#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Rijkaard bu adamla ne alıp veremediğin var,anlayamıyorum!

Görmüştür umarım Cana'yı artık Rijkaard!

Oyuna girdikten sonra attığı pasları maç boyunca Sarp'tan göremedik.

Çok üzülüyorum çok, bu adamın kenarda oturmasına tahammül edemiyorum.

Sahada farkını kesinlikle ortaya koydu. Üstelik 10-15 dakikada bunu farkettirdi. Rijkaard'ın takıntısı var falan diyenlere sadece gülüyorum. Arda geldikten sonra Pino veya Kewell çıkacak. Oradan gelecek kontenjan ile Lorik Cana takımımızın vazgeçilmezlerinin başında gelecek. ;)

Eskişehir maçında da aynı şekilde girince oyunu hareketlendirdi, artık bir şekilde Cana'ya yer açmak lazım başka türlü olmaz. Elimizde Cana varken Mustafa'yı seyretmek saçmalık.

Gol yiyince alacak sandım. Girer girmez Sarp 'ın hatta Misi 'nin yapamadığı pası yaptı. İkili mücadelede ayakta durdu. Kewell-Pino da iyi ama ortasahayı ayakta tutmak için Cana 'nın mutlak oynaması lazım.

Uzun süredir devamlı maç oynamamasına rağmen fiziğide gayet iyiydi. Anlaşılan iyi çalışıyor.

Sahada farkını kesinlikle ortaya koydu. Üstelik 10-15 dakikada bunu farkettirdi. Rijkaard'ın takıntısı var falan diyenlere sadece gülüyorum. Arda geldikten sonra Pino veya Kewell çıkacak. Oradan gelecek kontenjan ile Lorik Cana takımımızın vazgeçilmezlerinin başında gelecek. ;)

Kontenjan falan hikaye. Cana bu takıma Nuri, İnler, Hamit gibi yerliler gelmediği sürece 6 yabancıdan tahtaya ilk yazılması gerekendir. Bir takıntı söz konusu değildir tabii ki (en azından öyle umuyorum) ama yer açmak istedikten sonra açılır, farklı çözümler üretilebilir. Bunun için illa Arda'nın iyileşmesini beklememize gerek yok. Kaldı ki bugün maçta Sarp yerine Cana'yı görmeyi mi tercih ederdiniz, Aydın/Serdar yerine Pino/Kewell'ı mı? Gerek duruşuyla, karakteriyle, gerekse de futboluyla, kariyeriyle Cana her ne olursa olsun bu takımda (en azından böyle bir orta sahaya sahip olmaya devam ettiğimiz sürece) kesinlikle yedek bekleyecek bir oyuncu değildir.

bence FR dedigin gibi dusunuyor Cana banko oynayacak ilerde

Bu adam tam bir canavar.Oyuna girdiği an orta sahamız toparlandı.Bu adam oynamalı arkadaş oynamalı yoksa kendimi atacağım köprüden.

oyuna girdikten sonra kalitesini belli etti bu adam oynamali hafta ya aydin oynasin kanatta böylelikle de cana onbire girsin sarpi da mümkünse trübüne yollayalim

Tam hazir degil, cok cok daha iyi olacak, biraz sabir.

bu rijkaard neden bu kadar takıntılı elano ve cana gibi adamlar nasıl yedek olur.kesinlikle ilk 11 de oynamayı hakediyor.

Cana oyuna girdikten sonra 3 top kaptı, ayağına gelenleri direk ileri oynadı ve Pino ile kontra pozisyonları bulduk. Cana bu fiziğiyle bir sonraki maçta tam performans verebilir.

Bundan sonra oynamamasının hiçbir açıklaması olamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt