Deniz Özer
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 16.071
- 1
- 343
Cevap: #19 Lorik Cana
Gerets Hoca'ya güvenim sonsuz.Mutlaka alın demişse boşuna demez.
Gerets Hoca'ya güvenim sonsuz.Mutlaka alın demişse boşuna demez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pas konusunda beni pek tatmin etmedi Cana. Uzun topları falan isabetsiz, ayaklarına pek hakim değil galiba. Sunderland'de veya Marsilya'da nasıldı ?
Cana zaten top dağıtan, pasör bir orta saha değil, hiç bir zaman olmadıda. Cana lider özellikleriyle, mücadelesi ve hırslı yapısıyla ve defansıyla öne çıktı. Ve zaten aldığı topları 1 saniye geçmeden ayağından çıkarıyor, en doğru yere atıyor. Önemli olanda bu.
Reise bu hafta çok ihtiyacımız olacak Yalçın ayhan gibi bir kasap var karşı takımda eğer gene şerefsizlik yapmaya kalkarsa alır ifadesini Cana reis
Onu bende biliyorum ama M.Sarp bile oyunu kanatlara açabiliyor. Zaman zaman, oyun sıkıştığını anlarda oyunu kanatlara açabilir mi, onu merak ediyorum. Hazırlık maçlarında pas tekniğini iyidi aslında.
Görevi kanatlara açmak değil ki cana nın,cana olabildiğince hızlı topu kapıp yanında ki b2b ya da oyun kurucuya aktarması lazım,ki bunu gayet iyi yapıyor.Önünde b2b olarak mustafa sarp ve barış oynayınca cana yı alsan ne fark eder?Şimdi misi gelince o sorun bi nebze çözülecek.
Yanında ki b2b kim ayıptır söylemesi. En pasör oyuncu Ayhan, o da dikine pas atamıyor.
Yanında ki b2b kim ayıptır söylemesi. En pasör oyuncu Ayhan, o da dikine pas atamıyor.
Onu bende biliyorum ama M.Sarp bile oyunu kanatlara açabiliyor. Zaman zaman, oyun sıkıştığını anlarda oyunu kanatlara açabilir mi, onu merak ediyorum. Hazırlık maçlarında pas tekniğini iyidi aslında.
Ayhan dikine hiç pas atmıyor. Yeteneği var ama her fırsatta geriye dönüyor. Yahu arkadaş, Servet bile Eskişehir maçında uzun dikine bir pas atıp Arda'yı pozisyona soktu, sen ne diye her fırsatta geriye oynarsın.
Yine cocukca ve bilgisizce yazmaya baslamıssınız. Aferin size.
Soylemeyeyim diyorum ama tam kufurluksunuz, G.Saray'daki B.Dortmund'daki ve Pana'daki Conceicao ile Deportivo'daki ve R.Madrid'e geldigi ilk yılki (2000-2001) Conceicao aynı mı?
Bizde top mu oynadı?
Ajax donemindeki F.De Boer ile G.Saray'daki F.De Boer; W.Bremen'deki Ailton ile Beşiktaş'taki Ailton aynı mı?