#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Gercekten karakter sahibi, profesyonel ve yürekli oyuncu kendini aninda belli ediyor. Herkese göre adam, herkese göre lider, herkese göre kaptan. Arda'nin sahip olmasini istedigimiz bütün özelliklere sahip bu adam, bazilarinin Arda'da da oldugunu savunduklari özelliklere. Ama gercekten olsaydi bu kadar üstünde tartisilmazdi, Cana'da oldugu gibi cok fazla söze gerek duyulmazdi. Insallah kaptan olursun, insallah ülkemizdeki futbol fukaralarina inat cok uzun yillar bu takimin lideri olursun.

Takıma transferin haricinde "kişilik" transferi de aynı zamanda.

Takımın Kadıköy'deki fener maçında galibiyeti kaçırmasının sebeplerinden biridir Cana ve Neill. İkiside ilk defa Kadıköy'de derbiye çıkmışlardı. Aradaki farkı gördük kim kimi sindirdi. Böyle oyunculara ihtiyacımız var işte bizim. Rakibi sindiren, kitleyen, etkisiz hale getiren. Yoksa her zamanki gibi Servet, Gökhan Zan, Mustafa Sarp, Ayhan gibi adamlarla çıksaydık sırf Kadıköy'e yine yenilirdik.

Bu tarz adamların çoğalması lazım. Hem ofansta hem defansta bize yırtıcı adamlar lazım böyle.

Kırmızı kart cezalısı olduğu halde takımla beraber Antep'e gitmiş.

Ne gerek vardı be aslan,tatile erken çıkardın.Gerçi o zamanda medyaya malzeme olur,kupa maçını beklememek için kırmızı gördü bilerek derlerdi.Nasıl bir adam olduğunu anlasınlar.

Allahım, bu adam nasıl Galatasaray'a geldi anlamıyorum yaa.

Kırmızı kart cezalısı olduğu halde takımla beraber Antep'e gitmiş.

Ne gerek vardı be aslan,tatile erken çıkardın.Gerçi o zamanda medyaya malzeme olur,kupa maçını beklememek için kırmızı gördü bilerek derlerdi.Nasıl bir adam olduğunu anlasınlar.

şunları bide arda ya söyleyin

Adam gibi adamsın ulan! Şu takımda oynayanları toplasak senin kadar yürekli olamazlar.. Heryerinden öpüyorm seni.. Açıkca her yerinden öpüyorum ulan!

Ulan ben sanki bu cümleyi daha önce duydum be.:):):):)

Aslan parçası Loric 5 sene daha bu formayı adam gibi taşır inşallah.

özel hayatını futbola yansıtmazsa ve kendine bakmassa taraftar tabikide eleştirir.Ardanın eleştrilmesinin nedenide bu.Takımda ilk 11 kurarken ilk ismini yazdığım adam CANA.koçum benim

Cana'nın kilo problemi var geldiğinden beri Hagi'de Rijkaard'da bunu söylemişti 4-5 kilo daha verdimi çok verimli olacaktır.O zaman gerçek Cana'yı göreceğiz şu saçları kesse daha iyi olacak öyle daha karizma oluyor Forever Cana adamsın kıskançlıklarından bank asya oyuncusu diye dalga geçenler utansın milyon euro paralar alıp sallamak anca onlara yakışıyor fenerli beşiktaşlı adamları oturtmuşlar koca program galatasaray'ı kötülüyolar ne yapsınlar kıskançlıktan ne yapacaklarını şaşırdılar normaldir. ayrıca rıdvan'ın yabancı topculardan haberi bile yok takip etmez sadece süper ligi takip eder everton valencia'dan birtane oyuncu söyle desen söyleyemez bunlar böyle karacahil

Sarı kırmızılı ekibin yabancı oyuncularından sadece Lorik Cana ile İnsua kampın ilk antrenmanında yeralırken

2sini beğenmeyen var diğer oyuncular nerede?

Ries baktın arıza gördün Kazım'da, çek kulağından at dışarı.Sende o yetki var :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt