#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

kesinlikle her maç ilk 11 oynamalı kesinlikle...

Bugün birkaç pas hatası dışında çok iyi oynadı. Umarım oynadıkça daha iyi olur. :)

Emre'den çaldığı topa faul verildiya.. O an anladım bu adam bu ligde oynayamayacak.

Bir kondisyonun yerine gelsin tek başına toparlıcan bu ortasahayı.

Bugünki hakem nasil Uefa'nin listesinde anlamiyorum. Cana'nin her hareketine faul caldi, alakasi olmadigi halde.

Bugünki hakem nasil Uefa'nin listesinde anlamiyorum. Cana'nin her hareketine faul caldi, alakasi olmadigi halde.

Ama Necati, adamın yaptığı hareketlerin faul olmadığını gmörmek için ancak televizyondan slow motion şeklinde izlemek gerek.Başka türlü, o ambiansta adeta faul yapıyormuş gibi rakibe dalıyor, ancak faul değil sert oynuyor.

Kaybetmememizin en önemli sebeplerinden biriydi bu adam. Çok iyi oynadı, arkadaşlarını da oynattı.

Devam reis .

Ama Necati, adamın yaptığı hareketlerin faul olmadığını gmörmek için ancak televizyondan slow motion şeklinde izlemek gerek.Başka türlü, o ambiansta adeta faul yapıyormuş gibi rakibe dalıyor, ancak faul değil sert oynuyor.

Ingiltere'de böyle pozisyonlari devam oynatiyorlar, faul olmadigi icin. Ama Türkiye'de her hareketine faul caliyorlar. Resmen komedi bu ya.

niye 50 de 60 da cikariyor FR Canayi diye Rijkaarda sallayan futbol alimleri

bugun her turlu kapak yiyorsunuz

gelin konusalim

cok bilmisler

adam keyfinden cikariyordu

Hagide keyfinden cikariyor

2-2 mi? diye sordu sanırım hakeme.

:asd:

Formaları hazırlayın beyler bu adam çok fena geliyor. 19 numara Cana bir fenomen geliyor.

Israrla söylüyorum geçen sezon Keita'nın yaptığı etkiyi yapacak. O kadar gol ve asist yapamayacak ama müdadele anlamında kötü skora baş kaldıran ilk oyuncu olacaktır Cana. Arda'dan, Ayhan'dan bile önce gelecek o kesin.

Süper bir oyun oynadı. Lakin Keita'nın geçen sezon avrupa maçında frikik kullanırken rakip, topun önüne atlamışlığının aynısını bugün 2 kez yaptı.

Helal Cana!

Bundan sonra böyle.Oyunu kuralına göre oynayacağız. Daha bunun aslantepe'si var. Cana'dan kaçacak delik arayacaklar.

alışalım şimdiden bu manşete

CANAvar :asd:

sana helal olsun.hep ne kadar karakterlı,profesyonel bır adam oldugunu soluyoduk.bugunku mucadelenı ayakta alkısladım.tam fit olunca görücem bütün kuşları

Israrla söylüyorum geçen sezon Keita'nın yaptığı etkiyi yapacak. O kadar gol ve asist yapamayacak ama müdadele anlamında kötü skora baş kaldıran ilk oyuncu olacaktır Cana. Arda'dan, Ayhan'dan bile önce gelecek o kesin.

Süper bir oyun oynadı. Lakin Keita'nın geçen sezon avrupa maçında frikik kullanırken rakip, topun önüne atlamışlığının aynısını bugün 2 kez yaptı.

Helal Cana!

Hala şoktayım ben .Top yavaş gelse neyse ama karın gibi çok hassas bir yere en az 110 km hızla geldi ve 2 sn sonra toparlanıp tekrar karşıladı topu .

Hala şoktayım ben .Top yavaş gelse neyse ama karın gibi çok hassas bir yere en az 110 km hızla geldi ve 2 sn sonra toparlanıp tekrar karşıladı topu .

O top bana öyle gelse büyük ihtimalle topla birlikte kaleye girerdim ve ölürdüm. :)

Ne diyelim, işte aranan kan bu. Cana, Neill gibi 3-4 oyuncu daha olsa, takım tutulmaz.

Arda'da canımızdır ciğerimizdir ama bu adam kaptan olacak aga yakındır. Bu adamın kaptan olduğu takımın başı yere eğilmez.

Bu adamdan çok teknik iş beklemeyeceksin ama adam defans ve hücum arasında işçi arı gibi çalışıyor. Saygı duyuyorum ve alkışlıyorum. :005:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt