#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

İnşallah hep ilk 11 başlarsın.

Üstadsın :tiphat: Sarp'dan kurtardın bizi bugün üstelik.

Bende çok beğenmedim ama Sarp'tan iyiydi o kesin.Zaten 3-0 öndeyken formsuz Sarp'ı neden alırsın tekrar oyuna? Bırak adam bitirsin maçı ya!

Oyunda olduğu süre; 3-0

Oyundan çıktığı süre; 0-1.

Bende çok beğenmedim ama Sarp'tan iyiydi o kesin.Zaten 3-0 öndeyken formsuz Sarp'ı neden alırsın tekrar oyuna? Bırak adam bitirsin maçı ya!

O değişikliği ben olumlu buluyorum.Oyun zaten tam anlamı ile gerilmişti İbb'li oyuncular Pino'nun etrafını sarmıştı baya itiş kakış olmuştu o an.Pino'da çıkmalıydı o ara. Gerek yoktu riske etmeye Cana'yı.

O değişikliği ben olumlu buluyorum.Oyun zaten tam anlamı ile gerilmişti İbb'li oyuncular Pino'nun etrafını sarmıştı baya itiş kakış olmuştu o an.Pino'da çıkmalıydı o ara. Gerek yoktu riske etmeye Cana'yı.

Riske edicek bir durum yoktu ki.Cana kavgaları ayıran kişiydi, Pino'ya göre sakin,Sarp'a göre de çok olumlu oynadığı açık.Geçen haftalardaki kadroya döndüğü gibi maç aleyhimize bir hal aldı ama hoca görmüyor sanırım.

Basit hataları vardı ama iyi oynadı.Mustafa Sarp'tan daha faydalı kesinlikle.Devamlı oynaması lazım.

Şimdi golü yememizi Cana'nın oyundan çıkmasına bağlarsanız ayıp edersiniz. Cana varken de pozisyon veriyorduk ikinci yarıda. Sarp girince yediğimiz gol de zaten duran toptan geldi.

Tek adama bağlanmaz ama geçen haftaki kadrodan hayır gelmediği çok açık ,yine de değişiklikler o kadroya dönüştü tam olarak.

Şimdi golü yememizi Cana'nın oyundan çıkmasına bağlarsanız ayıp edersiniz. Cana varken de pozisyon veriyorduk ikinci yarıda. Sarp girince yediğimiz gol de zaten duran toptan geldi.

Yediğimiz golü dikkatlice izlersek, defans çizgimiz ofsayt taktiği uygulayıp ileriye çıkarken ofsaytı bozan tek bir kişi kalıyor arkada.

Oda M.Sarp'tan başkası değil. Lorik Cana tecrübesindeki bir oyuncu öyle bir hata yapmazdı.

Dikkat ettiniz mi bilmiyorum Neill her topla ileri oyun kurmaya çıktığında anında Neill'in yerine doğru koşuyordu kendisi her hangi bir durumda açık vermeyelim diye.

Nebil Evren'i kutluyorum (:.

Arkada kalmasın millet. Önemli bir söz !

bu ve bunun gibi yorumcu bozuntuları olanı değil olmasını istediklerini söylüyorlar,olmasını istediklerini görüyorlar.bende sevmediğim ouncuların hep hatalarını görürüm herkeste böyledir bu, kötü yanları batar daha çok bunlarda da böyle.iyi olmamızı istemediklerinden oluyor bunlar hep.

Bir oyuncu takımı ancak bu kadar etkiler büyüksün Lorik.Daha hiçbirşey bu çok daha iyi olacak şu adamı nasıl beğenmezler anlamam.

Adamsın, adamımsın ama daha oynamadın,bir iki maç lazım :)

İkinci yarı izledim maçı, 8 dakika izlediğim için birşey diyemem. Ama golde hatası yok Sarp'ın. Tun zaten ofsayt değil,arkadan çıkıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt