Ökkeş Duzcu
Kırmızı Üye
- 25 Aralık 2010
- 1.120
- 2
- 998
Cevap: #19 Lorik Cana
Sorsaydın ya baba deseydin etrafındakiler kalite özürlü olduğu için mi üzerinde herhangi bir baskı olmayan pozisyonlar da bile iki metre önündeki arkadaşına pas atarken topla cebelleşiyorsun diye?
Evet gerçekten çok ayıp ediyoruz EPL de oynayan her oyuncu dünya üzerindeki her takımda oynayacak kalitededir, hatta onlar futbolcu falan değillerdir insan üstü yaratıklardır!
Biraz önce Cana'yı aradım dedim böyle böyle. Takımın durumu neden bu kadar kötü falan diye sordum. Bana '' takımda kalite eksikliği var ağbi'' dedi. Haklısın, doğru söze ne denir dedim. Sonra forumları, medyayı takip ettiğini ve taraftarların bazı konularda kendisine haksızlık yaptığını da ekledi. Yüzüm kızardı, bu konuda da haklısın dedim. Ama bizim taraftarlarımızın çoğu böyledir malesef dedim. Senin gibi Marsilya'nın,Sunderland'ın kaptanlığını yapmış bir oyuncuyu aşağılamak bu kadar kolaydır dedim. Yanındaki,arkandaki,önündeki oyuncuların kalitesine bakmaksızın böyle yerin dibine sokmak kolaydır burada dedim. ''Vay be ağbi'' dedi. Sonra sana futbol kariyerinde başarılar dedim ve telefonu kapadım.
Lorik Cana ile konuşmamı sağlayan Agim abiye ve ortak dostumuz Onur'a teşekkür ederim.
Sorsaydın ya baba deseydin etrafındakiler kalite özürlü olduğu için mi üzerinde herhangi bir baskı olmayan pozisyonlar da bile iki metre önündeki arkadaşına pas atarken topla cebelleşiyorsun diye?
Evet gerçekten çok ayıp ediyoruz EPL de oynayan her oyuncu dünya üzerindeki her takımda oynayacak kalitededir, hatta onlar futbolcu falan değillerdir insan üstü yaratıklardır!