#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

But seriously, I don't think Cana would've been right for us. He's a real tough guy, but he's a thug. He'll amass about 75 yellow cards this season. His passing is poor (compared to Flamini, Denilson, Song) so perhaps that's why Arsène decided to pass on him.

ayrica selen canayi seyrettin degilmi yeteri kadar

sence thug mi?

basit bir soru, keske herkes onun gibi saygili olsa

O değilde, uzaktan bir akrabamiz vardi.kendisi güzel bir bayan.benden kucuk tabiki.aramizda iyiydi,surekli konusurduk.dedim;kudurdunmu bunlari izliyon dedim.tabi kizdi bana daha da konusmadi.birazda peynir gibiydi.yaklasik 1-2 ay sora haberini aldim.erkeklerle icerken,bunu tuzaga dusurmusler.hamile kalmis

Z16.gif

diyorumya iki adam stoper oynatmis bu adami

biri averaj takim arnavutluk TD u digeri hagi

ama bence donecek bu hatadan hagi

umarim yani

bir gun cana culio arda orta sahasini izlemek istiyorum mumkunse

evet bende flamini denilson songu tercih ederim diyorumya:)

Hayir forumlarina girdim hepsinde øyle aman aman gelsin havasi yok. Ki en fazla øvdukleri øzellikleri savasciligi vs. vs. Ki zaten bu øzelliklerine kimse køtu demiyor ki fakat simdi forumlari da okumaya basladim onlar da top teknigine , paslarina dair vs. vs. elestiriler var.

Hayir forumlarina girdim hepsinde øyle aman aman gelsin havasi yok. Ki en fazla øvdukleri øzellikleri savasciligi vs. vs. Ki zaten bu øzelliklerine kimse køtu demiyor ki fakat simdi forumlari da okumaya basladim onlar da top teknigine , paslarina dair vs. vs. elestiriler var.

Arsenal Mania - Forum - View topic - The Wishlist

´m about to jump on Cana bandwagon...wait...right I´m there!!! I have great hopes for both Song and Deni (even Diaby) but this guy will take us on another level quality wise and squad depth wise as well..

cana bandwagon:)

bak ne diyor

bende canayi isteme vagonuna biniyorum diyor:)

digeride

evet hosgeldin diyor:)

---------Almunia------------

Sagna - Touré - Vermaelen - Clichy

Walcott - Fabregas - Cana - Arshavin

-----van Persie----Adebayor-----

istedikleri kadro:)

Oyuncularımızın kalitesi orta sıralara yakışır nitelikte, transferlerimizde artık bu yönde olmaya başladı.Zaten ligde de bunun meyvelerini alıyoruz.Cana öyle ahım şahım bir oyuncu değil,culio da öyle,stancuda.Bu iş için çok paran yoksa, o zaman yaşı geçmişleri toplamayacaksın.Adam gibi dünyayı gezecen izliyeceksin bulup getireceksin.Buda vizyon sahibi yönetimle olur.

But, you see, Sunderland's midfield did so well against both United and Liverpool, because they played a combative game.Their aim was never to create anything. It was just to destabilize the opponents. Run hard at opponents and break their game. That's all.

A midfielder at Arsenal, even at the holding mid-fielder position will have a different game altogether. He wouldn't have the opponents coming in all the time, so, good anticipation and clever positioning would be more important than raw energy and willingness to outrun the opponent.

Oyuncularımızın kalitesi orta sıralara yakışır nitelikte, transferlerimizde artık bu yönde olmaya başladı.Zaten ligde de bunun meyvelerini alıyoruz.Cana öyle ahım şahım bir oyuncu değil,culio da öyle,stancuda.Bu iş için çok paran yoksa, o zaman yaşı geçmişleri toplamayacaksın.Adam gibi dünyayı gezecen izliyeceksin bulup getireceksin.Buda vizyon sahibi yönetimle olur.

yasi gecmis derken?

Yav bosverin, bu taraftar geçen sene takim iyi gittiginde Mustafa Sarp'i da begeniyordu.. Isler iyi gitsin, hepsi U dönüsü yapar..

But, you see, Sunderland's midfield did so well against both United and Liverpool, because they played a combative game.Their aim was never to create anything. It was just to destabilize the opponents. Run hard at opponents and break their game. That's all.

A midfielder at Arsenal, even at the holding mid-fielder position will have a different game altogether. He wouldn't have the opponents coming in all the time, so, good anticipation and clever positioning would be more important than raw energy and willingness to outrun the opponent.

cok aradin be selen

adi onurmuymus baksana:)

tamam selen ikna oldum arsenal icin yeterli bir adam degil sanirim cana:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt