#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Mert sana noktalama işareti koymuyosun diye kızıyoduk ya ben kendi adıma vazgeçtim aga.Kullanmaya başlayınca daha fena olmuş sen yine kullanma bence:D

[video=youtube;FZOlYCzMz10]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FZOlYCzMz10[/video]

2.55 de cana ya dikkat. :D

Rakibi her kovaladığında ya da her karşısına çıktığında içim bir acayip oluyor ya. Galatasaraylılığımı hissediyorum sanki...

LiveImages%5CSpor%20Foto%5C574%5CGalatasaray%20-%20Ajax%5CS15215511.jpg

Tekmeye kafa uzatıyor :ask:

Arda dan kaptanlık alınsın Cana ya verilsin Neill da 2.kaptan olsun.

Ardaya kaptanlık ağır geldi.Kaptanlık alınırsa Arda nın performansının artacağını düşünüyorum

Arda dan kaptanlık alınsın Cana ya verilsin Neill da 2.kaptan olsun.

Ardaya kaptanlık ağır geldi.Kaptanlık alınırsa Arda nın performansının artacağını düşünüyorum

Kaptanlığın Arda'dan alınmasının onda nasıl bir psikolojik çöküş yaşatacağının farkında değilmisin, bir de performansının artacağını düşünüyorsun, insanlar odun değildir, bir malzeme değildir, sen Arda'yı bu şekilde görüyorsun.

Kaptanlığın Arda'dan alınmasının onda nasıl bir psikolojik çöküş yaşatacağının farkında değilmisin, bir de performansının artacağını düşünüyorsun, insanlar odun değildir, bir malzeme değildir, sen Arda'yı bu şekilde görüyorsun.

direk alınmasın tabiki.başka bi şekilde alınsın.mesela yurt dışına satılsın.kalmaya devam ederse medyanın altında ezilip kalıcak

arda'nın gönlü hoş tutulsun o bizim sırtımızdan geçinmeye devam etsin, arda gibi kaptanımız olacağına sahaya kaptansız çıkalım, üstüne vazife olmayan işlere giriyor arda, galatasaray kültürüne ters bir isim, tarihin gördüğü en berbat kaptan, bence arda futbolu bıraksın kız arkadaşıyla gönlünü eğlendirsin, kendini maçtan çok tribüne veriyor gözü hep tribünde!

Ne kaptanlıkmış be arkadaş amma uzattınız. Yok ondan alınsın, ona verilsin.

Maçın adamı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt