- 27 Haziran 2009
- 7.616
- 2.464
- 2.418
Cevap: #19 Lorik Cana
ben sana en büyük hatayı sölim Selen, aynı şeyleri düşünüyoruz aşşağı yukarı... Elano varken niye Misimoviç alındı ? onun yerine güzel bir mücadeleci çift yönlü ortasaha alınsa daha iyi olmazmıydı? Sezon sonuna kadar tutardın elinde, sezon sonu Elano'nun yerine daha çok katkı sağlayacak bir oyun kurucu alırdın, ara dönemde kimse iyi futbolcusunu vermez zor, zaten ara dönemde iyi bir futbolcu geliyorsa ya sorunludur yada ultra maximum sıfırlarını sayamayacağımız bir paraya gelmiş olur.
Yok Cana var diye level atlayacağımızı düşünmedim halen de düşünmüyorum. Fakat orta sahaya bir transfer yapıldıysa bu tercih daha doğru bir şekilde yapılabilirdi ve orta sahamız bundan daha iyi olurdu. Ya zaten Cana gönderilse de sorun düzelmezki gönderilsin de demiyorum. Artık bu oyuncularla özellikle yerlilerle bu şekilde bir futbol yönetimi ile hiçbir şey düzelmez. Cana işte uzamasın tartışma yeteri kadar tartıştım.Cana bence insanların abarttığı kadar bir oyuncu değil. İyi bir kesici fakat diğer özellikleri çok iyi değil. Alınsın işte önüne iki tane box to box
![]()
ben sana en büyük hatayı sölim Selen, aynı şeyleri düşünüyoruz aşşağı yukarı... Elano varken niye Misimoviç alındı ? onun yerine güzel bir mücadeleci çift yönlü ortasaha alınsa daha iyi olmazmıydı? Sezon sonuna kadar tutardın elinde, sezon sonu Elano'nun yerine daha çok katkı sağlayacak bir oyun kurucu alırdın, ara dönemde kimse iyi futbolcusunu vermez zor, zaten ara dönemde iyi bir futbolcu geliyorsa ya sorunludur yada ultra maximum sıfırlarını sayamayacağımız bir paraya gelmiş olur.