#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Geçen sezon Elano'ya yapılanlar şimdi Cana'ya yapılıyor. Servet başlığında hala tık yok. Bravo BÜYÜK Galatasaray taraftarları.

Adam nasıl büyük mücadele ediyormuş bizde oda şüpheli benim hep gördüğüm çoğu pozisyonda uzak kalıyor ve belli bir bölgede oynuyor, arada 2-3 adama sert giriyor diye mi mücadele oluyor?

Mücadele eden bir adam varsa Barıştır, fazla işe yaramasada.

cana stoper oynasin ona bagirin

komiksiniz vallahi

sarpi ayhani stopere

yada zani serveti on liberoya sol beke falan koysaniza kafanizda

allah akil fikir versin sizede hagiyede

isin icnde kaybolmusunuz siz bir reset atin kendinize sorun

ayhani stopere koysak nasil oynar diye

utanip tesekkur etmeniz lazim cocuga ama nerede o perspektif

pas hatasi yapmis:)

futbol bilginiz bazen gozlerimi yasartiyor

takimda adam gibi birileriyok diye acisini futbol oynamayi bilenlerden cikariyorsunuz

cana stoper oynasin ona bagirin

komiksiniz vallahi

sarpi ayhani stopere

yada zani serveti on liberoya sol beke falan koysaniza kafanizda

allah akil fikir versin sizede hagiyede

isin icnde kaybolmusunuz siz bir reset atin kendinize sorun

ayhani stopere koysak nasil oynar diye

utanip tesekkur etmeniz lazim cocuga ama nerede o perspektif

pas hatasi yapmis:)

futbol bilginiz bazen gozlerimi yasartiyor

takimda adam gibi birileriyok diye acisini futbol oynamayi bilenlerden cikariyorsunuz

Yalnız herkes birden çok mevkide oynayacak diye birşey yok. Cana daha önceden defansın göbeğinde çok sayıda maç oynadığı için bizde de Hagi bunu denemeye çalışıyor.

tesadufe bakin bu is becerebilen azda olsa iki adam var ikiside epl den gelmis

ama turk futbolu mukemmel her mohu biliyoruzya

koyun kardesim kac adam taniyorsunuz iki bolgedede oynayan

belki toraman o da tartisilir

sen bu adamlari yerinde oynatmazsan suc klup TD olarak senindir

Yabancılarımızdan sadece Baros&Kewell Galatasaray ayarındadır gerisi kalite olarak vasatlar Cana da dahil. Sadece mücadele ile olmuyor o topa nasıl dokunduki kendisine göre daha sağda olan arkadasına çartırıyor. Top her ayağına geldiğinde güvenemiyorsak eğer problem vardır demektir tıpkı Servet gibi...

tabi herkes iki mevkkide oynayacak diye birsey yok

ayni seyi diyorum

ayhani stopere koy bakim diyorum neler oluyor

gene saldiracakmisiniz adama?

adami sadece arnavutluk td u stoperde oynatiyor

yalanlara kanmayin

ancak bizim gibi yokluk cektilerse bir iki mac stoper oynar arada

biri kuyuya tas atiyor herkes evet evet aslinda stoperde cok oynadi diyor

acin google var linki verdim gecen gun kac mqc stoper oynamis bulun yazin ben bulamadim cunku

Yabancılarımızdan sadece Baros&Kewell Galatasaray ayarındadır gerisi kalite olarak vasatlar Cana da dahil. Sadece mücadele ile olmuyor o topa nasıl dokunduki kendisine göre daha sağda olan arkadasına çartırıyor. Top her ayağına geldiğinde güvenemiyorsak eğer problem vardır demektir tıpkı Servet gibi...

sag tarafa pas atmak yasakmi anlamadim ki

Adam nasıl büyük mücadele ediyormuş bizde oda şüpheli benim hep gördüğüm çoğu pozisyonda uzak kalıyor ve belli bir bölgede oynuyor, arada 2-3 adama sert giriyor diye mi mücadele oluyor?

Mücadele eden bir adam varsa Barıştır, fazla işe yaramasada.

Şu takımda Cana elinden gelen mücadeleyi yapıyor.Arda'Ya toz kondurmazsınız, konu Cana olunca vurun abalıya. Yazık.

kimse görmedi mi İbrahim Akın ın ilk yarıda bile (rüzgara karşı) ortasahada cirit attığını?

ikinci yarıda ortasahamızı 2 topta geçtiklerini?

Sabri-Mustafa ikilisinin rakibi seyrettiklerini?

Cana ya ortasahada bal gibi ihtiyaç vardı, ama Hagi onu stopere hapsetti. ortasaha oynasa yine Cana ya eleştiri olacaktı, bu adam topçu değil denilecekti buna eminim ama rakip ortasahamızı bu kadar rahat geçemeyecekti. bundan da eminim.

Şu takımda Cana elinden gelen mücadeleyi yapıyor.Arda'Ya toz kondurmazsınız, konu Cana olunca vurun abalıya. Yazık.

onu birak ardayi saga cekince demediklerini birakmazlar sagda oynarmi bilmemne

alt tarafi adami soldan saga cekiyorsun yani

ama canayi ortadan stopere cekince birde hata yaparsa girin bu topige izleyin

siz futboldan anlaiyorsaniz bende tupcuyum

Bariz hata yaptığı maçta bile iyi oynadı.Geldiği günden beri oynadığı tek kötü maç kupadaki antep maçı.Bazı insanlar sırf haklı çıkayım uğruna bu adama sallıyor.İlginç psikoloji.Banlanmış adam geliyor yorum beğeniyor.Sırf kıllık olsun diye.Bu yorumu da beğen arkadaş kim olduğunu biliyorsun.

3 golün 2sinde hatalı ben mi eleştirileceğim?

Servet o hatayı yapınca nasıl asıyorsak Canada asılmalı, yaptırdığı penaltı, geçen maç topu ıskalayıp rakibi karşı karşı bırakması ve son olarak bu hatayı yapması gözardı edilemez.

Takımdaki en yakışıklı adam Baros ayrıca, boş bi teori.

Buca maçında o yaptığı hatadan önce aynı şekilde kaleciyle karşı karşıya kalmak üzere olan adama arkadan kayarak topu tereyağından kıl çeker gibi aldı. Bunları da söylesene. İşinize gelmiyor tabi. Ancak kötü yönleri hemen yazma derdindesiniz. Servet'in defelarca kaçırdığı adamların önüne yatarak müdahele etmesi kalenin önünde şutları kesmesi aklınıza gelmiyor hiç. Gaziantep maçında sıfır, Buca maçında da sadece 85. dakikada tek bir hata yaptı. Bu adam da kalitesizse geri dörtlüyü Serkan-Gökhan Zan-Servet-Hakan Balta'dan kuralımda en azından maçlarda bol gol görürüz hepsi bizim kaleye olur tabi.

Buca maçında o yaptığı hatadan önce aynı şekilde kaleciyle karşı karşıya kalmak üzere olan adama arkadan kayarak topu tereyağından kıl çeker gibi aldı. Bunları da söylesene. İşinize gelmiyor tabi. Ancak kötü yönleri hemen yazma derdindesiniz. Servet'in defelarca kaçırdığı adamların önüne yatarak müdahele etmesi kalenin önünde şutları kesmesi aklınıza gelmiyor hiç. Gaziantep maçında sıfır, Buca maçında da sadece 85. dakikada tek bir hata yaptı. Bu adam da kalitesizse geri dörtlüyü Serkan-Gökhan Zan-Servet-Hakan Balta'dan kuralımda en azından maçlarda bol gol görürüz hepsi bizim kaleye olur tabi.

Biz Gökhan Zan ı oynatacak kadar zorda değiliz ki stoper konusunda bu takımın defans organizasyonunu da Türkiye standartlarında yapabilen hazır stoper Neill varken Gökhan Zan ı önermeniz artniyet taşıyor bence!

Biz Gökhan Zan ı oynatacak kadar zorda değiliz ki stoper konusunda bu takımın defans organizasyonunu da Türkiye standartlarında yapabilen hazır stoper Neill varken Gökhan Zan ı önermeniz artniyet taşıyor bence!

Servet ve Gökhan Zan arasında futbolculuk normları konusunda bir fark yok.

bir daha arda sagda yada forvette oynarsa ve gene bir cacik yapamadan maci bitirirse agzinizi acip teknik direktore iki kelime ederseniz adam degilsiniz

bu kadar soyluyorum

pasha pasha arda topcu degil diyeceksniz bende gorecegim

Yahu mesela en en en basit örnek bjk maçı.Ernst belki de bjk kariyerinde ki en kötü maçını oynamıştır.Guti de Ernst'te Cana'ya karşı ezim ezim ezildi resmen.Sonra Hagi dahiyane bi fikirle yanlış hatırlamıyosam son 25 dk. kala Cana'yı stopere çekti.Maçın yönü bi anda nasıl değişti,orta sahadan ne kadar kolay gelmeye başladılar.Cana oynarken çok bariz farkediyor orta sahamız.O stoperdeyken orta saha boş gibi sanki.Ciddi anlamda Hagi kadar kolay adam harcayan bi t.d görmedim.

Yahu mesela en en en basit örnek bjk maçı.Ernst belki de bjk kariyerinde ki en kötü maçını oynamıştır.Guti de Ernst'te Cana'ya karşı ezim ezim ezildi resmen.Sonra Hagi dahiyane bi fikirle yanlış hatırlamıyosam son 25 dk. kala Cana'yı stopere çekti.Maçın yönü bi anda nasıl değişti,orta sahadan ne kadar kolay gelmeye başladılar.Cana oynarken çok bariz farkediyor orta sahamız.O stoperdeyken orta saha boş gibi sanki.Ciddi anlamda Hagi kadar kolay adam harcayan bi t.d görmedim.

30 kere soyledim

bjk fener macinda 10 kisi kalana kadar emrenin adini duymadik ernst iyi oynamamasina ragmen ezdi emreyi

ayni ernst bizim macta cana stopere cekilene kadar agladi

bunu goremeyen curling oynasin

Servet ve Gökhan Zan arasında futbolculuk normları konusunda bir fark yok.

Bana göre ikisi arasında çok büyük fark var, o ayrı ama diğer arkadaşın sanki Neill bizim kadromuzda değiliş, ya da gerçek mevkisi stoper değilmiş gibi doğrudan Gökhan Zan konusuna girmesinin elimizdeki imkanlar kısıtlı alın size Cana yı eleştirirseniz o takımda olmadığı zaman bu ikisi oynayacak havasında söylediğini düşündüğümden o cevabı yazdım, benim yazdığım ile sizin cevabınız arasında da hiç bir bağlantı yok, size göre ikisi de futbol özürlü olabilir ama eminim ki size de sorsalar ikisinden bir tanesini ve Neill i o bölgede düşünürsünüz öncelikle.

Çünkü; savunma tek başına bir bireyin yapacağı müdahalelerden ibaret değildir, öncelikli olarak arka tarafta oynayan dörtlünün ve sonrasında da takımın bir bütün halinde yapabileceği bir şeydir ve bunun için arka tarafta takımın bu görevini organize edecek savunma aklı gelişmiş bir oyuncuya bir savunma liderine ihtiyaç vardır, geldiği günden bu yana da Neill eğrisiyle doğrusuyla bu görevi yapabilmektedir.

Umarım Hagi daha fazla maceraya atılmaz da herkesi gerçek mevkisinde oynatır böylelikle Cana nın hamle hatalarından dolayı oluşan savunma zaaflarını bertaraf edebilmek için arka taraftakilere bir müdahale şansı daha doğar aksi takdirde düşünemiyorum bile ama Avrupa hayalimiz erkenden sulara gömülür..

Biraz önce Cana'yı aradım dedim böyle böyle. Takımın durumu neden bu kadar kötü falan diye sordum. Bana '' takımda kalite eksikliği var ağbi'' dedi. Haklısın, doğru söze ne denir dedim. Sonra forumları, medyayı takip ettiğini ve taraftarların bazı konularda kendisine haksızlık yaptığını da ekledi. Yüzüm kızardı, bu konuda da haklısın dedim. Ama bizim taraftarlarımızın çoğu böyledir malesef dedim. Senin gibi Marsilya'nın,Sunderland'ın kaptanlığını yapmış bir oyuncuyu aşağılamak bu kadar kolaydır dedim. Yanındaki,arkandaki,önündeki oyuncuların kalitesine bakmaksızın böyle yerin dibine sokmak kolaydır burada dedim. ''Vay be ağbi'' dedi. Sonra sana futbol kariyerinde başarılar dedim ve telefonu kapadım.

Lorik Cana ile konuşmamı sağlayan Agim abiye ve ortak dostumuz Onur'a teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt