#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

arda forvet oynadığında takıma ne kadar katkı veriyorsa cana da stoperde o kadar verir,fazlasını beklemek hayalcilik ama orta sahada(önlibero tanımını artık kullanmak istemiyorum)başarılı olduğuna inanıyorum

o kullanmak istemedigin tanimdaki pozisyonda oynadigi maclarida gördük

premier league deki kart rekoru oldugunuda biliriz

cok basit hatalar yapip rakibe buyur gec abi dedigini, takimi her an 10 kisi burakip her an penalti yaptirdiginida bilioz

Lucas Neill;hem stoper hem de ön libero olarak Cana'dan çok daha iyi.Ki bu sene Neill'da kötü bir sezon geçiriyor.

o kullanmak istemedigin tanimdaki pozisyonda oynadigi maclarida gördük

premier league deki kart rekoru oldugunuda biliriz

cok basit hatalar yapip rakibe buyur gec abi dedigini, takimi her an 10 kisi burakip her an penalti yaptirdiginida bilioz

Cana'nın Premier Lig'de kart rekoru mu var ?

Yav yuh Neill nasıl ön liberoda Cana'dan iyi oluyor yahu ? Harbiden yuh.

Futbol bilginiz kıt deyince bazı insanlara alınıyorlar ama doğru be kardeşim şu yapılan yorumlara baksana ya. Bir maç kötü oynadı diye türüyorlar ortaya hemen ortaya. Yani diyecek kelime dahi bulamıyorum.

Tek hamlelikmiş, toptan kaçıyormuş, ağırmış, kötüymüş. Bu maçtan önce ki maçlardan sonra ki yorumlara bakın bir Allah'ınızı severseniz nasıl övülmüş Cana. Sizin bu yaptığınıza akıl sır erdiremiyorum. Anlayamıyorum düşüncelerinizi yani oyuncu yemeye ne meraklısınız lan sizin gibiler yüzünden insanlar futboldan soğuyor yemin ediyorum. Foruma giriyoruz hoş vakit geçirmeye takımımızı tartışmaya ama böyle saçma salak şeyler görünce insan forumdan da soğuyor futboldan da. Sonra neymiş yorumlara saygı duymayı öğrenmeliymişiz... Hadi oradan ! Sen önce kendi oyuncuna saygı duymayı öğren de sonra kendi yorumuna saygı bekle.

Cana bu ülkeye gelmiş en muhteşem ön liberolardan biridir, şu anda da en iyisi Cana'dır. Var mı itirazı olan ?

15 yaşında cahil çocuklar kaba etlerinden laflar uydurup burada prim yapmaya çalışmasın Cana üzerinden.

İnsanların fikirlerine güzel argumanlar ile yazanlara saygımız sonsuz.Herkes sevecek değil ama burayı da spor haber sitelerinin altındaki yorumlar kıvamında yazılar ile doldurmamak lazım.

Cana,Galatasaray formasıyla neredeyse 20 maça çıktı,argümanı bırakın burda birçok renkdaşım Cana ile alakalı doktrin yazabilir.Ben '' uzun lafın kısası'' diye bir giriş yapmışım cümleme çünkü Cana tek hamleli bir futbolcu.Topu aldı aldı yada faul yaptı,bunlardan ikiside olmadı mı o zaman alelade bir futbolcu dahi kendisini çalımlamakta hiç ama hiç zorlanmıyor.Ben burda Cana kadar onu stoper oynatan Hagi'nin de teknik direktörlüğünü tartışırım.Çünkü Cana'yı stoper oynatmak tam bir intihardır.Kapalı takımlarda belki iş yapar ama Galatasaray gibi rakip sahada oyun oynamaya çalışan büyük takımların stoperi asla ve asla olamaz.Ön libero olarak biraz daha iyi olabilir,yani stoper olarak 10 üzerinden 3'lük performans sergiliyorsa,ön libero olarakta 10 üzerinden 5'i geçmez.Çünkü kapasitesi belli.Kimse kusura bakmasın.Bazen çok yakınındaki adama dahi kısa pas verirken,pas hatası yapabiliyor.Uzun topları çoğunlukla dan-dun!Topta ne yalan söyleyeyim ayağına yakışmıyor.Topa sert oynasada hamlelerinde zamanlama hataları yapmasından kaynaklı sarı kart ve kırmızı kart görme potansiyeli zaten çok yüksek.

Genel bir yorum yapacak olursak;yabancı futbolcuların, futbolculuk açısından iyi yönlerini görmeye kendimizi zorlarken,yerli futbolcuların kötü yönlerini bulma çabasına giriyoruz.Bu imtiyazdan fazlasıyla faydalanan yabancı futbolculardan biride kesinlikle Cana'dır.

@osman isik

Neye dayanarak kart rekoru kırdığını söyledin, merak ediyorum ?

Cana,Galatasaray formasıyla neredeyse 20 maça çıktı,argümanı bırakın burda birçok renkdaşım Cana ile alakalı doktrin yazabilir.Ben '' uzun lafın kısası'' diye bir giriş yapmışım cümleme çünkü Cana tek hamleli bir futbolcu.Topu aldı aldı yada faul yaptı,bunlardan ikiside olmadı mı o zaman alelade bir futbolcu dahi kendisini çalımlamakta hiç ama hiç zorlanmıyor.Ben burda Cana kadar onu stoper oynatan Hagi'nin de teknik direktörlüğünü tartışırım.Çünkü Cana'yı stoper oynatmak tam bir intihardır.Kapalı takımlarda belki iş yapar ama Galatasaray gibi rakip sahada oyun oynamaya çalışan büyük takımların stoperi asla ve asla olamaz.Ön libero olarak biraz daha iyi olabilir,yani stoper olarak 10 üzerinden 3'lük performans sergiliyorsa,ön libero olarakta 10 üzerinden 5'i geçmez.Çünkü kapasitesi belli.Kimse kusura bakmasın.Bazen çok yakınındaki adama dahi kısa pas verirken,pas hatası yapabiliyor.Uzun topları çoğunlukla dan-dun!Topta ne yalan söyleyeyim ayağına yakışmıyor.Topa sert oynasada hamlelerinde zamanlama hataları yapmasından kaynaklı sarı kart ve kırmızı kart görme potansiyeli zaten çok yüksek.

Genel bir yorum yapacak olursak;yabancı futbolcuların, futbolculuk açısından iyi yönlerini görmeye kendimizi zorlarken,yerli futbolcuların kötü yönlerini bulma çabasına giriyoruz.Bu imtiyazdan fazlasıyla faydalanan yabancı futbolculardan biride kesinlikle Cana'dır.

Yabancı yerli diye işin içinden çıkamazsın.Burada şovenizm yapmayacaksınız önce. Takımda eli yüzü düzgün yerli futbolcu sayısı üç veya dört idir en fazla.

Sert giriyor rakiplere. Kart görmeye çok müsait bence de ama istatistikler öyle demiyor tabii ki.

Kadir bu bir açıklama değil. Bir arguman ortaya atıyorsan eğer doğruluğuna emin olmak zorundasındır. Cana'yı beğenmiyorlar laf etmiyorum ama sırf adama çamur atmak için bu tip laflar söylemek ayıp ki hala bilmiyorum Cana'nın öyle bir rekoru olup olmadığını kendisine soruyorum.

Valla Serdar reisin yaptığı espriyi burda bağıra bağıra söylememek için zor tutuyorum kendimi :asd:

Bir de bana sor Çağlar kaç dakikadır yerlerdeyim :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt