#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Emre bir aciklama bekliyoruz, dogru mu bunlar dogru mu?

Cana Alex'i belli bir süre çok iyi marke etti ama belli bir yerden sonra kalite farkı ortaya çıktı. Alex hiç olmadık bir şekilde maçı çevirebilecek çapta bir oyuncu. Onu durdurmak için ya maçın başlarında sindireceksin ya da takım savunmasını iyi yapacaksın. Tek başına Cana yetmez, nitekim yetmedi de. Sonuç 1 gol, 1 asist..

iyide biz cana yi tartisiyoruz

adam amele gibi alexle adama adama oynamadi

gorevinide iyi yapti

alex sadece bir serbest vurustan orta yapti

ne oyun kurabildi ne pas dagitabildi

su macta yaptigi tek sey bir gol atmakti

kazim yani en az alex kadar oynadi demekki

senden ne alex sevgisiymis arkadas

balta olmasa buraya gelip cana reis diye yazacakmiydin onu soyle?

Boş beleş adamlara hayran olmaktansa Alex gibi aldığı paranın hakkını sonuna kadar veren, futbol adına ortaya somut şeyler koyan, karakterli bir adama hayran olmak çok daha mantıklı.

iyide biz cana yi tartisiyoruz

adam amele gibi alexle adama adama oynamadi

gorevinide iyi yapti

alex sadece bir serbest vurustan orta yapti

ne oyun kurabildi ne pas dagitabildi

su macta yaptigi tek sey bir gol atmakti

kazim yani en az alex kadar oynadi demekki

Ben Cana'yı tartışmıyorum, Alex'in becerisinden bahsediyorum. Cana iyi oynadı diye maçtan sonra yazdım zaten..

dün iyiydi.. istanbul ve anakaragücü maçlarında rakibe yaptığı asistleri yapmadı. o yüzden mennunum

Tesislerden Passat marka bir arabayla çıkması beni şaşırtmıştı :p :D

Yeteneksiz bi futbolcunun bu kadar abartıldığı başka klüp takım varmıdır acaba,yaptıklarını yapmak için futbolcu olmaya gerek varmı?

İlk önce Cana'nın defansif orta saha olduğunun farkına varmalı.Ondan sonra tartışılmalı.

İlk önce Cana'nın defansif orta saha olduğunun farkına varmalı.Ondan sonra tartışılmalı.

böyle mantık yüzünden senelerce başarılı olamadık.defansif diye pas atamaması lazım.ayrıca defansif özelliği sadece kasap gibi girmesinden kaynaklanıyor.fiziği ile değil bize beyni ile defans yapacak orta saha lazım.hala şu adamı savunmayın.futbol oynamak isteyen takımlarda cana oynayamaz

böyle mantık yüzünden senelerce başarılı olamadık.defansif diye pas atamaması lazım.ayrıca defansif özelliği sadece kasap gibi girmesinden kaynaklanıyor.fiziği ile değil bize beyni ile defans yapacak orta saha lazım.hala şu adamı savunmayın.futbol oynamak isteyen takımlarda cana oynayamaz

Kasap'ta kaç oyuncu sakatlamış.Cana çok iyi bir oyuncu ama mevkisi için.Tek hatası fazla sorumluluk alması.Bir kere şunu kafanızın bir köşesine yazın.

1.Cana her sezon Ş.Liginde oynayan ve bizim ligden 1258545 kat iyi olan Fransa'dan geldi.

2.Bu adamı bize öneren Gerets gibi hücum futbolunun kralı.Hücum futbolunu bu kadar önemseyen adam niye bize öneriyor onu düşün.

3.Cana Marsilya'nın kaptanı olarak Sunderland'a gitti.Üstelik ilk sezonunda kaptan oldu.

İlk önce yabancı kontejyanını doldurduğu ve bonservisinin 4.5 milyon euro olduğunun farkına varıp sonra tartışılmalı

Gelen topa dan dun vurup,rakibe cart curt kaymak biraz koşmak için bi oyuncuya 15 trilyon yatırım yaptık

Bu özellikte tr de topçu bulamıyosan,sadece orasını burasını yırtıp top oynıcak adamı alt yapıdan yetiştiremiyosan bunlarıda tartışalım.

Alt yapıdan Arda çıkmayabilir hem dem,ama koşan düz oyuncu çıkmıyosa tr de bulamıyosan yazık

Bu adama gelene kadar çok topçu var ok,ama bireysel düşündüğünde özellikleri Gs yeter düzeydemi

ben galatasarayda ne oynuyor ne yapıyor ona bakarım. yok orda kaptanmış burda muavinmiş anlamam. güizada gelmeden önce ispanya gol kralı ve ispanya milli takımında fernando torresin yedeğiydi.

defansif ön liberoda Biglia olsa şuan fenamı olurdu ? Cana'ya verilen paraya 1 2 daha katıp alınabilirdi.

Önlibero nedir,önliberonun görevleri nelerdir öğrenilip sonra tartışılmalı.

Sabriyi beğenmeyip Canayı beğenen varsa kendi ile çelişir bence(ben ikisinide beğenmiyorum)

Sabriyi beğenmeyip Canayı beğenen varsa kendi ile çelişir bence(ben ikisinide beğenmiyorum)

Sabri'yi beğenmiyorsan, sorun kesinlikle Sabri'de değil ama işte. Sorun orada. Hadi Cana'yı beğenmezsin, tabi neden beğenmediğini de anlamadım. Biglia ve Cana demişsiniz de, Biglia ve Cana aynı tip oyuncular değil. Cana'nın mevkisini mi anlamak istemiyorsunuz ben anlamadım. Bu adamın görevinde oyun kurmak fln yok. Yani sene başında bana sorsan bende almazdım Cana'yı, çünkü Rijkaard sistemine aykırı bir adamdı. Keita'lı fln kadro da, takımı yavaşlatırdı. Ama takımda iyi oyuncu yok şuan. Orta alanda. Özellikle ASY'de Beşiktaş'a 2-1 yenildiğimiz maçı 90 dakika izlemeni tavsiye ederim. O maç sonucunda Cana iyi mi, kötü mü anlarsın. Çok övülen Ernst yok olmuştu o maçta. Cana stopere çekildi 70. dakika sonunda, 2. golü ve baskıyı yedik hemen arkasından.

Sabri'yi beğenmiyorsan, sorun kesinlikle Sabri'de değil ama işte. Sorun orada. Hadi Cana'yı beğenmezsin, tabi neden beğenmediğini de anlamadım. Biglia ve Cana demişsiniz de, Biglia ve Cana aynı tip oyuncular değil. Cana'nın mevkisini mi anlamak istemiyorsunuz ben anlamadım. Bu adamın görevinde oyun kurmak fln yok. Yani sene başında bana sorsan bende almazdım Cana'yı, çünkü Rijkaard sistemine aykırı bir adamdı. Keita'lı fln kadro da, takımı yavaşlatırdı. Ama takımda iyi oyuncu yok şuan. Orta alanda. Özellikle ASY'de Beşiktaş'a 2-1 yenildiğimiz maçı 90 dakika izlemeni tavsiye ederim. O maç sonucunda Cana iyi mi, kötü mü anlarsın. Çok övülen Ernst yok olmuştu o maçta. Cana stopere çekildi 70. dakika sonunda, 2. golü ve baskıyı yedik hemen arkasından.

Biglia olayına ben girmedim Sercan

Ben diyorumki

Görevi gelen giden topa dan dun vursun(kesici.....>en nefret ettiğim tabir),koşsun,mücadele etsin,hırslı olsun

Bu adamı tr de bulamıyosan bu türk futbolunun ayıbıdır yada sen iyi araştırmıyosun

Lat yapıdan çıkaramıyosanda senin ayıbındır

Koş,top kes bunlar futbolda arayıp bulamadığın meziyetler değil.

Orası ayrı, alt yapıdan çıkarıp oynatacak cesaret yönetimde yok. Ona birşey diyemem. Ama liberonun görevi, rakipten gelen topu uzaklaştırmak ve dan dun vurmaktır. Yani Xavi vari pas atmak görevi değildir. Cana layıkıyla görevini yapıyor ama, Türkiye'den daha iyilerinin çıkması da lazım. Ha Mehmet Topal mı, yoksa Cana mı dersen, 1000 kere Cana derim. Mehmet Topal ayağına top geldiğinde, yeni gelin gibi heyecan yapıp topu atacağı yeri düşünene kadar, yediğimiz gol sayısını hatırlamıyorum ben. En azından dan dun vurup uzaklaştırmak daha iyidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt