#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Her hafta en az 1 gol yediriyor.Ayrıca marsilyanın canayı satıp daha pahalıya serveti transfer etmek istemeside işin ilginç yönü

İlk yarı gayet iyi bir performans sergiledi. Ama ikinci yarı yine eskisi gibi zamanlama hataları yaptı. Artık ne desem bilemiyorum. İki ucu keskin bıçak.

Top tekniği vasatın altında olan adamların Galatasaray da işi yok.

Cana

BAM

Serkan Kurtuluş

Sabri

gibi adamlar gitmedikçe daha çok koparız yarıştan.Servet'i ise biraz ayırıyorum.En azından yedek olarak kalmalı.(Ayrıca Hakan Balta,Aydın gibi olağan şüpheliler ile Kewell,Gökhan gibi müzminler de gitmeli.

Peki en başta ne olmalı

YÖNETİM GİTMELİ.

Evet Cana çok büyük yetenek çok büyük oyuncu. barçaya gitse sırıtmaz, işte öyle bir oyuncu.

Hiçbir şey bu kadar kötü oynamasına mazaret değil.Ayrıca savunan arkadaşlar hiç düşündü mü sunderland bu adamı 1 yıl içinde aldığında daha aşağıda bir ücrete neden sattı

Adam birçok pozisyonda kayarak kritik müdahelede bulundu. Serkan yüzünden neredeyse sag tarafi da kapatmak zorunda kaliyordu. Ayrica top teknigi de abarttiginiz kadar kötü degil. Takim yenildi diye her oyuncuya b.k atma sevadasina girmeyin.

Hiçbir şey bu kadar kötü oynamasına mazaret değil.Ayrıca savunan arkadaşlar hiç düşündü mü sunderland bu adamı 1 yıl içinde aldığında daha aşağıda bir ücrete neden sattı

Adam ayrılmak istedi diye. Zorla tutacak halleri yok heralde. Hadi buna da bişey bul ?

Adam birçok pozisyonda kayarak kritik müdahelede bulundu. Serkan yüzünden neredeyse sag tarafi da kapatmak zorunda kaliyordu. Ayrica top teknigi de abarttiginiz kadar kötü degil. Takim yenildi diye her oyuncuya b.k atma sevadasina girmeyin.

Yedğimiz 3. golün 2 sinde bariz hatası olan adamı eleştirmeyip kimi eleştirelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt