#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Ben emre belözoğlu yada ernst in yanındaki oyuncular kötüyken kötü oynayacağına inanmıyorum

Kesinlikle.

Orta sahani birbirinin performansina veya oyun ozelliklerine bagli oyunculardan kurmayacaksin kardesim. Hepsi birbirinden bagimsiz, hem ofansif hem az cok defansif ozellikli oyuncular olmali. Sonra yok sunun arkasina bunu, bunun onune sunu, bu oyuncunun sagina ve arkasina su oyuncuyu koymaliyiz muhabbetinden de kurtulmus oluruz.

Emana'yi alsaydik simdi kimse Emana'nin arkasina su sekil bir oyuncu alalim muhabbetine girmeyecekti. Neden? Cunku bu adam DEFANS YAPABILIYOR!! Misimovic gibi sadece ofansif ozellikli bir oyuncu degil. Ben bundan bahsediyorum. Elano'da ayni sekilde korunuyordu bazilari tarafindan.

Var abicim, zor degil bulmak. Hamit, Emana, Biglia gibi suruyle adam var. Saymaya kalksam 15 tane sayarim simdi.

Bu saydığın adamların 3'üde benim görüşüme göre 5 para etmez. Ve bu takımda bir halt yiyemez. ISlıklanır giderler.

Topal gidince kıymetli olmuş adam şu an kalsa ıslıklacaktı.İzlemesek Topalı arattığına inanabilirdik.

Takım çok iyi giderken Cana iyileşip orta sahaya girince takım bozuldu. 3 önlibero birden oynamaya başladık. Gökhan Zan ve Aydın takıma banko girince Gs'ye son darbe vuruldu. Cana Neill'in yanında stoper olmalı. Bu onun yapabileceği en iyi şey. Büyük zaafımız yan toplar tehlikesi bu ikili sayesinde tamamen düzelir.

Mehmetin o maçtaki kötü performansını cana hermaç gösteriyor top ayağına geldiğinde kaptırıp kalemizde pozisyon olmaması için dua ediyoruz

Büyük ihtimal başka maçları izliyorsun.Bak Eskişehir diyorum sıradan maçlar değildi bunlar.Şampiyonluktan kopuş maçlarıydı bunlar.O yüzden uzaktan yakından alakası yok.

Hamit bu takımda 1 gr. iş yapamaz. Gelmediğine sevineceğimize Hamit gelsin demek çok saçma. Hamit gelsin 1 ay sonra yemediği küfür kalmaz. Bizim takımın kaldırabileceği bir adam değil. Fenerbahçe'ye gitse direk oturur. Mehmet Topuz misali hayalet sahada gezer iki pas atar, daha çok defansif oynatılır ve köreltilir, 90 dakika tamamlar, 34 maçta 2-3 tane 25 metreden 90'a çakar tamam. Hamit kötü demiyorum dikkat edin. Ama bize kesinlikle uymayacak cinsten.

Emana'yı kendi kulüp taraftarları bile bu kadar abartmıyordur.

Büyük ihtimal başka maçları izliyorsun.Bak Eskişehir diyorum sıradan maçlar değildi bunlar.Şampiyonluktan kopuş maçlarıydı bunlar.O yüzden uzaktan yakından alakası yok.

2. golü mehmetin hatasından yemiştik o maçta geçen günde cana nın gereksiz penaltısından 2. golü yedik aynı olay. cana deyince aklıma cezasahasında ıskaladığı toplar hatalı paslar kötü şutlar cezasahasında gereksiz fauller aklıma geliyor

2. golü mehmetin hatasından yemiştik o maçta geçen günde cana nın gereksiz penaltısından 2. golü yedik aynı olay. cana deyince aklıma cezasahasında ıskaladığı toplar hatalı paslar kötü şutlar cezasahasında gereksiz fauller aklıma geliyor

He aynı şey demi :o

Cana ile Barış karışmış sende biraz

Cana bugün tek başına çırpınan ve elinden geleni yapan bir oyuncuydu.Bari şu maçtan sonra sallamayın ayıp.

Şu anda takımın en elle tutulur oyuncusudur. Zaten Cana'nın iyi olduğu maç bizim kötü oynadığımızı gösterir.

Yahu Cana ilk 11'e girdiğinden beri takımın en iyi oyuncusu. En çok çalışan ve çabalayan oyuncusu. Karşı takımı karşılayan Neill iel birlikte tek defansif yönü iyi olan oyuncu.Yanlış zamanda geldin reis.

Ne dedim arkadasim. Emana dunyaya gelmis en iyi orta saha oyuncusudur mu dedim? Abartilan nedir arkadasim? Su an ki orta sahamiza yapilacak en iyi takviye olur demek "abartmak" midir?

"emana en az 5 tane cana eder" Diyen arkadaşa sözüm. Alınmışsan bilemem :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt