#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Çok ilginç bir kıyas ve ilginç bir tercih...

Yine süper oynadı.Hem milletin arkasını topladı hem de kendi görevini yaptı.Kırmızı kart biraz ağırdı sanki...

Neill'in attıgı ya da atmak istedigi her pas bir dusunucenin urunu, ayaga atabiliyor. Bu acıdan Sabri'den de Cana'dan da ustun.

Aynen, güzel özetledin...

Adam kendisi diyor zaten, topu oyuna sokmak, güzel paslar atmaktan cok keyf aliyorum..

Bu yuzden stoper yerine(cok cabuk değil zaten) sag bek ya da on liberoda kullanılabilir. İyi hızlı bir stoper alırsak, Neill takımın hucum gucunu(zekası ve pas becerisiyle) artıracaktır. Yani akıllı, sakin oynuyor diye H.Balta onlibero oynatılacagına, Neill oynatılsın. BAM zaten oynamasın(Ayhan dahil) Ayhan boşa koşacagına Cana-Neill oynasın.

Maçan yiyorsa gel dışarı alayım aklını diyor o kabile reisi kılıklı adama.Helal olsun.

69453_155918464448818_148468828527115_292704_7362200_n.jpg

Şu anda izledim de videoyu, hiç burada yazılanlar gibi olmamış olay. Burada öyle bir anlatılmış ki sanırsın Neill tek başına çevirmişler etrafını tek başına cengaver Arnavut gelip kurtarmış Neill'ı. Zaten ilk araya giren kişi Çağlar ve Gökhan. Cana aradan girip üzerine itmiş Kene midir nedir o genci. Pek öyle yapılması gerekeni falan yapmamış, kırmızı kart haklı mı haksız mı birtek bir tane video izlediğim için bilemiyorum ama vardır bir nedeni.

41 KERE maşşallah.Aslan parçası bir adam.

Adnan Polat göndermesin lan karaktersiz , Konyalı´ya saldırdı diye .:oSatmak için bahane çıkta adama :o Bu arada reissin Cana:tiphat:

Maçı izlemedim işlerim gereği.. Şimdi internetten özetlerine bakarken Cana'nın Neill e saldıran siyahi oyuncuya ağzının payını vermesini gördüm... Birileri ruh mu demişti. alın size işte takımdaşlık ruhu.

Hagi hic tepki yapmadı, ayıp olmasa gülücekti hatta. Kendinden biliyo :haha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt