#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Sarp'da agresif libero olarak tanındı ya şu topraklarda ölsem de gam yemem :D

Artık Hagi'yle ilk 11'in banko elemanı olmalı ve olacaktır.

sezon başından beri canayı küçmseyen,rıdvan dilmen ve sergen gibi 2.lig topçusu diyen adamlar bir daha nasıl yorum yapacaklar?merak ediyorum.

2 hafta sonra

sergen=cana inanılmaz bir oyuncu.rakibe orta sahada sıkıntı yaratıyor.g.... oldum .bende sıkıntı var.:D

sezon başından beri canayı küçmseyen,rıdvan dilmen ve sergen gibi 2.lig topçusu diyen adamlar bir daha nasıl yorum yapacaklar?merak ediyorum.

2 hafta sonra

sergen=cana inanılmaz bir oyuncu.rakibe orta sahada sıkıntı yaratıyor.g.... oldum .bende sıkıntı var.:D

:D

Ya bazen Ingiltere ligine, bazen ispanya, bazen almanya liglerine bakiyorum, ve hep yani Top 5 larin maclarina bakmiyorum, küme de olan lar da var, orta alanda olanlari da izliyorum

Ama bi soru isareti geliyor hep aklima, dünyanin sayili Kazma lari biz de mi diye tek ?

Ya cidden Türk ligi dolu, hele bizde say say bitmez, önde Geleni Servet, Zan, Sarp filan yani...

CANA bu maçta gösterecek kendisini küçümseyenlere ne olduğunu

birakin artik oyuncuya dayali düsünmeyi. önemli olan maclari kazamamiz. kim oynarsa oynasin, yeterki kazanalim.

Kırmızı görmese bu maçta iyidir.

Rijkaard'ın 11'e almamasını kendi listesinde olmadığı için anladım.

Örnek vereyim Bir proje yapıyorsunuz 11 kişisiniz. Sonra size diyorlarki 1 kişi daha geldi siz o yeni gelen adama projeyi birden emanet eder misiniz tanımadığınız bir adama.

hocam rijkaard da alırdı,ama kontenjan,sakatlık falan derken olmadı işte,kalsaydı eminim takımın bankosu yapardı cana yı.

hocam rijkaard da alırdı,ama kontenjan,sakatlık falan derken olmadı işte,kalsaydı eminim takımın bankosu yapardı cana yı.

Rijkaard değilde gerets'in emriyle hocadan izinsiz adnangiller aldırmış olmasın hocam. Adam selçuk inan, drente gibi oyuncular istemiş işte.

Cana Sarp ikilisi hiç yanyana oynatılmadı. Bence Hagi bu ikiliyi denemeli. Agressif önlibero oynayarak defansa doğru geçit vermezler. Ama Sarp kendini disipline etmeli, ileriye çıkmamalı artık yoksa son şansını da kaybeder.

Sarp koşmuyor bile, ne agresifliği hocam :D

Rijkaard değilde gerets'in emriyle hocadan izinsiz adnangiller aldırmış olmasın hocam. Adam selçuk inan, drente gibi oyuncular istemiş işte.

topaldan sonra bi ön libero alıncaktı bence,cana isabetli bi tercih bana göre,ama rijkaard mamadou diarra yı istemiş,onu almamışlar böyle bi durumda var:o,yine ses etmemiş adam.

Sarp-Ayhan veya Cana-ayhan ikilisi oynaması artık yabancı kontenjanına göre karar verilir sanırım.Sarp tan da bi fazlası yok.

Ayhan-Barış ikilisi oynamalı ikiside tam saha koşup pres yapıyorlar. Sarp hem 4. lig futbolcusu gibi hem de ne koşuyor neden top çalabiliyor. Cana ise koşup pres yapıyor ama kısıtlı bir alanda!

yaaa lorik cana yı nasıl tartışır hale geldik anlayamıyorum. açık açık söyliyim çok önemli bir futbolcuyu bitiriyoruz

Cana gibi bir futbolcu nasıl yedek kalır aklım almıyor.Sanki Essien'ler,Mascherano'lar var elimizde yahu.

onu diyorum bende. eğer hagi de oynatmassa başka şeyler aramaya başlıcam

arda da yokken cana bu maça kaptan olarak çıkmalı. önümüzdeki sene ise kaptanımız cana olmalı bu adamda tam bir lider tipi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt