#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Evet ikiside yutturuldu yönetime bu yüzden.

Tam tersi çoğu topu kazandı ve oyunda olduğu süreler boyunca orta sahamızda rahat ediyoruz.Sadece yanına bam üçlüsünü unutturacak adamlar lazım.

Çok kötü oynadı, özellikle ilk yarı çok pas hatası yaptı.

ilk yarı leş diye tabir edilen bir oyun oynadı.guvendiğimiz dağlara bile kar yagıyor.nasıl bı ugursuzluktur

Ayhan'a Barış'a gerek yok.

Tek başına dursun orta sahada yeter.

Cana'nın görevi top kesmek.Ayhanın ve Barışın görevi ise defansı, ileri oynayan oyuncuları bağlamaktır.İkiside bu işi beceremediği için bütün bu görev Cana'ya kalıyor.Cana da bunu iyi beceremiyor.

takimda nerde durasi gerektigini bilen nerede basmasi gerektigini bilen tek insan

soyle bir sorum var

bu adam oyundayken rakip takimin ortadan orta sahamizi delip ceza sahamiza yaklastigi bir pozisyon gosterin bakalim

:)

Bu orta saha oyuncularin arasinda anca bu kadar. Diger futbolcularin yapamadigini niye Cana´dan beklyiorsunuz ki? Top yapmasi gereken adamlar Ayhan ve Baris. Onlar yapamiyor ama Cana´dan yapmasi bekleniyor. Cana´yi alirken bunlari yapmadigini bilmiyormuydunuz? Simdi niye trip yapiyorsunuz? Önünde adam gibi orta saha oyunculari olsa, Cana´nin varligina yatip kalkip dua edersiniz.

Vasat üzeri top yapsın bari. 5 metre ötedeki adama pas atamadı bu maçta. M.Topal'ı hücuma katılmıyor, pas özürlü diye eleştirenler vardı daha düne kadar.

Hic olmazsa pas yaparken ileriye oynamayi deniyor, Ayhan gibi, Baris gibi top her ayagina geldiginde otomatikman geriye oynamiyor.

Vasat üzeri top yapsın bari. 5 metre ötedeki adama pas atamadı bu maçta. M.Topal'ı hücuma katılmıyor, pas özürlü diye eleştirenler vardı daha düne kadar.

birde rakip defanstan top dondugunde olanlara bak ahmet

topal rakibin topu almasini donmesini bekler bu adam izin vermez

tek pas oynamaya calisirken hata yapabiliyor bazen ama oda aslinda cok iyi bir ozellik

3 5 mac oynasin ayni bolgede bak neler diyeceksin

topal verken orta sahamiz yol gecen hani

topu alan drek bizim kaleye driblinge girer

kolaysa simdi gelsinler

bu macta orta sahada 1 dripling yok kalemize dogru

diger oynadigi maclardada ayni durum var

bu macta hic basmadiysa 5 kez rakip defanstan donen toplarda tam rakip orta sahasi topu alirke ya onune gecti ya faul yapti yada basip pozisyon bozdu

nedenide hep topalda elestirdigim sey

geri kacmiyor adam nerede olmasi gerektigini adi gibi biliyor

cok takilmayin 2 3 pas hatasina ilk yari

2. yari yapmadi pas hatasi

Kesiciliğine birşey demiyorum zaten fakat ayağı top yapan bir oyuncu değil. Beğenilmeyen Topal, Cana'dan çok daha teknik ve pasör.

Kesiciliğine birşey demiyorum zaten fakat ayağı top yapan bir oyuncu değil. Beğenilmeyen Topal, Cana'dan çok daha teknik ve pasör.

ben topalin tek pas yaptigini gormedim cananinda etrafina 30 kez donerek pas attigini gormedim

farkli devirlerin futbolculari ne yazikki

bana sorarsan cananin teknigi topalin cok ustunde

gecen mac solda dripling yaparken kosu halinde kewellin onun top biraktigi pozisyonu izle mesela

dedigim gibi benim icin onemli olan rakiin orta sahayi delip gecememesi

kac senedir en buyuk derdimiz bu

artik rakip tirsmaya basliyor top surerken

ama bu mac gecen maclardan kotu oynadigini kabul ediyorum

ama ahan bu haliyle orta sahamiza tecavuz ettikce bu is zor

Bence top yapmasına da gerek yok. Orta sahada bir kesici oynasın 3 kesici değil.

Cana'nın teknik olarak Topal'ın üstünde olduğu da söylendi ya tamam artık :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt