#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Tam anlamı ile Hagi'nin kafa yapısında bu adam.Lider ve isyankar.Yeni takımda Hagi'nin kaptanı bile olabilir.Görün bakın.

Ben galatasarayda oynadi gunden belli soyluyorum kardes

O zaman Cana en yakin zamanda gitsin. Misimovic de gitsin. Daha dogrü dürüst 90 dakika oynamamis adama sallamak ne kadar kolay. Rijkaard ve Elano gibi adamlara bunca zaman sabredildi. Bize orta sahada Mustafa ve Baris yakisir. Cana neyimize yarar bu iki box-to-box oyuncumuz varken.

O zaman Cana en yakin zamanda gitsin. Misimovic de gitsin. Daha dogrü dürüst 90 dakika oynamamis adama sallamak ne kadar kolay. Rijkaard ve Elano gibi adamlara bunca zaman sabredildi. Bize orta sahada Mustafa ve Baris yakisir. Cana neyimize yarar bu iki box-to-box oyuncumuz varken.

elano'ya sabredildi nedir?antrenörün oynattigi oyun içinde elinden geleni yapti diger müthiş yetenekli türk yildizlarimizin yapmadigi kadar.bazı şeylerin iç yüzünü bilmeden sallamak çok kolay.elanoyla ilgili görüslerimi o topicde yazdim.lorik cana ise bence tam ihtiyacımız olan adam ama iyi oynaması için sistemin komple degismesi lazım.bence kaptan olması takım için yararlı olur.ama tabi dil bilmeyen yabancıları sadece yabancı oldugu için dışlayan yerli oyunculara sahip bi takımda bi işimize yaramaz.

Şaka mısın sen? Mustafa Sarp ve Barış iyi, Cana kötü öyle mi? :asd:

Düzenli olarak 5 maç arka arkaya forma giysin taraftarın sevgilisi olur..

Yeter ki oynasın düzenli bu adam boş değil..

derbide yüreğine ihtiyaç var

derbide en güvendiğim adam neille birlikte.umarım oynar.

Mehmet demirkol: Cana sene sonunda altın karmada olabilir bundan sonra..

loric canaya burun kıvıranları anlamak çok güç. sonuçta bugüne kadar loric cana yerine m.sarp oynuyordu. kusura bakmasında kimse m.sarp yerine tek bacağı olan bir loric canayı tercih ederim. hiç olmassa adam savaşcı ve ruhu var. ayrıca premier ligde takım kaptanlığı yapmış bir adam. şuan onun yerinde oynayanda m.sarp yorumlar buna göre yapılırsa bazı arkadaşlar daha sağlıklı yorum yapabilirler.

Neill ve Cana kesin oynar.

Takımla çalışmalara katılıyorlar.

elano'ya sabredildi nedir?antrenörün oynattigi oyun içinde elinden geleni yapti diger müthiş yetenekli türk yildizlarimizin yapmadigi kadar.bazı şeylerin iç yüzünü bilmeden sallamak çok kolay.elanoyla ilgili görüslerimi o topicde yazdim.lorik cana ise bence tam ihtiyacımız olan adam ama iyi oynaması için sistemin komple degismesi lazım.bence kaptan olması takım için yararlı olur.ama tabi dil bilmeyen yabancıları sadece yabancı oldugu için dışlayan yerli oyunculara sahip bi takımda bi işimize yaramaz.

Yazdiklarimdan hiçbir sey anlamamissin. Cana'ya laf atmadim zaten sadece biraz ironi yaptim. Ama Elano konusunda %100 haksizsin. Onu izleyecegime Mustafa ve Ayhan'i izlemeye raziyim.

Cana Sarp ikilisi hiç yanyana oynatılmadı. Bence Hagi bu ikiliyi denemeli. Agressif önlibero oynayarak defansa doğru geçit vermezler. Ama Sarp kendini disipline etmeli, ileriye çıkmamalı artık yoksa son şansını da kaybeder.

Cana Sarp ikilisi hiç yanyana oynatılmadı. Bence Hagi bu ikiliyi denemeli. Agressif önlibero oynayarak defansa doğru geçit vermezler. Ama Sarp kendini disipline etmeli, ileriye çıkmamalı artık yoksa son şansını da kaybeder.

Sarp deme kurban olayım..

Saç kalmadı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt