#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Reis.::kick::kick::kick::016::016::ka05:

lorik-cana3.jpg

adam karizma beyler.

Erdinç, Erdinç, Erdinç. Aradan sıyrılıp Cana'ya yumruk attı ya...

Sevdiğim futbolcuların çoğu yumruk yemiştir maç içinde, ama ilk kez Erdinç'in attığı yumrukta içim sızladı, kendim yemiş gibi oldum.

Burada Cana hakkında hep mesafeli yazdım..Hem oyun hem karakter olarak abartıldığını düşündüm (oyun olarak hala hayal kırıklılığı mevcut ama yetersiz demiyorum,kesin kalmalı bu takımda)fakat adamsın Cana...Sana bir taraftar olarak sevgim 1000 kat daha arttı..Heleki o ruhsuz Ayhan,Servet,Balta,Serdar gibi adamaları gördükce gözümde büyüdükçe büyüdün..Artık bundan sonra bende sıkı Canacılardanım..O an o sahada sana destek olmayı o kadar çok isterdim ki...

Fenerbahçe maçında Gökhan Gönül Elanoya el ense çekerken bizimkilerden biri galiba Arda Gökhan ı teselli ediyor ama takım arkadaşı Elanoyu tınlamıyordu bile.Bak Cana reise arkadaşı için kart görüyor.Kaptan yapsınlar bu adamı çok ciddiyim.

Kırmızı kart görmesi iyi oldu. İnşallah 1-2 maç Musa Çağıran'ı izleme fırsatı buluruz.

Bu demek oluyor ki, kupa maçında bir altyapı elemanı daha göreceğiz.Bu arada savaşçımız dinlenmiş olur,

lorik-cana-samir-nasri.jpg

Tam kaptan olacak adam. Ayrıca iyi de oynuyor kesin satarız biz bunu.

Bu sene bize 2 tane daha yabancı alırlar Sarpov Sarpinho tadında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt