#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Biraz önce Cana'yı aradım dedim böyle böyle. Takımın durumu neden bu kadar kötü falan diye sordum. Bana '' takımda kalite eksikliği var ağbi'' dedi. Haklısın, doğru söze ne denir dedim. Sonra forumları, medyayı takip ettiğini ve taraftarların bazı konularda kendisine haksızlık yaptığını da ekledi. Yüzüm kızardı, bu konuda da haklısın dedim. Ama bizim taraftarlarımızın çoğu böyledir malesef dedim. Senin gibi Marsilya'nın,Sunderland'ın kaptanlığını yapmış bir oyuncuyu aşağılamak bu kadar kolaydır dedim. Yanındaki,arkandaki,önündeki oyuncuların kalitesine bakmaksızın böyle yerin dibine sokmak kolaydır burada dedim. ''Vay be ağbi'' dedi. Sonra sana futbol kariyerinde başarılar dedim ve telefonu kapadım.

Lorik Cana ile konuşmamı sağlayan Agim abiye ve ortak dostumuz Onur'a teşekkür ederim.

Sorsaydın ya baba deseydin etrafındakiler kalite özürlü olduğu için mi üzerinde herhangi bir baskı olmayan pozisyonlar da bile iki metre önündeki arkadaşına pas atarken topla cebelleşiyorsun diye? :)

Evet gerçekten çok ayıp ediyoruz EPL de oynayan her oyuncu dünya üzerindeki her takımda oynayacak kalitededir, hatta onlar futbolcu falan değillerdir insan üstü yaratıklardır!

O değilde Onur Albakar'ın bu dönüşlerini, tabelacı olmasını çok seviyorum. Elano geldiğinde de çılgın atmıştı, sonrası malum.

O değilde Onur Albakar'ın bu dönüşlerini, tabelacı olmasını çok seviyorum. Elano geldiğinde de çılgın atmıştı, sonrası malum.

Körü körüne sabit fikirli olmaktan iyidir, oyuncuyu yeterince tanıyınca ne olduğunu anlıyorsun.Uğur boralıda şampiyonlar liginde izleyen biri iyi adam sanırdı doğal olarak.

Canayı yeterince izledik, neler yapabildiğini gördük o yaptığı hataların pas atamasısının takımla ilgisi yok.Zaten takım kötüyse kötü gözükecek adamlar hücüm oyuncuları olur yeterince top alamaması sebebiyle defansif adamlar değil.Cana hata yapmasa, pasları isabetli olsa bu takım 5 yese kimse Canaya laf etmez adamın ne kabahati vardı denir pozisyon izlenir, Ama gollerde hatalıysa suçlu Canadır bu kadar basit.Culioya laf var mı mesela?

Servete gelince demediğinizi bırakmayan stoperde oynadığı dönemde 3 kritik hata yapan Canaya toz kondurmayın yok öyle bir dünya.

Körü körüne sabit fikirli olmaktan iyidir, oyuncuyu yeterince tanıyınca ne olduğunu anlıyorsun.Uğur boralıda şampiyonlar liginde izleyen biri iyi adam sanırdı doğal olarak.

Canayı yeterince izledik, neler yapabildiğini gördük o yaptığı hataların pas atamasısının takımla ilgisi yok.Zaten takım kötüyse kötü gözükecek adamlar hücüm oyuncuları olur yeterince top alamaması sebebiyle defansif adamlar değil.Cana hata yapmasa, pasları isabetli olsa bu takım 5 yese kimse Canaya laf etmez adamın ne kabahati vardı denir pozisyon izlenir, Ama gollerde hatalıysa suçlu Canadır bu kadar basit.Culioya laf var mı mesela?

Servete gelince demediğinizi bırakmayan stoperde oynadığı dönemde 3 kritik hata yapan Canaya toz kondurmayın yok öyle bir dünya.

Cana'nın tek suçu belkide hoca yememesi. Ben Servet'i hiçbir zaman çok çok kötü diye eleştirmedim. Karaktersiz diye eleştirdim.

sen arda forvette oynayinca birsey yapamiyor sagda oynayinca birsey yapamiyor diye hem bize ardayi koruyordun

hemde bazen rijkaarda falan salliyordun

yeme bizi simdi

demek arda topcu degil

İşlerine geldiği zaman körü körüne savunurlar bazılarını, takım oyunu derler, bu takımda bu kadar oynar derler. Ama konu Cana olunca hemen vurun abalıya.Yok öyle yağma.Cana'yı koy orta sahaya, yanına koy Ziani,Culio gibi adamları bak nasıl oynuyor.Sen Cana'yı libero olarak ne zaman izledin? Bam varken izledin? Bam varken bu takımın orta sahasında kim iyi oynadı? Cevap hiç kimse? Bence sabit fikirli olanlar belli.

sen arda forvette oynayinca birsey yapamiyor sagda oynayinca birsey yapamiyor diye hem bize ardayi koruyordun

hemde bazen rijkaarda falan salliyordun

yeme bizi simdi

demek arda topcu degil

Yazımı oku zaten cevabı var, ayrıca Cana orta sahada yetersiz pas özellikleri olmadığı için Neille yer değiştirdi.

İşlerine geldiği zaman körü körüne savunurlar bazılarını, takım oyunu derler, bu takımda bu kadar oynar derler. Ama konu Cana olunca hemen vurun abalıya.Yok öyle yağma.Cana'yı koy orta sahaya, yanına koy Ziani,Culio gibi adamları bak nasıl oynuyor.Sen Cana'yı libero olarak ne zaman izledin? Bam varken izledin? Bam varken bu takımın orta sahasında kim iyi oynadı? Cevap hiç kimse? Bence sabit fikirli olanlar belli.

Herşey BAM değil sen gözgöre göre adamın üstüne atıp gol yediriyorsan Bamlık olay yok.

Yazımı oku zaten cevabı var, ayrıca Cana orta sahada yetersiz pas özellikleri olmadığı için Neille yer değiştirdi.

salak wenger neden neilli istememiski gozunun onunde hemde lucash neill lakabi parayi verene gider

he babo he

sen birak bunu da anlat bakalim arda neden sagda oynayamiyor yahu

forvet dedigin sol aciktan cokmu farkli

al topu adam gec vur falan

niye bir moh yapamadi o pozisyonlarda?

neden gazel attiniz basimizin etini yediniz orda oynamaz salak rijkaard bilmemne:)

koseye sIkIsmak kotu sey yahu

bu adami arnavutluk teknik direktoru disinda orada oynatan yok kafaniza sokun bunu zor durumda kalmadikca

ardayi koysana sag beke sol beke bu haliyle

manisada oyle oynuyordu:)

gecelim bu isleri gecelimmmmmmm

elestirirken biz mantiktan yola cikin sonuctan degil

Sadece Wenger istese iyi, devre arasında 4 önemli takım resmi teklif yapmış Cana'ya.

Cana'nin øn libero iken pas ortalamsi %73. En køtu pas ortalamasi 4 buyukler icindeki øn liberolarda.

4 buyukler icinde en iyi ikili top calma oraninda da ikinci birinci Selcuk Sahin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt