#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Adamsan o dili kesersin, senin gibi ezolardan adamlık dersi alacak değilim.Kaybol.

Allah biliyor imkanim olsa, Türkiyede olsam, yada sen burda avusturyada olsan sirf su kurdugun cümle yüzünden seni adam etmek icin neler vermezdim ki.

Yeminim olsun benden aglayarak özür dilerdin.

Ama iste güc sende, gectin pc nin basina, ne güzel, yaz, les yada degil yaz, güc sende.

Allah biliyor imkanim olsa, Türkiyede olsam, yada sen burda avusturyada olsan sirf su kurdugun cümle yüzünden seni adam etmek icin neler vermezdim ki.

Yeminim olsun benden aglayarak özür dilerdin.

Ama iste güc sende, gectin pc nin basina, ne güzel, yaz, les yada degil yaz, güc sende.

Klavyeni çok güzel kullanıyorsun tir tir titriyorum şu anda, çok korktum lan zhsahadshadsdsha. Nasıl bir beyin var sende?

Beyler birbirinize atarlanmanız tamam da Adil olaya el koydu artık. Sakin...

Kendinize gelin beyler. Başlıkta koskoca Lorik Cana yazıyor ! Tartışma daha uzamasın lütfen.

şu güzelim topici kirletmek istemiyorum, muhatap olmak hata böyle adamlarla aslında. git kardeşim bak muhatap olma, benden alıntı yapma, adamı tahrik etme, polemik arama, bela arama.

[video=youtube;nUltnl3GbC4]https://www.youtube.com/watch?v=nUltnl3GbC4[/video]

Kabul etmemiz gereken iki gerçek var.

Cana top kullanma konusunda çok iyi değil.

Cana baskı yemediğinde, oyunu yönlendirebilecek, geriden kurabilecek bir adam.

Bunun için demarke pozisyonda olması gerekiyor ki bizim taktikte ön libero böyledir zaten. Lakin ön orta sahalar iyi yer tutamadığından( Mustafa ve Barış gibi, top istemek bir yana pas gelmesin diye adamın arkasına saklandığından) bunun bir anlamı kalmıyor.

Dikine oynamak diye birşey söz konusu değildir böyle durumlarda. Oynarsın ama çok iyisindir bu konuda. Yine de bu dizilişte çok fazla pas hatası yapman kaçınılmaz. Ya da Ayhan gibi riske girmez(giremez adamın suçu yok) sürekli geriye dönmek zorunda kalırsınız. Sabri gidiyor ama Hakan sürekli geride. Beklere de açamıyorsun oyunu.

Yani bizim takım tam olarak oturduğunda Cana gayet yeterli. Diyeceksiniz ki bizim takım ne zaman oturdu ki şimdi oturacak.

Ancak oraya kimi koyarsak koyalım eğer çok çok üst düzey değilse aşağı yukarı aynı oyunu oynayacaktır. Kaçarı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt