Murat Kılıçoğlu
Aslan Üye
- 22 Kasım 2008
- 7.988
- 41
- 1.513
Cevap: #19 Lorik Cana
bi resim buldum o da bu
bi resim buldum o da bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
bi resim buldum o da bu
Hakan Unsal degil de Hakan Altun'a benziyor degil mi renkdas

Biraksalardi bundan beter edecekti Afrikali arkadasimizi
[video=youtube;9ZOZDZ923uE]https://www.youtube.com/watch?v=9ZOZDZ923uE[/video]
uzun zamandır girmiyorum foruma daha doğrusu girmek istemiyorum ama bugün senin için girdim Cana.. Bu takımda görmek istediğimiz sayılı adamlardan birisin.
Eskiden ister İtalya başkentinde 80 bin kişinin arasında ister İngilterede Leeds te 40 bin kişinin arasında ister Kopenhagta tarihimizin en büyük finalinde Hagi mizin ne olursa olsun takımı için attığı yumruk say say bitmezz. Eğer bunun adına amatörlük deniliyorsa bizz amatör oyuncular istiyoruz. Biz sonunu, kendini, bir sonraki maçı düşünen adam istemiyoruz. Biz Cana Sabri Neill Arda Kewell Barış gibi adamlar istiyoruz.
Helal olsun Cana helal olsun....
Bende tam Cana için foruma girmiştim ki benim yazacaklarımı sizin zaten yazmış olduğunuzu gördüm. Aynı düşüncedeyim.
Sevgili peşinde sakat sakat o bar senin bu açılış benim koşanlardan, takım arkadaşına sırf yabancı olduğu için maç içinde pas atmayıp her türlü tavır koyanlardan, guruplaşmacılardan kaptanlık derhal alınıp terinin son damlasına kadar aldığı paranın hakkını vermeye çalışan Cana'ya verilmeli. Bu dağılmış ruhsuz takımdaki tek ışık odur.
Sakatlanırım korkusu olmadan yaptığı müdahalelerde, Emre Toraman terbiyesizine çıkıştığında, Anıl'a Hakan Balta'yı tebrik etmesi gerektiğini işaret ettiğinde ve Neill'a posta koyan adamı tutup aldığında, biran ligdeki yerimizi dahi unutup gelecek için umutlandım.
Pozisyonda amatörce kırmızı kart görmüş olsa da kendinizi bir Neill'ın veya Aykut'un yerine koyun. "Bu adam kendisiyle hiç alakası olmayan bir pozisyonda bana yapılan ters bir harekete dayanamayıp adamı aldı götürdü" diye düşünmez miydiniz? Cana kimsenin birbirine selam dahi vermediği söylenen buz gibi bir ortamda bir ateş yakmıştır. Bu adam çok farklı ve kaptanlık en çok ona yakışacaktır. Taraftarın bu adamı baştacı edip onurlandırması çok şık olur.
Turk vatandasligi ihtimali var mi? Sezon basinda mumkun degil denmisti.
Gelecek sezon Türk pasaportu alacak galiba. Babası Türk vatandaşı olduğu için mümkün anayasaya göre. Adnan Sezgin'de yaparız eğer öyle birşey varsa demişti. Ayrıca reis cezalı olmasına rağmen Antep'e gidiyor. Helal olsun.