#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Ölüsü Mustafa Sarp'a 10 basar. Adam kovalıyor top kesiyor ortyasahayı başıboş bırakmıyor Cana'nın olduğunu anlıyorsunuz. Mustafa gibi hayalet markaj da yapmıyor. 2 pas hatası yaptı diye hemen asacaksak adamı işimiz var.

Görevini yapıyor sadece. Zaten futboldan anlayan birisi ondan top dağıtmasını, oyun zekasının üst seviye olmasını beklemez.

bu kadar basit pas hatası yapıp bu kadar iyi oynayabilen başka topçu var mıdır acaba? kaybettiği topları kazanana kadar koşup, alması hele mest etti beni.

Bu müthiş begenme durumunu pek anlayamıyorum, herkesin kendi gorusu begenisi tartışılmaz tabi ki de. Ama Cana hala marsilya gunlerinin çok gerisinde, en azından bunda hemfikiriz herhalde.

Koordinasyonu, pas alış-verişi hala vasat.

Yanına gelecek orta saha transferleri ile birlikte daha da yardıracak.Ben memnunum.İstikrarlı süreler almaya ve katkılar vermeye başladı.Bu yolun sonu kaptanlıktır.

Bu müthiş begenme durumunu pek anlayamıyorum, herkesin kendi gorusu begenisi tartışılmaz tabi ki de. Ama Cana hala marsilya gunlerinin çok gerisinde, en azından bunda hemfikiriz herhalde.

Koordinasyonu, pas alış-verişi hala vasat.

Bu işi önündeki iki "biblo" yapsa daha mutlşu olacağız.

Stoperlerden daha fazla top kesmiştir oyunda kaldığı süre boyunca. Hem ortasahada hem defansta hem yan toplarda çoğu kez topu uzaklaştırdı.

Cana görevini %100 başarı ile tamamladı yine, diğer maçlarda ki gibi. Bu adamdan asist veya gol atmasını bekliyorsanız, 34 maçta 1-2 defa ancak görürsünüz. Yatın uyuyun, olursa uyandırırız.

Cana'yı, Neill'e Gökhan'a sorun.

Pas hataları yaptı evet ama orta sahadakiler rakibin arkasına geçip saklanırlarsa Xavi bile pas hatası yapar.

Bu orta saha oyuncularin arasinda anca bu kadar. Diger futbolcularin yapamadigini niye Cana´dan beklyiorsunuz ki? Top yapmasi gereken adamlar Ayhan ve Baris. Onlar yapamiyor ama Cana´dan yapmasi bekleniyor. Cana´yi alirken bunlari yapmadigini bilmiyormuydunuz? Simdi niye trip yapiyorsunuz? Önünde adam gibi orta saha oyunculari olsa, Cana´nin varligina yatip kalkip dua edersiniz.

Saatli bomba Gökhan Zan'ın önünü süpürüp onu kahraman yapacağına, Gökhan'ın yerine stopere geçse daha iyi olur.

Gökhan da Cana da gayet iyiydi.

Her hafta daha iyi oynuyor.Mücadelesiyle saygıyı hak ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt