Çağlar Çelik
Cezalı
- 22 Kasım 2008
- 14.140
- 5
- 1.363
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadir bu bir açıklama değil. Bir arguman ortaya atıyorsan eğer doğruluğuna emin olmak zorundasındır. Cana'yı beğenmiyorlar laf etmiyorum ama sırf adama çamur atmak için bu tip laflar söylemek ayıp ki hala bilmiyorum Cana'nın öyle bir rekoru olup olmadığını kendisine soruyorum.
Ben eminim zaten sert girdiğine. İkili mücadeleleri çok seviyor, rakibe yapışıyor adeta. Kart görmeye fazlasıyla müsait bence.
Yabancı yerli diye işin içinden çıkamazsın.Burada şovenizm yapmayacaksınız önce. Takımda eli yüzü düzgün yerli futbolcu sayısı üç veya dört idir en fazla.
Ben Cana'nın Galatasaray performansını bir Barış bir Mustafa Sarp'tan öte görmüyorum.Culio denen adam şu Cana'dan 100 kat daha yeteneklidir.Biri Sunderland'ten,biri Cluj'dan geldi.Bilmeyen adama sorsan Cana gelse gelse Cluj'dan gelmiştir der geçer.
Sunderland daha önce anlaşmaya vardığı Marsilyalı orta saha oyuncusu Lorik Cana’yı resmen kadrosuna kattı.
Sunderland yönetimi, Arnavut orta saha oyuncusu Lorik Cana’yı renklerine bağladığını açıkladı. Premier League ekibinin, oyuncunun takımı Marsilya’ya 6 milyon avro ödeyeceği açıklandı.
Cana’nın transferinin kendisini sevindirdiği belirten Sunderland Teknik Direktörü Steve Bruce, “Lorik’in kadromuza dâhil olması beni çok sevindirdi. O'nun çok önemli takımların transfer listesinde olduğunu biliyorduk” dedi.
Oyuncunun Marsilya için öneminin herkes tarafından bilindiğini belirten Bruce, “Marsilya gibi büyük bir takımın kaptanı olmak kolay değil. Bu transferin Sunderland için çok faydalı olacağına inanıyorum” dedi.
Kariyerine İsviçre’nin FC Lausanne kulübünde başlayan orta saha oyuncusu, Marsilya’ya gelmeden önce bir diğer Fransız temsilcisi PSG’de oynamıştı. 2005 yılında Marsilya’ya transfer olan Cana, kısa sürede Marsilya’nın vazgeçilmez isimlerinde biri olmuştu.
Goal.com
Şu kıyas sevdanız ne anlayamıyorum. Cana ile Culio başlı başına farklı oyuncular yahu, ne alaka ikisini kıyaslıyorsunuz.
Haticeyi konuşmayalım artık biraz neticeden bahsedelim lütfen.Bu şekilde olaya bakacaksak;Elano'nun haticesi dünya güzeli ama neticesi koskocaman bir 0!
Sen yanlış görüyorsun o zaman.Culio ile Cana'yı bir tutarak futbolcuları mevkisel olarak kıyaslaman gerektiğini unutmuşun. Mustafa Sarp kaç kere topa basmış, kaç kere defanstan gol çıkarmış, pres yapmış.Cana dediğin adam en azından diğerleri gibi rakibi ilzlemiyor, futbolu aklıyla oynuyor. Ayrıca şu takımda en son eleştirilmesi gereken adamın tek bireysel hatalı maçından sonra yerin dibine sokulması mustafa sarp gibileri hakettiğimizin göstergesidir.