#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Oyunu 2 yönlü oynar yakında böylece takıma faydasıda artrar ancak Ardanın takıma geldikten sonra hücüm yönüde artacak takımda daha ön plana çıkar Cana o vakitle

60 dk cıkmasını hala anlayamadım pınoyu cıkartsaydı kewell ıcın neden cana cıkıyor

o verdigi pasi bizim takimda sadece neill ve misi verebilir

baska soze gerek yok

gogus hizasinda gelen topa ileri dogru havaya ziplayip ayak iciyle dogru hizda bir ara pasi:)

60 dk cıkmasını hala anlayamadım pınoyu cıkartsaydı kewell ıcın neden cana cıkıyor

Sarı kartı vardı. Ortam da gergindi kavga falan çıkmıştı, skor da 3-0'dı. Bir sarı daha görse haftaya Mustafa'ya kalırdık. Sorun yedeğimizin Mustafa olması.

Sarı kartı vardı. Ortam da gergindi kavga falan çıkmıştı, skor da 3-0'dı. Bir sarı daha görse haftaya Mustafa'ya kalırdık. Sorun yedeğimizin Mustafa olması.

Tugay 60'Dan sonra mustafayı ızlemek delı edıyor musa gırsın genc gırsın ne bu m.sarp ısrarı barıs gırsın m.sarp dan daha yaralı olacaktır emınım...

Ama bir hatası vardı, yüzede yüz gol şansı verdi İbrahim Akın'a.Rijkaardın yüzü bir acsyip oldu ama allahtan pozisyon gol olmadı.

Bizim hakemler bu adama cok kolay kart gösterecek, ben bunu anladim.

Daha 90 dk oynamadi ama yanilmiyorsam simdiden 2 sari karti var.

Derbide kirmizi cok kolay gösterirler.

Tugay 60'Dan sonra mustafayı ızlemek delı edıyor musa gırsın genc gırsın ne bu m.sarp ısrarı barıs gırsın m.sarp dan daha yaralı olacaktır emınım...

Ben de onu diyorum Cana'nın çıkması doğru ama yerine Mustafa'nın girmesi hatalı. :)

vlcsnap2010092716h40m36.jpg

:bid:

Ama bir hatası vardı, yüzede yüz gol şansı verdi İbrahim Akın'a.Rijkaardın yüzü bir acsyip oldu ama allahtan pozisyon gol olmadı.

Yaptığı hatada bile iyi niyetli..Kendi bölgesi olmamasına rağmen İnsua'nın açığını kaptmaya gitmişti:)

o hatasi tamamen mac eksikligi ve gucsuzlukten

FR akilli adam hala kondisyonunun iyi olmadigini biliyor cananin

ama tabi forumda ulema dolu:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt