#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Alex'in kabusu olacak. :asd:

40.jpg

Topu havaya dikmesini falan geçtim, son maçlarda defansif anlamda gerçekten kötü. Ne biliyim, sanki hantallaşmış gibi Cana. Ayrıca çok komik sarı kartlar görüyor. 3-4 sene önce, Beşiktaş-Marsilya maçlarında izlediğim Lorik Cana bu değil. Fenerbahçe maçında toparlar umarım, yoksa işimiz iş.

Topu havaya dikmesini falan geçtim, son maçlarda defansif anlamda gerçekten kötü. Ne biliyim, sanki hantallaşmış gibi Cana. Ayrıca çok komik sarı kartlar görüyor. 3-4 sene önce, Beşiktaş-Marsilya maçlarında izlediğim Lorik Cana bu değil. Fenerbahçe maçında toparlar umarım, yoksa işimiz iş.

O maçı Beşiktaşlılar bile hatırlamıyor.

Alex'e karşı oynayacağı oyun Galatasaray'daki geleceği açısından büyük önem taşıyor.

Ama ben Premier Lig'de ve Ligue1'de çeşitli takımlarda kaptanlık yapmış bir oyuncunun bizde ne kadar formsuz da olsa hep aynı şeyleri tekrarlayan Alex'e bariz üstünlük kuracağını ve onu sahadan sileceğini düşünüyorum.Umarım yanılmam aksi halde hem bize hem kendine yazık olur:)

Alexe sezonu kapattırsada en azından geldiği zamandan bu yana faydası olmuş olur, Fener şampiyon olmaz.

Alex ile oynasin birebir. Zaten Emreleri de yokmus. Birebir de kilitlerse Alex'i Fenerbahce cok zorlanir bir de geriden Yobu mu Yubo mu ne oyunculari var ilerde de direk ona baski kurulursa Fenerbahce kilitlenir.

Cana şimdiye kadar kaç topçuya sezonu kapattırmış?

Alex ile oynasin birebir. Zaten Emreleri de yokmus. Birebir de kilitlerse Alex'i Fenerbahce cok zorlanir bir de geriden Yobu mu Yubo mu ne oyunculari var ilerde de direk ona baski kurulursa Fenerbahce kilitlenir.

Büyük ihtimal ilk maçtaki gibi kontrollü oynayacağız. Cana, Neill ve Baros bu maç için en kritik isimler.

Alexe sezonu kapattırsada en azından geldiği zamandan bu yana faydası olmuş olur, Fener şampiyon olmaz.

Art niyet kokan bir yorum.Cana kimin ayağını kırmış, eline vermiş.Kötü niyetki bir adam değil. Ama çakmak için, egoları uğruna sallamak için yapmadığınız şey yok o ayrı.

Sende büyük sıkıntı var kardeş.

Bunu dememe rağmen böyle bir olay olsa forumun en az yarısının bu duruma çok sevineceğinden o kadar eminim ki...

KAPTAN OLACAK ADAM LORİK CANA ! Alexi kitleyecek yine :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt