#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Pino'yu araya aldıkları zaman orda ibbli oyunculara saldırmasını bekliyordum :D ama yinede reyisliğini gösterdi.

Pino'yu araya aldıkları zaman orda ibbli oyunculara saldırmasını bekliyordum :D ama yinede reyisliğini gösterdi.

Pino ezdirmiyor kendini zaten :) Cana´ya gerek yoktu. Pablo Escobar´in hemserisi sonucta :) Medellin´de büyüdü. Kolombiya´nin en piskopat sehri :D

foruma bakıyorumda herkes cana hakkında güzel şeyler söylüyor.

taraftarın medyadaki birtakım yorumculardan etkilenmeyip gözlerini açması gayet memnun edici.

bazı tv yorumcuları "2.ligde oynasa sırıtmaz" gibi zıvanadan çıkmış yorumlar yapıyor.

foruma bakıyorumda herkes cana hakkında güzel şeyler söylüyor.

taraftarın medyadaki birtakım yorumculardan etkilenmeyip gözlerini açması gayet memnun edici.

bazı tv yorumcuları "2.ligde oynasa sırıtmaz" gibi zıvanadan çıkmış yorumlar yapıyor.

Bırak medyayı onların hepsi SATRILMIŞ....

Dikkat ettiniz mi bilmiyorum Neill her topla ileri oyun kurmaya çıktığında anında Neill'in yerine doğru koşuyordu kendisi her hangi bir durumda açık vermeyelim diye.

Benim de dikkatimi çekti o.

rakibin defansindan orta sahasina atilan her topta arkasi donuk adama inanilmaz baski yapiyor

hayalimdeki on libero

o topu alamazsa ve orta saha defansina geri pas atarsa onuda takip ediyor

takimimizin geri cokmememsinin sebebi budur

ama tabi bunu gorememek ve iki tane pas hatasi yuzunden bu yorumlari okumak enteresan

bir kez bile arkasi donuk yada pres altindaki bir arkadasina pas atmadi

cok onemli seyler bunlar o bolgede oynayan bir futbolcu icin

hic abartmiyorum dunyanin sayili dmc lerinden biri kendisi arsen wenger amcanin istemesi bosuna degil

nasil bize geldi anlamadim

Evet o işi iyi yapıyor, bazen sert müdahaleleri de oluyor.

Her kayarak müdahalesine kart çıkıyor lan.Pes 2010 mu bu?Gerizekalı hakemler.

Yürüyedur reis.

Aynen yahu, adam topa kayamayacak mı ? :D

Bodladığım yerde haklısın havada tek pas müthişti :D:D

Çok enterasan bir futbolcu, uçarak verdi pası. :D

vlcsnap2010092709h39m41.jpg

vlcsnap2010092709h39m55.jpg

Burda Cana öne cikan Insua'nin acigini kapatiyor. Vallah helal olsun. Mustafa'nin bizde oynadigi yaklasik 50-60 macta birkere olsun birinin acigini kapattigini görmedim.

Rijkaard'ın zamanında R. Marquez'i öne çıkınca, Edmilson stopere kayardı.

Şimdi de bunu Pique ile Busqest yapıyor.

Bizde ise Neill ile Cana. :)

kesinlikle çok iyi bir kesici. çok teknik olmasada bizim için önemli ve yeri garanti oyunculardan biri olacak. cana çıktıktan sonra defansif anlamda çok fazla sıkıntı yaşadık. tek dikkat etmesi gereken şey, rakibe girerken biraz daha dikkatli olması gerektiği. onun dışında tam aradığımız kan.

Dakika 2. Müthis bir ara pas, kendi kendime dedim Misimoviç ne pas verdi öyle, sonra bi baktım pası veren Cana... Bir anda kimyam bozuldu uzun zamandır böyle bir ara pası yapan ön libero görmemişti gözlerim sarı kırmızılı forma altında....

Kırmızı kartı her an görecekmiş gibi oynuyor.

Dün akşam çok beğendim. Zamana ihtiyacı olduğunu unutmamak gerek.

Ama derbilerde 90 dakikayı tamamlayamaz gibime geliyor

Ben çok beğendim belkide Mustafa Sarptan sonra Yaya Toure etkisi yarattı bizde :D

Dakika 2. Müthis bir ara pas, kendi kendime dedim Misimoviç ne pas verdi öyle, sonra bi baktım pası veren Cana... Bir anda kimyam bozuldu uzun zamandır böyle bir ara pası yapan ön libero görmemişti gözlerim sarı kırmızılı forma altında....

:yenieek: bende Misi sanmıştım

Pasları da iyi, bazen sert atıyor topu ama genel anlamda iyi.

Baros´a attigi pasi Guti atsaydi medya ve kendi taraftarimiz bile 3 hafta vay be Guti, sen neymissin be Guti derdi. Lorik Cana bu takimin lideridir. Kim ne derse desin. Bundan sonra yedek kalmasi mümkün degil. Rijkaard kendini asmak istiyorsa yedek biraksin Cana´yi. Faydasini görüyoruz cünkü aninda.

fransa liginde toplam 191 maçta 4 kırmızısı,59 sarı kartı var.

EPL de 31 maçta 1 kırmızı,10 sarı kart görmüş.

yani sert oynayan bi oyuncu evetde,gördüğü ilk sarıdan sonra kendisini frenlemeyi biliyor,ben cana nın pek kırmızı kart da göreceğini sanmıyorum,çok sarı görür ama ondan sonra daha dikkatli oynuyo belli:D

Hala beklenilen performansı sergileyemiyor. Çok basit pas hataları yapıyo.

vlcsnap2010092709h39m41.jpg

vlcsnap2010092709h39m55.jpg

Burda Cana öne cikan Insua'nin acigini kapatiyor. Vallah helal olsun. Mustafa'nin bizde oynadigi yaklasik 50-60 macta birkere olsun birinin acigini kapattigini görmedim.

Açık kapatamamak desek buna bu pozisyonda topa vuramadı ve İ.Akın kaleciyle karşı karşıya kaldı..

pozisyon olarak kastediliyor orda,topun geçip geçmemesi değil mevzu.

Neill-Cana-Misimovic-Baros banko yabancılar ilk 11 de geriye kalan 2 yabancı kontenjanı bizim için çok önemli.Arda geldiğinde Kewell-Pino değişmeli oynar, geriye kalan son kontenjan İnsua olacaktır, Elano görünüşe göre yolcu Rijkaard kafasında silmiş.

Yani demek istediğim Cana ya yer açılamıyor ondan oynamıyor gibi bir problem kalmayacak ortada.Gerçi oynatmak isteyen her türlü yer açabilir.Gördük hepimiz orta sahamız olduğu anladık, bu takımın bir orta sahası var diyebildik en sonunda.Mustafa Sarp la oynadığımız bütün maçlarda yol geçen hanı olan orta saha , son maçta nasıl dirençliydi.Cana nın en güzel özelliğide yanındaki arkadaşlarını rahatlatması Ayhan-Servet-Neill-Back ler ne kadar rahattılar maç içinde.

Neyse artık yeni bir imaj kazanıyor takım taşlar yerine oturuyor.

Yusuf orada topu ıskalayabilir.Şanssızlık o.

Mustafa Sarp'ın birşey yaptığını görmüyoruz biz sahada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt