barış oynayınca cana yı alsan ne fark eder?Şimdi misi gelince o sorun bi nebze çözülecek.

Görevi kanatlara açmak değil ki cana nın,cana olabildiğince hızlı topu kapıp yanında ki b2b ya da oyun kurucuya aktarması lazım,ki bunu gayet iyi yapıyor.Önünde b2b olarak mustafa sarp ve barış oynayınca cana yı alsan ne fark eder?Şimdi misi gelince o sorun bi nebze çözülecek.

Yanında ki b2b kim ayıptır söylemesi. En pasör oyuncu Ayhan, o da dikine pas atamıyor.

Yanında ki b2b kim ayıptır söylemesi. En pasör oyuncu Ayhan, o da dikine pas atamıyor.

Barıs desen Pas atamıyor sadece tek yaptıgı pres

M.Sarp oda Barıs gıbı tabiri caizse pas ozurlusu

Ayhan dikine zor oynuyor ama en ıyısı ayhan ıclerınden

Musada var aslında am hıc oynamadı nasıl oynadıgı bılmıyorz belkı BAMı keser

M.Sarp'ın yapabildiği her işi yapar.

Ayhan dikine hiç pas atmıyor. Yeteneği var ama her fırsatta geriye dönüyor. Yahu arkadaş, Servet bile Eskişehir maçında uzun dikine bir pas atıp Arda'yı pozisyona soktu, sen ne diye her fırsatta geriye oynarsın.

ilk oynadığı hazırlık maçında kanatlara isabetli uzun top attığını görmüştük.oyun içindeki rölüyle alakalı biraz da.deneyip atamasa sorun olabilir ama hiç denemiyor şuan ki biraz alışıp hem özgüven kazandığında hem takıma kendini kabul ettirdiğinde ekstra işleri deneyebilir.o zaman görücez bence neyi ne kadar yapabiliyor.

Ayhan dikine hiç pas atmıyor. Yeteneği var ama her fırsatta geriye dönüyor. Yahu arkadaş, Servet bile Eskişehir maçında uzun dikine bir pas atıp Arda'yı pozisyona soktu, sen ne diye her fırsatta geriye oynarsın.

Atıyor Ahmet yapma. Her topu da geriye dönmüyor bu adam. Beklerin ileri çıktığı ettiği yok. Yapabildiğinin en iyisini yapıyor haksızlık etmeyelim o kadarda.

Yine cocukca ve bilgisizce yazmaya baslamıssınız. Aferin size.

Soylemeyeyim diyorum ama tam kufurluksunuz, G.Saray'daki B.Dortmund'daki ve Pana'daki Conceicao ile Deportivo'daki ve R.Madrid'e geldigi ilk yılki (2000-2001) Conceicao aynı mı?

Bizde top mu oynadı?

Ajax donemindeki F.De Boer ile G.Saray'daki F.De Boer; W.Bremen'deki Ailton ile Beşiktaş'taki Ailton aynı mı?

Yine cocukca ve bilgisizce yazmaya baslamıssınız. Aferin size.

Soylemeyeyim diyorum ama tam kufurluksunuz, G.Saray'daki B.Dortmund'daki ve Pana'daki Conceicao ile Deportivo'daki ve R.Madrid'e geldigi ilk yılki (2000-2001) Conceicao aynı mı?

Bizde top mu oynadı?

Ajax donemindeki F.De Boer ile G.Saray'daki F.De Boer; W.Bremen'deki Ailton ile Beşiktaş'taki Ailton aynı mı?

Ama Conceicao olsun, De Boer olsun hep takımlarında ikinci plana atıldıktan, artık formları, futbolları bir düşüşe girdikten, istenmeyen adam ilan edildikten sonra sadece isime bakarak transfer edilen oyuncular. Yoksa bizim Madrid'den, Barca'dan böyle oyuncuları alabilir miydik hiç?

Cana'da ise durum daha farklı, Cana henüz 26 yaşında ve şu anda tam olarak hazır olarak gözükmemesine rağmen futbolunda ciddi anlamda bir düşüş içerisinde olan bir oyuncu değil. Geçen sezon Sunderland'e geldiğinde İngiltere'de sezonun en iyi transferlerinden biri olarak gösteriliyordu. Sezon boyunca da Sunderland'in çoğu maçında oynamış olup 2. yarı formunda bir düşüş yaşanmış olsa da kötü geçen sezonun en iyi ismlerinden biri olarak göze çarpmıştı. Transferinde bir bit yeniği aramaya gerek yok, Cana'nın ayrılmak istemesinin bu transferin daha yüksek meblalarda olmaması için en büyük etken olduğunu söyleyebiliriz. Takımla kimyası uyuşur veya uyuşmaz ama "eski Cana" değil, olamaz diyip De Boer'le vs. bir tutmak doğru olmaz. Cana'nın kesinlikle ismi olup da pili bittikten sonra Türkiye'ye gelen oyunculardan olmadığını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt