Yusuf Köse
Tecrübeli Üye
- 17 Aralık 2008
- 7.024
- 6
- 1.333
Cevap: #19 Lorik Cana
Moderatör de taraftardır, insandır elbet. Ama ben bu sözlerin 50'de 1'i bile olmayan bir sözümle ceza alınca kimse bana o da taraftardır demedi.. Senin onu savunma mekanizman neden gelişti onu da anlamadım.. Ayrıca taraftarlık moderatör olmak için yeterli kriter mi?
4. ve 5. kişilere laf düşüyor da 3. kişiye neden düşmesin (düz mantık
) Ayrıca samimi olduklarını da pek zannetmiyorum.. Hem samimi olsalar dahi, benim de bu forumda samimi arkadaşlarm var, umuma açık alanlarda istediğim gibi atar tutar, sallayabilir miyim onlara? Laf söylenen arkadaşları tanımam etmem, ama bugün onların başına gelen yarın senin benim başıma gelir, sen de dayanamaz karşılık verirsin ceza sana gelir.. Ayrıca bu davranış forumdaki diğer benzeri olaylara da ön ayak olur. Aynı resimden bir başkası yükler, aynı tabiri kullanır; uyarılınca "yanlışsa moderatör neden yapıyor" denir..
Moderatör taraftar değilmi.
Moderatör de taraftardır, insandır elbet. Ama ben bu sözlerin 50'de 1'i bile olmayan bir sözümle ceza alınca kimse bana o da taraftardır demedi.. Senin onu savunma mekanizman neden gelişti onu da anlamadım.. Ayrıca taraftarlık moderatör olmak için yeterli kriter mi?
Belki samimiler nerden biliyosun ki? bu konuda 3.kişilere laf düşmez bence.
4. ve 5. kişilere laf düşüyor da 3. kişiye neden düşmesin (düz mantık