#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

İlk 2 golde yaptığı hataları servet falan yapsa şu an idam sephasında idi.1. golde içerideki adamları tutacağına balta sapı gibi olduğu yerde duruyor.2. golüde cananın pas yyeteneğinin normal olduğunun iddia eden arkadaşlara hediye ediyorum

2. golde hatası falan yok. Mustafa Sarp'ın da hatası yok. Şans ile alakalı tamamen. İlk golde ise hatası büyük.

Sadece Cana değil tüm futbolcular berbat..Burda Reis, Kral yazıp birbirimiz kandırmayalım.

İlk golde hatalı.2.golde hatası falan yok,şanssız bi durum oldu.Stoperde oynattıkça Cana'yı da kaybedeceğiz.Hagi sağolsun.

İlk golde hatalı.2.golde hatası falan yok,şanssız bi durum oldu.Stoperde oynattıkça Cana'yı da kaybedeceğiz.Hagi sağolsun.

2. goldede hatalı takım arkadaşının sırtına şut çekti resmen.Ben bu adamı eleştirirken pas tekniği yeterli diyenler şimdi nerede

Elbet hata yapabilir, kaç tane top kestiğini falan görmüyorsunuz heralde. Top tekniği konusunda fikrim aynı. Abartıldığı kadar kötü değil, hatta vasat üstü. Evet, bazen basit top kayıpları yapıyor ama attığı iyi paslar çok çok çok daha fazla hatalarından. En azından dikine oynamaya çalışıyor elinden geldiğince.

Kendi kendime karar verdim bundan sonra Cana'ya bok atan futbol cahili skor taraftarlarına cevap vermeyeceğim, siz de öyle yapın..

2. goldede hatalı takım arkadaşının sırtına şut çekti resmen.Ben bu adamı eleştirirken pas tekniği yeterli diyenler şimdi nerede

Ön liberoya yeterli zaten.2.ci tamamen şanssızlık.Herkes mal gibi suratına bakınca o da topla çıkmak istedi.Sağ tarafta boştu Serkan'dı galiba boşta ona atacaktı,şanssız bi pozisyon oldu.Bunu Sarp'a yada Cana'ya yormak akıl işi değil.2 saat kimse gelip top almadı Cana'dan dikkatini çekti mi mesela?

Ön liberoya yeterli zaten.2.ci tamamen şanssızlık.Herkes mal gibi suratına bakınca o da topla çıkmak istedi.Sağ tarafta boştu Serkan'dı galiba boşta ona atacaktı,şanssız bi pozisyon oldu.Bunu Sarp'a yada Cana'ya yormak akıl işi değil.2 saat kimse gelip top almadı Cana'dan dikkatini çekti mi mesela?

Değil, şansını fazla zorlama. Sabaha kadar tartışırım seninle bu konuda.

Attığı pasların yerini bulmamasıda mı stoper oynasından kaynaklanıyor.Kendimizi kandırmaya gerek yok.Yürekli ama patlamaya hazır bir bomba ve sık patlayan bir bomba(Her maç en az 1 kere)

Evet pas hatalari da bundan kaynaklaniyor. DMC MC oynayan bir adamin verdigi paslar ile DC oynayan adamin verdigi paslar arasinda taktik farkliliklar vardir. Cana arkadan oyun kurmayi bilen bir adam olsa sanirim gencken DC oynardi dimi?

Hagı sabotaj ediyor resmen Galatasarayı . Cana resmen stoperde yapamıyorum diyor ancak herşeyi bilen Hagı oralı bile değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt