#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

herhangi bi maçta bişeyden elenirsek acaba kimi kucağına alacak

Şuan Gstv'de adamın konuşmasında bile reislik var:)

Cana stoper Neill ortasaha denenebilir bu yoklukta bölesi daha verimli olur gibime geliyor kulaga enteresan geliyor ama denemek lazım

Ayrıca tekniği kötü falan değil. Arda'ya attığı pası gördünüz mü ilk yarı? Bir çok örnek var böyle.

Maçı bırakıp Cana'yı izledim, fotoğraflarını falan çektim. Kardeşim kızdı bana. :o

Kendine hayran bırakıyor bu adam. Defans kabiliyeti üst düzey. Dün Servet'in açıklarını çok iyi kapattı. Aslında Neill'le beraber oynatsak ortaya iyi bir yerli alabilsek çok iyi olur.

Lenslerimi almadım, diyorum Servet'in yanında çok iyi top kullanan bir stoper var Neill gibi kim lan bu? :D Cana olduğunu 15-20. dakikada falan anladım.

Tam kral adam, duruşu yeter ölümüne oynuyor Adnanların yaptığı en iyi işlerden biri.

Bi marş bulalım Cana ya.maçta kullanırız gaza gelir coşar valla

Hala bu adama " ön liberoda sap gibi, kesicilikten baska bir sey yapmiyor" diyen varsa gitsin Barcelona maçlarindan baska maç izlemesin.

Lorik Cana adamlığı olsun karakteri olsun liderliği olsun disiplini olsun takımı sahiplenmesi olsun türk asıllı olması olsun müthiş bir Kaptan.Doğuştan Lider bu adama çok haksızlık yapıldı.Bank Asya oyuncusu diyenler gözümde karınca kadar değeri kalmamıştır.(Rıdvan ve Sergen yorumlarını dinlerdim artık dinlemiyorum) Lorik Cana'nın bazı maçlarda göze batmaması nedeni orta saha'nın vasat olması nedeniyle çok pozisyon vermemiz yani orta saha Lorik Cana'nın üstüne binince isterseniz Xabi Alonsoyu Essien'i koyun gene Cana'nın gösterdiği performansı gösteremez Lorik Cana gibi bir oyuncu bizde olduğu için dua etmeliyiz Sarp,Ayhan,Barış gibi adamlar varken.Avrupada başarı istiyorsak böyle adamlar şart. Stoperde'de iyi ama onun asıl yeri ön libero ve iyi bir ön libero

Hala bu adama " ön liberoda sap gibi, kesicilikten baska bir sey yapmiyor" diyen varsa gitsin Barcelona maçlarindan baska maç izlemesin.

Cana Barcelona'da banko oynar iddaa ediyorum Sergio Busquets denen adam oynuyosa orda Lorik Cana hayli hayli oynar.Busquets resmen batırıyor takımı.Yaya Toure daha iyiydi ama adamı yolladılar Xavi İniesta olmasa Busquets orta sınıf takımlarda bile göze batmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt