#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Cana cezalı değilmi?

Kaç maçtır sarı görüyor. İlginç.

Terry nereye oynarr yhaaaa? Servet onu yiyip bitirirrr vllaahhaaaaa xDxDxD

Arkadasim Terry'nin Galatasaray'da olusu oynar sen ne dedigini farkinda degilsin galiba. Terry'den bahsediyoruz. Chelsea'de oynayan adam biz de mi oynayamayacak guldurme beni..

nasil oynayamaz hayri yaaaa

biizm takimi seyretmiyormusun reis

henry murpi oynayamaz galiba ama cok ta siritmazlar

digerleri sorun olmaz kaybolur arada:)

Henry Cana'nin daha sert ve beyinsiz versiyonu

Murphi ihtiyarladi ama iyi kumas

ben de emrenin ayağını eline versin isterdm ama o karaktersiz adam zaten kendi kendini sakatladı :)

Eğer benimle tartışacaksan geliriz bir araya yüzyüze tartışırız fikirlerimizi, bakalım yüzümüze bakarak da öyle burada olduğu gibi mal falan diye sallamaya cesaret edebilecek misin?

Yüzüne bakarak da söylerim söyleyeceğimi sen hiç merak etme.:asd:Geçin böyle saçma sapan yaklaşımları.Yazdığımda bu kadar garipsenecek ne var anlamadım,üstüne editlenmiş bir de.Ben lafı dolandırmam,mal diyecek olsam direk yazardım zaten,cezadan filan çekineceğim de yok.:)Senin okuma-anlama sorunun var sanırım.Alıntıladığın cümleleri tekrar okumanı öneririm.Sana mal diyen yok.Diyorum ki sen alelade bir insansın,burada kafana göre yorum yapıyorsun.Marsilya takımının teknik ekibinden hocasından bu adamı kaptan yapanlardan daha mı iyi biliyorsun bu işi dedim.Senin buradan gördüğünü onlar oradan göremeyecek kadar MAL mı senelerce bu adamı oynatmışlar Fransa'nın en baba takımlarından birinde?Dediğim gibi birine mal diyecek olsam lafı dolandırmam.

Hakaret olmayan mesajı editleyen moderatör arkadaşa da birdaha edit yaparken editlediği şeyi iyi okumasını tavsiye ediyorum.

Cana tek kırmızı kartla 3 kişiyi sakatlarsa benim için sezonun en yararlı futbolcusu olur.

Daha ne kadar bağırıp, çağıralım.. Amatör ligdeki adam yapmaz yaptığını.. Cana her maçta hata yaptığı halde, "Ne olmuşki, daha ilk kez hata yaptı hemen eleştiriyorsunuz" ya da "Sarp, ayhan var onları eleştirin; Cana'yı ellemeyin" zihniyeti var bir de forumda.. Onların futbol anlayışını en (h)içten dileklerimle selamlıyorum :tiphat:

Dün maçta, apaçilerin kar toplu saldırılarına, aynı şekilde cevap verdi reiz :tiphat:

Alexi bitirirse, Fener'in şampiyonluk şansı baya azalır.

Daha ne kadar bağırıp, çağıralım.. Amatör ligdeki adam yapmaz yaptığını.. Cana her maçta hata yaptığı halde, "Ne olmuşki, daha ilk kez hata yaptı hemen eleştiriyorsunuz" ya da "Sarp, ayhan var onları eleştirin; Cana'yı ellemeyin" zihniyeti var bir de forumda.. Onların futbol anlayışını en (h)içten dileklerimle selamlıyorum :tiphat:

sen canayı eleştiriyorsan cahilsin.onlar cananın nekadar kaliteli bi oyuncu oldugunu görebiliyor :o

ironi diyeyimde cana yüzünden yine ceza yemeyeyim. zira servete takım sattı diyenlerle aynı kefede değil canaya sataşmak, ceza sebebi.

Aferim size.Adamın ön libero iken oynadığı topu görmeyip eleştirin, vurun.Size laf anlatılmaz.Elinizde iple idam etmeye hazırsınız.Kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt