#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Mehmet'in pas tekniği falan yok, uydurma bir kere. Pas tekniği nedir desem onu da açıklayamazsın muhtemelen. Sana verdiğim ilk ve son cevap olacağı için özet geçeyim.

Cana on numara adam. Mehmet süper ön libero, farklı bir tarz ve stil. Sen skor taraftarısın. Mehmet'le ilgili geçen sene üye olsan neler yazabileceğini gözümün önüne de getirebiliyorum. Yoracaksın muhtemelen beni bu yüzden de tekrar cevap vermeyeceğim.

Geçen yıl üye olsamda mehmet hakkında asla kötü bir şey yazmazdım.Rijkaardın gazına gelipte adamın özgüvenini çaldınız allahtan kaçtı kurtardı kendini

Okan'ım, sen kimlere laf anlatıyorsun lan?:asd: Kafayı mı yediniz aga siz? Burada Cana'yı savunarak zamanını boşa harcama, üstteki mesajına bak, 15 dakikanı almıştır o. Boşa giden koskoca 15 dakika. Açıp 3 tane komik video izleyerek sinir boşaltırsın veya güzel 3 ayrı müzikle kafa dağıtırsın. Faydalı işlerle uğraş, anlamayana anlatmak oldukça faydasız bir iş.:asd:

Mehmet'in pas tekniği falan yok, uydurma bir kere. Pas tekniği nedir desem onu da açıklayamazsın muhtemelen. Sana verdiğim ilk ve son cevap olacağı için özet geçeyim.

Cana on numara adam. Mehmet süper ön libero, farklı bir tarz ve stil. Sen skor taraftarısın. Mehmet'le ilgili geçen sene üye olsan neler yazabileceğini gözümün önüne de getirebiliyorum. Yoracaksın muhtemelen beni bu yüzden de tekrar cevap vermeyeceğim.

:asd:

Bir tane valencia maçı izlede gör bakalım mehmetin pas tekniği var mı yok mu

Okan, yürü git olm. Nefret ediyorum lan senden. Geldin yazdın tecrübelide bu konu hakkında, soktun içine beni. Bana sardı adam, leşsin lan. Valla ayak üstü sinirlerim zıpladı, hey Allah'ım...

Mehmet Topal 2008'den sonra düzgün top oynamadı bizde. Bende severdim Mehmet'i ancak kafasında Avrupa olduğu belliydi artık satmasak bu sezon mükemmel oynayacağını mı sanıyordunuz Mehmet'in tam tersine çok daha kötüleşecekti. Zamanında yolladık yani.

Mehmet için yumuşak oynuyor diyenler, sert adam isteyenler şimdi de Cana'yı eleştiriyor alın size sert adam. Hem bütün görevlerini eksiksiz yapıyor daha fazlasını istiyorsanız para toplayın Essien'i getirin klübe.

Mehmet Topal 2008'den sonra düzgün top oynamadı bizde. Bende severdim Mehmet'i ancak kafasında Avrupa olduğu belliydi artık satmasak bu sezon mükemmel oynayacağını mı sanıyordunuz Mehmet'in tam tersine çok daha kötüleşecekti. Zamanında yolladık yani.

Mehmet için yumuşak oynuyor diyenler, sert adam isteyenler şimdi de Cana'yı eleştiriyor alın size sert adam. Hem bütün görevlerini eksiksiz yapıyor daha fazlasını istiyorsanız para toplayın Essien'i getirin klübe.

Bence mehmetin form düşüklüğünün sebebi rijkaardtı.Sürekli basının önünde oyuncuları aşağıladı özgüvenlerini bitirdi.

Bence mehmetin form düşüklüğünün sebebi rijkaardtı.Sürekli basının önünde oyuncuları aşağıladı özgüvenlerini bitirdi.

Mehmet 2007-2008 sezonundan sonra Euro 2008'den sonra eskisi gibi hiç oynamadı. Sorun Rijkaard'la alakalı değil.

Bi sus abi sen. Çok ciddiyim. Senin derdin Cana falan değil. Derdin Rijkaard'a sataşmak, oradan konuya sağlam girip milletle tartışmak. Çok ciddiyim bak, tek amacın bu. İnsanları oradan sinir etmek, bilgisizliğini açığa vurma bari. Yaptığın ayıp senin. Bu konuya girmişsin, her yazana cevap veriyorsun. Bu sergilediğin tavrın başka açıklaması olamaz.

Bu yüzden "sus" aga sen. Ciddiyim bak, boşa kürek sallıyorsun. Sana cevap vermekten bile rahatsızım, tiksindim kendimden.

Bi sus abi sen. Çok ciddiyim. Senin derdin Cana falan değil. Derdin Rijkaard'a sataşmak, oradan konuya sağlam girip milletle tartışmak. Çok ciddiyim bak, tek amacın bu. İnsanları oradan sinir etmek, bilgisizliğini açığa vurma bari. Yaptığın ayıp senin. Bu konuya girmişsin, her yazana cevap veriyorsun. Bu sergilediğin tavrın başka açıklaması olamaz.

Bu yüzden "sus" aga sen. Ciddiyim bak, boşa kürek sallıyorsun. Sana cevap vermekten bile rahatsızım, tiksindim kendimden.

Zorla cevap yazdırmıyoruz herhalde yazmazsın olur biter burayı babanın forumu falan mı zanettin beni kovmaya çalışıyosun

Konudan sapmayalım sonuç olarak Cana ihtiyacımız olan ortasaha. O olduğu zaman ortasahadan rakip kolayca geçemiyor. Rijkaard zamanında da bazen Mustafayla başladığında oynat şu Cana'yı diye az yorum yazmadık buraya.

evet ya adam oyundayken orta sahadan bir atak yemedik

rakibin aldigi her topta arkasinda gordu

hatta bir ara oyle bir hal aldiki rakibe ceza sahalarinin onunde basiyordu

Kulübün içerisinde bulunduğu bu saçma sapan karışıklık yüzünden bu adamı harcarsak çok üzülürüm.

Ayrıca umuyorum ki orta sahada oynamaya devam eder, bir maçlık bir durum değildir.

Ulan takımınızda Cananın seviyesine ulaşmış Kewell ve Baros dışında 1 tane topçu yok hala Cana kötü diye konuşuyorsunuz. Gözünüzle falan izleyin maçı. Adam BAM'ın 2 sezondur yapmaya çalıştığını tek maçta yaptı. Ayhan gibi 10. dk sonra dili dışarda beklemedi. Gitti pres yapmaya devam etti.

Ulan illa gol atacak, asist yapacak. Gidip istatistik çıkartırsınız anca Cana şu kadar gol attı, şu kadar kart yedi, şu kadar asist yaptı diye. İstatistiğin kralını gittiği her takımda kaptanlık yaparak yaptı zaten rahat olun. Hatta sizin gibilerde olmasa gittiği her takımda kaptanlık yapan tek oyuncu olarak tarihe bile geçebilir belki. Malum, futboldan anlayan, futboldan bi yere gelmiş tüm ülkelerde kaptanlık yaptı adam. Gelip Türkiye gibi bir ülkede, lig 10. olan bir takımın taraftarı tarafından küfür yiyor.

Ulan eleştirmeden önce kendinize bakın önce, takımınıza bakın. Cana bugün oynamasa yerine Sarp'ı oynatacaksınız hala Cana kötü diye ötüyorsunuz. Rijkaard giderken de ''korkmayın Rijkaard'dan kötüsü olamaz'' diyordunuz, Skibbe giderken de. Hatta Nonda giderkende, Dos Santos giderkende. Her seferinde bizim dediğimize geldiniz. Gidip Skibbe başlığında ağladınız, Keita başlığında ağladınız.

Yok Keita gelirken kalitesini belli etmişmiş. Ulan ne yaptı da kalitesini belli etti? Lyon gibi bir takımdan kovuldu. Hatta o aralar Lyonlular ''nasıl kazıkladık Galatasaray'ı?'' diye sevinçten havalara uçuyordu. Yatın kalkın şükredin olm Cana gibi bir topçunuz var.

Şu ülke halkına yabancı maç izletmek, hatta sadece Barça maçı izletmek yasak olmalı. Millet görüyor Xavi, Inıesta falan sonra orta saha böyle mi oluuuuurr yhaaaaa diye ötüyor. Böyle olur ulan, bu sistemde orta saha böyle olur. Rijkaard'ın sisteminde belki olmazdı, o adamı da ana bacı söverek kovdunuz zaten. Ne istediğinizi siz bile bilmiyorsunuz aslında.

Pas yapan takım diye ötersiniz, gidip Rijkaard istifaaaaa diye başlıklar açarsınız. Defanstan pas yapmaya başlamalıyız dersiniz gidip, Servet bugün harikaydı yhaaa dersiniz. Ne istiyorsunuz ulan ne? Sanki takım şampiyonluğa oynuyor, gelip Cana'nın performansını beğenmiyorsunuz. Cahiller sizi.

ist2_1795210_cry_baby.jpg

Ahahaha. Çocuk mu bu adamlar? Madem o kadar kaliteli topçu hepsi hocayı g.t etmek için köpek gibi kassınlar o zaman.

Zamanında Mehmet ''Galatasaray'da bir abi yok, biz onun eksikliğini çekmiştik'' tarzında bir açıklama yapmıştı. Kusura bakmayın ama bu adamlardan hiçbir şey olmaz. 25 yaşına gelmiş adam hala ''yapma oğlum, aldığın paranın yarısını paftaki kardeşlerine bağışla olum, para mı alamıyorsunuz? ben gidip konuşurum yönetimle'' diyecek adamlara muhtaçsa yaşamasın zaten o.

Bak bak. Rijkaard konuşmuş, oyuncunun özgüveni bitmiş. Bi olayda özgüveni bitecekse hiç yaşamasın yani o adam.

canadan gol, asist, oyun kurma gibi şeyler bekleyenler daha çok beklerler

bu oyuncunun "defansif mental ve teknik" özellikleri dünya klasındadır

fiziksel özellikleri vasatın üstündedir

hücum özellikleri ise anca m.topal, y.incedemir, m.sarp seviyesindedir

Ahahaha. Çocuk mu bu adamlar? Madem o kadar kaliteli topçu hepsi hocayı g.t etmek için köpek gibi kassınlar o zaman.

Zamanında Mehmet ''Galatasaray'da bir abi yok, biz onun eksikliğini çekmiştik'' tarzında bir açıklama yapmıştı. Kusura bakmayın ama bu adamlardan hiçbir şey olmaz. 25 yaşına gelmiş adam hala ''yapma oğlum, aldığın paranın yarısını paftaki kardeşlerine bağışla olum, para mı alamıyorsunuz? ben gidip konuşurum yönetimle'' diyecek adamlara muhtaçsa yaşamasın zaten o.

Bak bak. Rijkaard konuşmuş, oyuncunun özgüveni bitmiş. Bi olayda özgüveni bitecekse hiç yaşamasın yani o adam.

mehmet dediginiz adamin takimdan gittigi gun roportajda soyledigi lafa bak

beni izlemeye geldiklerini biliyordum

o macta cok iyi oynamaya calistim kendimi gostermeye calistim

geciniz akli bu kadar calisan birinin GS da isi yok

evet hiçbir şey olmaz, valencia zaten Mehmet'i uzun saçlı orta saha koleksiyonunu tamamlamak için aldı . haklısın

evet hiçbir şey olmaz, valencia zaten Mehmet'i uzun saçlı orta saha koleksiyonunu tamamlamak için aldı . haklısın

Valencia'da ki abisi kim Mehmet'in? Bak Serdar Reis'de bir şey yazmış ilk ona cevap ver sonra benim şu sorduğum soruya. Mata mı abisi? Kim ulan kim işte?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt