#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Selen bugün istatistiği bozmuş kafayla.Bu da kızların futboldan anlamadığını kanıtlıyor.

%84 En iyi ortalama onda Emre'den bile daha iyi (:

Neill,Neill Ayhan'ı gördü.Ayhan kendi ekseni etrafında döndü...Ayhan geriye...

Culio...Bir çalım.Ayhan'a verdi.Ayhan geriye...

O değil de zannedersem tek eksiğiniz istatistikmiş.Siz Alex'i Hagi'den iyi yaparsınız şimdi bir de.İstatistik işte değil mi? :asd:

Kaldı ki senin Lincoln o ligde bile top oynayamıyor?

Yaptırdığı penaltı giden bir maça tepki olarak yapıldı.O maç oradan dönmezdi ve o olaydan sonra alkışlandı.O Manisa maçında yürüyen adamları hatırla ve Cana'nın kestiği atakları hatırla.

Sende tam bir önyargı kafası var. Sadece sevmediğin adama, belirli egolar uğruna çakma derdindesin.Ama savunduğun adamı savunurken benim argumanları kullanırsın.Çelişkiye düşme.

Ne alakası var 2-1 olmuş maç Canaya mı kaldı maçın dönmeyeceğini belirlemek.Barış 90da kırmızı görünce sövüp durdunuz ama.

Brezilya ligi çok rererörö diyenlere kombine kartı veriyorlarmış Arjantin'den.

Bunlari hesaplarken ikinci sezonu karistirmadim. Ikinci sezon yani defans oynadigi olursa her 27 dakikada bir top caliyor onu cikardigimizda her 26 dakikada bir top caliyor. Ya zaten Melih'e de yazdim Cana ve Culio transferleri bence uyumlu degil yani birbirleri ile uyumlu degil cok daha farkli bir oyuncu ile Cana øn liberoda olsa Cana-xxxxxx olsa verim artardi. Fener ørnegi gibi Cana-Emre olsaydi mesala Cana-Culio degil ama.

Yani oyuncu iyidir vs. vs. ama bunlar birbirleri ile ne kadar uyum saglarlar bence yønetim falan bunlari dusunmuyor. Mesala simdi herkes hakli olarak Cana Culio ve Yekta oynasin diyor. Bence de oynasin ve gørelim ne kadar yeterli ya da ne kadar yeterli degil.

Edit: Ayhan bilinen bir sey geri oynadigi sadece istatistigi verdim.

katilmiyorum

arda adam olsa

cana culio arda cok iyi bir orta saha

deplasmanlarda ise

cana culio neill oynanabilir rahatlikla

Ne alakası var 2-1 olmuş maç Canaya mı kaldı maçın dönmeyeceğini belirlemek.Barış 90da kırmızı görünce sövüp durdunuz ama.

Cana kimin hayatına kasettmiş, kasaplık yapmış.Barış'ın sivas maçında yaptığı kasaplıktır. Terbiyesizlik yaptı orada.Ayrıca o maçı izledim stadyumda ve gördüm yürüyen oyuncuları, hocasını sabote eden oyuncuları. Cana gibi bir değeri boş argumanlarınla karalama.

Selen ne zaman istatistikle oyuncu eleştirmekten/övmekten vazgeçeceksin? Hayır, ona göre bizde istatistikle şu oyuncu kötü/bu oyuncu kötü diye araştırma yapalım.

Bunu bana Ahmet bulastirdi. Cunku hep istatistik diyordu ben Sabri yeterli degil diyordum ve Cana'nin da top tekniginin køtu oldugunu søyluyordum fakat insanlar hayir diyorlardi. Cana'dan basladim tum oyunculara baktim. Mesala Sabri ilk sezon dersek her 69 olmasi lazim ya da 62 bu dønemi katmazsak top caliyor. Totalde her 72 dakikada bir olmasi lazim. Bu konuda 4 buyuklerdeki en køtusu buna neden baktim cunku insanlar Sabri iyidir diyorlar top calmada fakat iyi degil.

Bunu bana Ahmet bulastirdi. Cunku hep istatistik diyordu ben Sabri yeterli degil diyordum ve Cana'nin da top tekniginin køtu oldugunu søyluyordum fakat insanlar hayir diyorlardi. Cana'dan basladim tum oyunculara baktim. Mesala Sabri ilk sezon dersek her 69 olmasi lazim ya da 62 bu dønemi katmazsak top caliyor. Totalde her 72 dakikada bir olmasi lazim. Bu konuda 4 buyuklerdeki en køtusu buna neden baktim cunku insanlar Sabri iyidir diyorlar top calmada fakat iyi degil.

bizim iki bekte rezalet

Nedenini hiç düşünmedin sanırım.Cevabı çok basit.Bu adamların hepsi istisnasız bize gelmeden önce çok iyi oynayan,oynadıkları takımların değişilmezi olan harika oyunculardı.İstisnasiz hepsi.Ama nedense buraya geldikten sonra hepsinin performansı düştü,kötü oynadı çoğu da kaçarak ayrıldı veya yollandı.Şimdi biraz mantık...Acaba nedeni ne olabilir?Tek sebebi var o da yerli futbolcuların kalitesizliği ayrıca bununla yetinmeyip yeri geldiğinde yaptıkları karaktersizlikler.Bunu anlamak için yukarıdaki yazdıklarımı bilmek yeterli.Haddinden fazla koruyacağım çünkü Meira satılmasaydı belki UEFA kupası'nı alacaktık tekrar,tamam kötü oynadı ama neden bunun sebebi kazma partneri olmasın?Stuttgart'ta senelerce takip ettiğim o müthiş stopere ne olmuş olabilir başka?Elano'ya geleyim.Bu adam ilk geldiğinde kıçını yırtıyordu kendisini göstermek için.Garibim bütün maç eli kolu havadaydı.Sonra ön libero oynatıldı yokluktan.Yanında 2'ye 1 yapmaya çalışacağı yetenekte bir ortasaha oyuncusu bile yoktu.Sonra adam da umursamadı tabi klübü haklı olarak.Kewell,Baros,Neill'e hiç girmiyorum bu adamları savunmayan çay koysun ne diyeyim?Gio çok yetenekli bir futbolcuydu onu savunmayayım da Aydın'ı mı savunayım?İyi futbol izlemek istiyorum ben.Misimovic ise ne hikmettir ki gelmeden hemen önce tek devrede Bayern'i perişan ediyor ama bizde sol açık oynatılıyor sonra keyfi kadrodışı.

Hepsini gözden geçirin.Suç kimde?Senin yerlilerin gelenleri bozuyor işte yahu ne diretiyorsun görmemek için?Yerlilerle yükselen Hagi,Popescu,Jardel gibi futbolcular vardı geçmişimizde.Yerliler o kadar kaliteliydi ki onlarla beraber yükseldiler.Şimdi gelenleri de kendilerine benzetiyor yerliler.Arada maç satanlar bilerek gol yedirenler filan da var.Hocasına dayılık yapanlar,sistem öğretmeye kalkıp gelecek biçenler.

Ben kimi savunayım şimdi?

Evet,sahiplerinden birini buldu tespitim...''Kariyeri iyiyse sonuna kadara savunurum'' diyorsun,tamda kastettiğim anlayış...Ben hepsi kötü demiyorum ki...Transfer her zaman riskli bir iştir,şu veya bu sebepten tutmayabilir...

Meira geldiğinde takım kötü durumda değildi,bende umutluydum kendisinden ama olmadı,kötüydü işte...Birde Neill e bak,şüpheyle yaklaşılıyordu;çok kötü bir takıma gelmişti,iki maçta kendisini kabul ettirdi,aile-kamp uyum-yanındakilerin kalitesizliği gibi mazeretlere ihtiyaç duymadı...

Baros,aslında çok tuttuğum tarzda bir forvet değildir ama geçen yılki sakatlığına kadarki süreçte kim kötü diyebilir?

Leo kötü bir kaleci ve yanlış bir transferdi,''Büyük kaptan'' ın önerisiymiş...

Ben diyorum ki;şartlar ne olursa olsun iyi ve katkı sağlayacak futbolcu kendini belli eder...Takıma katkısı sınırlı olsa da ''Adam çok fazlasını yapacak ama...'' dedirtmek için bile birşeyler yapar.

Bırak maç kurtarmayı ''Şu maçın iyilerindendi'' bile dedirtememiş adama Buffon muamelesi yapıldı burda,Neymiş,La Ligada bilmem kaç maç oynamış...

Pele overrated imiş beyler.Brezilya liginde oynamış hep adam :D

İstatistik olarak aktarılmayacak şeyler vardır. Mesela çok kritik bir atak vardır hızlı top atılır, Sabri koşar topa dokunmaz ama adamı bozar topu Servet kapar. İstatistik olarak bunu göremezsin. Veya Anıl Dilaver'in golünde Cana'nın Anıl'ı tebrik ettikten sonra asist yapan arkadasını git tebrik et demesini istatistik olarak gösteremezsin. Bunu Barış yapmaz işte. Barış gider forma numarasını gösterir.

katilmiyorum

arda adam olsa

cana culio arda cok iyi bir orta saha

deplasmanlarda ise

cana culio neill oynanabilir rahatlikla

Serdar ben kaleciyi hatirliyorum. Herkes dediki Aykut oynasin o oynadi herkes dediki Ufuk niye oynamiyor o oynasin. Olmaz demiyorum øyle bir orta saha sadece oynasinlar beraber ki keske Avrupa'ya gitsek o zaman gørurduk bøyle bir orta saha yeterli mi degil mi diye. BAM tum kriterleri altust etti.

Elano çok kaliteli orta saha oyuncularıyla da oynasa durum değişmezdi. O fizik-kondisyonla ve istikrarsızlıkla anca Brezilya ve Hollanda gibi liglerde başarılı olur. 34'lük Alex bile 60. dakikadan sonra maç kopartıyor, Elano 55. dakikadan sonra morto.

Yine yazmak istiyorum. Ne demiştik; Alexandre Song haberlerine inanmayın :) Catermole'u da alabilsek, Cana ile muhteşem ikili olurlar.

Evet,sahiplerinden birini buldu tespitim...''Kariyeri iyiyse sonuna kadara savunurum'' diyorsun,tamda kastettiğim anlayış...Ben hepsi kötü demiyorum ki...Transfer her zaman riskli bir iştir,şu veya bu sebepten tutmayabilir...

Meira geldiğinde takım kötü durumda değildi,bende umutluydum kendisinden ama olmadı,kötüydü işte...Birde Neill e bak,şüpheyle yaklaşılıyordu;çok kötü bir takıma gelmişti,iki maçta kendisini kabul ettirdi,aile-kamp uyum-yanındakilerin kalitesizliği gibi mazeretlere ihtiyaç duymadı...

Baros,aslında çok tuttuğum tarzda bir forvet değildir ama geçen yılki sakatlığına kadarki süreçte kim kötü diyebilir?

Leo kötü bir kaleci ve yanlış bir transferdi,''Büyük kaptan'' ın önerisiymiş...

Ben diyorum ki;şartlar ne olursa olsun iyi ve katkı sağlayacak futbolcu kendini belli eder...Takıma katkısı sınırlı olsa da ''Adam çok fazlasını yapacak ama...'' dedirtmek için bile birşeyler yapar.

Bırak maç kurtarmayı ''Şu maçın iyilerindendi'' bile dedirtememiş adama Buffon muamelesi yapıldı burda,Neymiş,La Ligada bilmem kaç maç oynamış...

ben bu forumda leo ya buffon muamelesi yapildigini gormedim

oldukca cok zaman geciririm bu forumda

gel gorki

elimizdekilerin hepsinden iyiymis belkide

Nasıl zevkli değil mi?:D

Ama hep diyorum sana istatistiğe tek yönlü bakılmaz. Pasa bakıyorsan, hücum pas sayısı ve yüzdesine de bakmak zorundasın. Sağındaki, solundaki adamlara, verilen göreve vs. bakarsın. Sonra toplayıp, yorumlarsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt