Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cana Alex'i belli bir süre çok iyi marke etti ama belli bir yerden sonra kalite farkı ortaya çıktı. Alex hiç olmadık bir şekilde maçı çevirebilecek çapta bir oyuncu. Onu durdurmak için ya maçın başlarında sindireceksin ya da takım savunmasını iyi yapacaksın. Tek başına Cana yetmez, nitekim yetmedi de. Sonuç 1 gol, 1 asist..
senden ne alex sevgisiymis arkadas
balta olmasa buraya gelip cana reis diye yazacakmiydin onu soyle?
iyide biz cana yi tartisiyoruz
adam amele gibi alexle adama adama oynamadi
gorevinide iyi yapti
alex sadece bir serbest vurustan orta yapti
ne oyun kurabildi ne pas dagitabildi
su macta yaptigi tek sey bir gol atmakti
kazim yani en az alex kadar oynadi demekki
Boş beleş adamlara hayran olmaktansa Alex gibi aldığı paranın hakkını sonuna kadar veren, futbol adına ortaya somut şeyler koyan, karakterli bir adama hayran olmak çok daha mantıklı.
Yeteneksiz bi futbolcunun bu kadar abartıldığı başka klüp takım varmıdır acaba,yaptıklarını yapmak için futbolcu olmaya gerek varmı?
İlk önce Cana'nın defansif orta saha olduğunun farkına varmalı.Ondan sonra tartışılmalı.
böyle mantık yüzünden senelerce başarılı olamadık.defansif diye pas atamaması lazım.ayrıca defansif özelliği sadece kasap gibi girmesinden kaynaklanıyor.fiziği ile değil bize beyni ile defans yapacak orta saha lazım.hala şu adamı savunmayın.futbol oynamak isteyen takımlarda cana oynayamaz
İlk önce Cana'nın defansif orta saha olduğunun farkına varmalı.Ondan sonra tartışılmalı.
Sabriyi beğenmeyip Canayı beğenen varsa kendi ile çelişir bence(ben ikisinide beğenmiyorum)
Sabri'yi beğenmiyorsan, sorun kesinlikle Sabri'de değil ama işte. Sorun orada. Hadi Cana'yı beğenmezsin, tabi neden beğenmediğini de anlamadım. Biglia ve Cana demişsiniz de, Biglia ve Cana aynı tip oyuncular değil. Cana'nın mevkisini mi anlamak istemiyorsunuz ben anlamadım. Bu adamın görevinde oyun kurmak fln yok. Yani sene başında bana sorsan bende almazdım Cana'yı, çünkü Rijkaard sistemine aykırı bir adamdı. Keita'lı fln kadro da, takımı yavaşlatırdı. Ama takımda iyi oyuncu yok şuan. Orta alanda. Özellikle ASY'de Beşiktaş'a 2-1 yenildiğimiz maçı 90 dakika izlemeni tavsiye ederim. O maç sonucunda Cana iyi mi, kötü mü anlarsın. Çok övülen Ernst yok olmuştu o maçta. Cana stopere çekildi 70. dakika sonunda, 2. golü ve baskıyı yedik hemen arkasından.