#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Moderatör taraftar değilmi.

Moderatör de taraftardır, insandır elbet. Ama ben bu sözlerin 50'de 1'i bile olmayan bir sözümle ceza alınca kimse bana o da taraftardır demedi.. Senin onu savunma mekanizman neden gelişti onu da anlamadım.. Ayrıca taraftarlık moderatör olmak için yeterli kriter mi?

Belki samimiler nerden biliyosun ki? bu konuda 3.kişilere laf düşmez bence.

4. ve 5. kişilere laf düşüyor da 3. kişiye neden düşmesin (düz mantık ;) ) Ayrıca samimi olduklarını da pek zannetmiyorum.. Hem samimi olsalar dahi, benim de bu forumda samimi arkadaşlarm var, umuma açık alanlarda istediğim gibi atar tutar, sallayabilir miyim onlara? Laf söylenen arkadaşları tanımam etmem, ama bugün onların başına gelen yarın senin benim başıma gelir, sen de dayanamaz karşılık verirsin ceza sana gelir.. Ayrıca bu davranış forumdaki diğer benzeri olaylara da ön ayak olur. Aynı resimden bir başkası yükler, aynı tabiri kullanır; uyarılınca "yanlışsa moderatör neden yapıyor" denir..

takımda o kadar gereksiz adam varken hala CANA'yı tartışanlar var ya ne diyim...

Ayhan aynı Ayhan. Fiziğinde bir eksilme yok, hatta daha tecrübeli. Takım oyunu kafayı yemiş. Üzerinde oynana oynana.

Aldığı her topu geri oynayan, pas vermeden önce 40 kere düşünen, bu nedenle yapacağımız hücumun içine eden ve kaptırdığı inanılmaz toplarla takımı sürekli sıkıntıya sokan Ayhan'la senin anlattığın farklı biri sanırım. Mücadele etmemesini saymıyorum bile, tv'den çok mücadeleci gözüküyor 2 senedir sahada yürüyor. Konuya dönersek Cana'nın yerinin neresi olduğunu bu hafta herkes anlamıştır umarım, macera aramanın lüzumu yok.

"Varligin yeter" dedigimiz kac kisi var hayatimizda?

Cana vazgeçilmez değil hatta kalması gerekende değil, seneye yapılacak köklü bir operasyonla yol verilmesi gereken isimlerden biri.

Ernst tarzı ön liberolara yönelmemiz lazım.Bulmak zor tabiki olmazsa, mücadeleci, hareketli, basitte olsa isabetli pas yüzdesiyle oynayan bir adam almamız gerekir.

oh yessssssssssssssssssss

pas yuzdesiiiiiiiii

yeahhhhhhhhhhhhhhhh

Acik konusmam gerekir ki Karabuk macinda beni cok sasirtti. Sanki baska bir adam sahadaydi. her hafta boyle oynarsa orta sahanin vazgecilmezi olur. Adam resmen ortasahayi domine etti.

Acik konusmam gerekir ki Karabuk macinda beni cok sasirtti. Sanki baska bir adam sahadaydi. her hafta boyle oynarsa orta sahanin vazgecilmezi olur. Adam resmen ortasahayi domine etti.

Her zaman orada oynatılırsa eminim aynı performansı gösterecektir.

Cana her zaman kötü oynuyor. Ama birileri gelip onu hep savunuyor. Karabük maçında neden biraz iyi oynadık? Çünkü Culio ve Yekta ilk defa aynı anda oynadılar. Olağanüstü bir şekilde takımın yükünü sırtladılar. Cana ve Servet lobicileri şimdi gelip (bunlar iki farklı lobi) bu kıpırdanmayı Servet ve Cana' ya mal etmek istiyorlar!

Servet ve Cana iki hantal ve sürekli hata yapan futbolculardır. Şov peşinde koşarak taraftara şirin gözükmeye çalışırlar. Gerektiğinde olumsuz göze batmamak için maçta saklanırlar, sorumluluğu arkadaşlarının sırtına yüklerler. Bazende joker gibi başıboş hareketler yaparlar. Cana boi boş liderlik taslar, Servet ise sorumsuzca santraforluk taslar. İstediğim kadar tehdit, hakaret alayım bana lobi mobi vız gelir. Galatasaray hayrı için gerçeklerin ortaya çıkması önemlidir.

yekta culo

cana

bu dizilişle gayet iyi oynuyor Galatasaray. Tek eksiğimiz gol .

Cana her zaman kötü oynuyor. Ama birileri gelip onu hep savunuyor. Karabük maçında neden biraz iyi oynadık? Çünkü Culio ve Yekta ilk defa aynı anda oynadılar. Olağanüstü bir şekilde takımın yükünü sırtladılar. Cana ve Servet lobicileri şimdi gelip (bunlar iki farklı lobi) bu kıpırdanmayı Servet ve Cana' ya mal etmek istiyorlar!

Servet ve Cana iki hantal ve sürekli hata yapan futbolculardır. Şov peşinde koşarak taraftara şirin gözükmeye çalışırlar. Gerektiğinde olumsuz göze batmamak için maçta saklanırlar, sorumluluğu arkadaşlarının sırtına yüklerler. Bazende joker gibi başıboş hareketler yaparlar. Cana boi boş liderlik taslar, Servet ise sorumsuzca santraforluk taslar. İstediğim kadar tehdit, hakaret alayım bana lobi mobi vız gelir. Galatasaray hayrı için gerçeklerin ortaya çıkması önemlidir.

Öncelikle gerçeklerin arkasındaki sır perdesini bizim için araladığın için kendi adıma minneti bir borç bilirim. Hey allahım ya, boş, boş liderlik taslıyormuş, sorumluluk almıyormuş falan filan. Nereden saldıracağınızı şaşırdınız artık, yapmayın lakin artık komik de olmuyor. Mustafa Sarp'la falan karıştırıyor olmalısın, Cana bunu karakteri sebebiyle yapabilecek en son oyuncudur bu takımda.

Eskişehir ve Karabük gibi maçları ölçü alırsak (Birinde stoper,diğerinde orta saha oynamış olması ayrı konu) çok iyi göründüğünü inkar etmeye çalışmak manasız...Ama bu maçlarda takım olarak rakibin çok çok aciz halde olmasını,hiç organize hücum yapamayışını sadece 1-2 adama bağlamakta yanıltıcı olur...

Keşke bütün hedeflerden kopmuş olmasak ve ilk yarıya oranla fizik kalitesini yükseltmiş görünen Cana kalan maçlarda önlibero mevkiinde oynasa da kendisi hakkında sağlıklı ve net bir kanaate varabilseydik...Şu ana kadar güçlü ve iyi hücum edebilen rakiplere karşı hep zorlandı;top kullanma konusunda çok yüksek olmayan beklentilerimizi bile karşılamadığı gibi daha çok da tempo,devamlılık ve hamle yönünden hayal kırıklığına uğradım şahsen...İyimser olmaya çalışıyorum,seneye bunca mevkiye direkt oynayacak kalitede oyuncu lazımken omurganın ortasında yeni adama ihtiyaç olmaması büyük kazanç olurdu...

Bir stoper olarak Cana yı değerlendireceksek;az maç oynamış olsa da kanaatim kesin:Maceraya gerek yok,yeni sezonda takımın başında olacak T.D. kendisini önliberoda düşünmüyorsa en az zararla elden çıkarılmalı...Çok daha çabuk bir stopere ihtiyaç olduğu ortada...

elano ve cana nın gördüğü desteği hiçbir yabancı görmemiştir heralde.ben yalnış maç mı seyrediyorum merak ediyorum,bana 1 tane maç söyleyin bizi kurtardığı,beğenmediğinşiz ayhan bile cok maç kazandırmıştır bize.cok değişik bir taraftar profilimiz var.

elano ve cana nın gördüğü desteği hiçbir yabancı görmemiştir heralde.

"Elano ve Cana kadar aşağılanan yabancı görülmemiştir heralde." diyecektin sanırım.

ben yalnış maç mı seyrediyorum merak ediyorum,bana 1 tane maç söyleyin bizi kurtardığı,beğenmediğinşiz ayhan bile cok maç kazandırmıştır bize.cok değişik bir taraftar profilimiz var.

Maç kazandıran futbolcu değil ikiside. Dünyada da çok kalmadı bu tipte adam.

Cana vazgeçilmez değil hatta kalması gerekende değil, seneye yapılacak köklü bir operasyonla yol verilmesi gereken isimlerden biri.

Ernst tarzı ön liberolara yönelmemiz lazım.Bulmak zor tabiki olmazsa, mücadeleci, hareketli, basitte olsa isabetli pas yüzdesiyle oynayan bir adam almamız gerekir.

zuhahahha

cana topcu degilden bir mac ortada oynayinca cana vazgecilmez degillere ufuk acan arkadaslar guldurmeyiniz beni lutfen

zuhahahha

cana topcu degilden bir mac ortada oynayinca cana vazgecilmez degillere ufuk acan arkadaslar guldurmeyiniz beni lutfen

Canaya ne zaman futbolcu değil dedim?

Yetersiz bir adam bize uygun değil halada söylüyorum, formda bir Barışı 10 kez tercih ederim Canaya.

Karabük maçını izlemedim de zaten o maç için Canayı eleştirmedim yukarıda gördüğün gibi genel konuştum.

Artık kendinden 12 yaş büyük birine "Ulan" diye hitap edilebiliyor demekki.

Saygı diye birşey var denirdi eskiden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt