Onur Gürel
Aslan Üye
- 27 Ekim 2010
- 8.994
- 3
- 1.023
Cevap: #19 Lorik Cana
Geçen yıl üye olsamda mehmet hakkında asla kötü bir şey yazmazdım.Rijkaardın gazına gelipte adamın özgüvenini çaldınız allahtan kaçtı kurtardı kendini
Mehmet'in pas tekniği falan yok, uydurma bir kere. Pas tekniği nedir desem onu da açıklayamazsın muhtemelen. Sana verdiğim ilk ve son cevap olacağı için özet geçeyim.
Cana on numara adam. Mehmet süper ön libero, farklı bir tarz ve stil. Sen skor taraftarısın. Mehmet'le ilgili geçen sene üye olsan neler yazabileceğini gözümün önüne de getirebiliyorum. Yoracaksın muhtemelen beni bu yüzden de tekrar cevap vermeyeceğim.
Geçen yıl üye olsamda mehmet hakkında asla kötü bir şey yazmazdım.Rijkaardın gazına gelipte adamın özgüvenini çaldınız allahtan kaçtı kurtardı kendini
Kafayı mı yediniz aga siz? Burada Cana'yı savunarak zamanını boşa harcama, üstteki mesajına bak, 15 dakikanı almıştır o. Boşa giden koskoca 15 dakika. Açıp 3 tane komik video izleyerek sinir boşaltırsın veya güzel 3 ayrı müzikle kafa dağıtırsın. Faydalı işlerle uğraş, anlamayana anlatmak oldukça faydasız bir iş.