#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Öyle First Class bi futbolcu değil ama yine de şu durumda takımda kalması gerekir. Ne bir Song ne bir Meira nede Tomas'tan daha iyi diyebiliriz.

hangi oyuncuydu bilmiyorum ama antepli bir oyuncu cana ya fena calim atmisti saga yatirip solundan gecmisti

Tamam da onu yapan oyuncu Galatasaray'a gelse en banko oyuncumuz olur. İsmi Popov.

Dün takımın en hırslı en istekli en mücadeleci ve en iyi ismiydi..Ee tabi her zaman ki gibi...

Reis:tiphat:

İyiydi ancak ayağının bu kadar kötü olmasına şaşırıyorum..Sonuçta ön libero bir adam bazen çok şaşırtıyor.Aliye servete ona buna 5 metre yakınındaki pas atamazken haklı olarak kızıyoruz.Ama dün serkan kurtuluş yanındayken topu sektire sektire attı o sırada başlayacak bir atak öldü.Bazen pas atarken şut atar gibi atıyor top tam ayağının dibindeyken pas veriyor biraz önde olsa top iyi gidecek ama kafayı eğiyor öyle pas atıyor zaman zaman.

Dün sahanin en iyisiydi. Bu kapasitedeki oyuncularla oynadigi icin üzülüyorum. Bide teknik degil derler. Bütün oyuncularimiz kurban olsun Cana´ya.

ark lar bu adam kalburüstü takımlarda iş yapar.Bizimki gibi sıradan takımlarda sadece mücadele eder kalır.Takıma bir şey veremez.Soruyorum size Sabri 'den ne farkı var Cana'nın ?

Stoper olarak süper oyun çıkardı. Ama Hagi medyaya ve taraftara uyup onu tekrar orta sahya alırsa bu orta sahamız için zehir olur. Rijkaard döneminde de Cana'nın orta sahada oynadığı maçları çoğunlukla kaybettik.

Hagi'yi sistemindeki Loric Cana ve Lucas Neil stratejisinden dolayı suçlamıştım.

Ama dün gerçekten ne kadar mantıklı bi hareket olduğu ortaya çıktı

Defans, oyuncunun kendini orta saha oyuncusu kadar yorabileceği bi mevki olmadığı için Lucas yorulduğu zaman

Cana orta sahaya geçti.

Sadece, Cana savunmada çok başarılı oynadığı için Lucas'la fazla yer değiştirmediler.

bu adamın nesini beğeniyorsunuz gercekten anlamıyorum,ön libereoda bir ernst değil.stoper de berbat oynuyor bence.sadece canla başla mücadele ediyor diye adamı kral yapıyorsunuz.barış özbek den ne fazlası var?

adam savasıyor eyvallah.evet yuregıyle oynuyor bende sevıyorum cana yı

ancak ayagına hıc top yakısmıyor.olabıldıgınce az topla hasınesır olması gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt