#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

3. gol öncesinde yaptıklarıyla beni çocukluk yıllarıma götüren Cana'ya teşekkürlerimi sunarım. Mahalle maçlarında, böyle durumlarda bende topu hep havaya dikerdim. Anlayışla karşılıyorum... :tiphat:

bugun cogu gol onun kaptirdigi toplardan gidin oraya yazin

ki onada karsiyim

ilk yarida yazsaydiniz kotu oynuyor diiye gelip artik anlayin bu adam stopere gecince iki turlu bitiyoruz

hem batiriyor orada hem orta sahayi teslim ediyoruz

daha kac macta bunun ispatini goreceksiniz

baltaya mesaj yazdinmi kactane yazdin?

hagiye kac mesaj yazdinda gelip burada yaziyorsunuz

adam maci eliyle verdi

Hagi'yi t.direktör, Balta'yı da topçu saymadığımdan onlar için zahmet edip birşeyler yazmam. Birşeyler bekleyip de karşılığını alamadığım adamlar için yazı yazarım. Cana'nın 1. golde adamını kaçırıp kafa vurdurmasıyla, 3. goldeki komik hareketinin önlibero, stoper, forvet falan olup olmamakla hiçbir alakası yok! Bu hatalar tamamen savrukluktan kaynaklanıyor. Ama sen kendini birşeye inandırmışsın ve inandığın şeyide 7/24 ispatlama çabasındasın reis. Görünen köy klavuz istemez. Neill başlığına da yazdım; Neill ne kadar iyi bir sağbekse, Cana da o kadar iyi bir önlibero..

Hagi'yi t.direktör, Balta'yı da topçu saymadığımdan onlar için zahmet edip birşeyler yazmam. Birşeyler bekleyip de karşılığını alamadığım adamlar için yazı yazarım. Cana'nın 1. golde adamını kaçırıp kafa vurdurmasıyla, 3. goldeki komik hareketinin önlibero, stoper, forvet falan olup olmamakla hiçbir alakası yok! Bu hatalar tamamen savrukluktan kaynaklanıyor. Ama sen kendini birşeye inandırmışsın ve inandığın şeyide 7/24 ispatlama çabasındasın reis. Görünen köy klavuz istemez. Neill başlığına da yazdım; Neill ne kadar iyi bir sağbekse, Cana da o kadar iyi bir önlibero..

bende mac sirasind ikinci yarinin 5. dakikasinda cana kotu oynuyor yazdimmm

Cana´yı çok sever ve beğenirim ama o 3. golde yaptığını Servet yapsa,düşünemiyorum.O hata dışındada kötü oynadı.Cana´yı savunmayı çok isterdim bugun ama boşa zorlamanın anlamı yok.

Yalnız Cana BAM kadar tartışılmamıştır anasanı satayım , belki şu anda çok formda değil çok iyi oynamıyor ama bu adam bu takımda kalmalı ve iyi bi orta sahada bu adamı koyarsın defansın önune takım defansiv anlamda rahatlatır.

Biz nabıyoruz yanına Ayhanı hatta sonra Barışı alıyoruz eee ne bekleriz ozaman bu adamdan ???Zaten adamın özeliği topu çok iyi kulanması değilki ..adamın özeliği ruhu,hırsı,takımı hateşlemsi adeta yalnız başına çırpınıp defansiv anlamda orta sahayı toparlaması ..Tabiki oda hata yapar , ama iyi bi takımda orta sahada Cana iyi iş yapar ;)

Bugünkü performansından sonra savunulacak bir noktası yok bence. evet yanlış yere çekti ama kimse 3. golde o uzaklaştırma çabasını mevkiyle açıklayamaz

Ne art niyeti kardeşim.

Futbolcuların hepsini veriştirip Cana'yı savunmak nedir.

Futbol bilgisi iyi olan bir adam o topu o şekilde göğe dikmez, mevkiyle de alakası yok bunun.

Adam bildiğin bam güm oyuncusu.

Yalnız Cana BAM kadar tartışılmamıştır anasanı satayım , belki şu anda çok formda değil çok iyi oynamıyor ama bu adam bu takımda kalmalı ve iyi bi orta sahada bu adamı koyarsın defansın önune takım defansiv anlamda rahatlatır.

Biz nabıyoruz yanına Ayhanı hatta sonra Barışı alıyoruz eee ne bekleriz ozaman bu adamdan ???Zaten adamın özeliği topu çok iyi kulanması değilki ..adamın özeliği ruhu,hırsı,takımı hateşlemsi adeta yalnız başına çırpınıp defansiv anlamda orta sahayı toparlaması ..Tabiki oda hata yapar , ama iyi bi takımda orta sahada Cana iyi iş yapar ;)

Bam nerde tatışılmadı?Ayhan yuhalandı geçen maçta, Mustafa ve Barışta uzun zamandır oynamıyor.

Onu geçtim Barış ve Sarp bedavaya geldi, Cana hem yabancı hemde maliyeti ortada neden BAM'la aynı ölçüde eleştirilsin?

Yok Neill kötüymüş fasa fiso bunlar geçin.

Adam her maç iyi oynayıp tek maç kötü oynuyor.

Cana ise tam tersi. Bomba gibi anasını satayım her an bir hata yapabilir

Her an kırmızı görebilir.

galatasaraya yakismiyor . mehmet topal bundan 10 kat daha iyi futbolcu

Neill'ın Fenerbahçe maçı dışında iyi oynadığı maçı hatırlayan var mı ?

Cana yapmamıştır o hataları. Servettir o. Bir daha bakmak lazım.

Neill'in belli bir oyunu var Can.

Kötü oynamıyor.Bu maçta bu kadar kötüydü sadece.

Geçen sezonun ikinci yarısındaki Neill'la şimdiki Neill arasında çok fark var. Neill bana göre ligin en iyi stoperi. Benim derdim de Neill'ı eleştirmek değil zaten. Ama hata yaptı diye Cana'yı eleştirip Neill'ı görmezden gelmek haksızlık.

bugün fena değildi ama goldeki hatası kabul edilemez

Size Göre, Lincoln çok kötü bir futbolu, Elano boş adam, Rijkaard berbat bir TD, Mehmet Topal kötü, Lorik Cana kötü vs vs.

O hatayı Servet falan yapsa etmedik küfür kalmazdı. Eleştiriyi sonuna kadar hakediyor.

Geçen sezonun ikinci yarısındaki Neill'la şimdiki Neill arasında çok fark var. Neill bana göre ligin en iyi stoperi. Benim derdim de Neill'ı eleştirmek değil zaten. Ama hata yaptı diye Cana'yı eleştirip Neill'ı görmezden gelmek haksızlık.

Önemli olan bir maçlık hatası değil bence.

Ama her an hataya müsait bir futbolcu olması.

Geldi geleli her maç bir hata yapıyor kesin.

Bunların bir kaçı gol yememize sebep oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt