- 30 Ağustos 2009
- 6.880
- 141
- 1.358
Cevap: #19 Lorik Cana
:tiphat:
:tiphat:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Culio 49 Cana 48 Efektif pas yapmış.Yalan atma
Reis türkçe konuştu:tiphat:
Nerde?
ya ben anlamıyorum futboldan herhalde,yada bazıları güreşle futbolu karıştırıyor,adama çift daldımı taca çıkan topu deli gibi yakalmaya çalıştımı al sana on numara futbolcu ise kriter ben futboldan anlamıyorum,ben kesinlikle cana yı oynatmam ilk 11 de,bize lazım olan bi adam olduğunu sanmıyorum,orta saha ya cana yı koy 2 pas çeviremez o orta saha,servetin cana dan ne farkı var,2 side teknik sıfır,kesinlikle bu adamı alırken izlemediklerini sanmıyorum
İlk cümlen virgüle kadar doğru.ya ben anlamıyorum futboldan herhalde,yada bazıları güreşle futbolu karıştırıyor,adama çift daldımı taca çıkan topu deli gibi yakalmaya çalıştımı al sana on numara futbolcu ise kriter ben futboldan anlamıyorum,ben kesinlikle cana yı oynatmam ilk 11 de,bize lazım olan bi adam olduğunu sanmıyorum,orta saha ya cana yı koy 2 pas çeviremez o orta saha,servetin cana dan ne farkı var,2 side teknik sıfır,kesinlikle bu adamı alırken izlemediklerini sanmıyorum
ya ben anlamıyorum futboldan herhalde,yada bazıları güreşle futbolu karıştırıyor,adama çift daldımı taca çıkan topu deli gibi yakalmaya çalıştımı al sana on numara futbolcu ise kriter ben futboldan anlamıyorum,ben kesinlikle cana yı oynatmam ilk 11 de,bize lazım olan bi adam olduğunu sanmıyorum,orta saha ya cana yı koy 2 pas çeviremez o orta saha,servetin cana dan ne farkı var,2 side teknik sıfır,kesinlikle bu adamı alırken izlemediklerini sanmıyorum