#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

o dönemlere girmeyelim.uefa kupası finaline kadar kapalı tribünde şahit oldum onurlu yükselişimize.ben senin yaşının küçük oldugunu düşündüğüm için mustafa sarpla barışla kısıtlı tuttum örneği.Eğer bu döneme sende yetişmişsen suat kayayla cana yı kıyaslamayacağanı düşünürdüm.Bu çapsız oyuncular için takımı şampiyon yapar tarzı açıklamalar yapmak ne derece doğru bilmiyorum.Hele ki Servete sabriye kazma futbol katili gibi kelimeler kullanılırken aksine canayı kral yapmak,mantıksız.

Sadece benzer görevleri olduğu için Suat'ı örnek verdim. Bu sezonki kadro baştan beri kötüydü. Geçen sene şampiyon olabilirdik çünkü kadromuz iyiydi. 5 puanla lider olup, arka arkaya Eskişehir, Trabzon ve Fener maçlarını kaybetmemiz yüzünden geriye düştük. Bu maçların hepsinde bireysel hatalardan gol yedik. Eskişehir maçında Mehmet Topal, Trabzon maçında Emre Güngör, Fener maçında Leo Franco. Fener Alisamiyen'e gelirken 4. sıradaydı. Hatta yenileceklerini biliyorlardı. Yenseydik fener sezonu kapatacaktı. Maça da o şekilde başladılar, üstümüze bile gelmediler ancak Leo Franco'nun yediği saçma golle maçı aldılar ve tekrardan şampiyonluk potasına girdiler.

2009-2010 kadromuz hafife alınacak bir kadro değil. Ortasaha iyi olsaydı zaten Neill falan çok hata yapan adamlar değil. Ortasahadan her rakip hiçbir baskıya, prese maruz kalmadan direk kalemize geliyorlardı bunu defalarca yaşadık. Bu sebeple Cana olsaydı en azından ortasaha direnci kesinlikle çok daha fazla olurdu diyorum.

Ayrıca yukarda saydığım Eskişehir, Trabzon ve Fener maçlarında oyuna üstün başlayan pozisyonlar yakalayan taraf bizdik. Bireysel hatalar olmasa büyük ihtimalle bu 3 maçtan çıkaracağımız 6-7 puan şampiyon yapardı bizi.

2010-2011 sezonu kadrosu zaten skandal baştan beri.

Cana gelecek sene sağlam bir takımda kendini çok daha fazla gösterecektir.

galatasaray'a oyunun 2 yönünü oynayacak 2 tane önlibero lazım necip ersnt ikilisi gibi bir ikiliden bahsediyorum cana'nın topal'dan bi fazlasını göremedim açıkcası zaten bu tip sadece defans yapan önliberolar ile 10 numaraların devri kapanıyor artık...

Cana yabancı diye bu kadar seviliyor çünkü forumdaki yabancı hayranlığı malum, Ardayı geçen sene yerin dibine sokup Elanoyu savunanlar falan vardı.Servet o hataları yapsa küfretmediğiniz bir kulak arkası kalmıştı.

Cana Barıştan bile daha çok bireysel gol yedirtti bu sene, ama Barışa edilmedik küfür kalmazken Canaya '' Uuuu aslanım sıç batır helal olsun deniliyor'' Bunları diyenlerde futbolcu tutmayın takım tutun diyen adamlar genellikle bu da daha komik bir durum.

Cana'nın mücadelesini, hırsını Servet'te Hakan Balta'da gören varsa örnek versinde hangi maç olduğunu da bilelim. Cana bizden biri gibi diye yazıyorum adam diyor yabancı hayranlığı falan filan.

Komik olmayın yahu. Hakan Balta gibi rezaletin doruklarında oynayan bir adam dururken hep Cana'ya sataşılması, eleştirilmesi garip geliyor.

Gerçi milli takımın geri dörtlüsü bizde hepside süper kalite Gökhan, Servet, Hakan falan.

galatasaray'a oyunun 2 yönünü oynayacak 2 tane önlibero lazım necip ersnt ikilisi gibi bir ikiliden bahsediyorum cana'nın topal'dan bi fazlasını göremedim açıkcası zaten bu tip sadece defans yapan önliberolar ile 10 numaraların devri kapanıyor artık...

ernst bize karsi napti?

seyrettinmi o maci

oyunun hangi yonunu oynadi:)

guldurmeyin adami

kuyrugunu bacaklarinin altina almis dolasiyordu bize karsi

taaki muhtesem canayi stopere cekme senlikleri baslayana kadar:)

serdar burak

sen adamın kalitesine kumaşına bak. schuster dengesizi adama yapmadığını bırakmadı ne anlatıyosun sen ersnt tsl'nin en iyi 3 önliberosundan biri senin elinde barış ayhan sarp varken nası konuşabiliosun oda ayrı bişey..

Şu Sabri'yi de kötü gibi örnek göstermeyin, Galatasaray'lılığınızı sorgulamaya başlarım. Yeter Sabri-Sabri-Sabri, ne yaptı bu adam ne? Her maçta %101 performans vererek oynadı, sizin CR7'den beklediğiniz olağan dışı sağ bek görevlerini mi yapmadı? Ne gareziniz var kardeşim bu adama? Fenerbahçe maçında sağ bekin nasıl rezil bir hal aldığını görmediniz mi?

sabri iyi bir sag bek degil

stoperden bozma 35 yasindaki bir sagbekten iyi sadece o kadar

bu takimin en buyuk sorunu sag ve sol bek pozisyonlari

bizi yakan bolge orta saha degil aslinda

sabri ve balta yetersiz iki bek

ama tabi sabriyi solbeke koysan gene baltadan bin kat iyidir:)

Bu herif,benim Galatasaray futbolcusunun tam oynamasını istediğim gibi oynuyor,gerisi boş.Gerizekalı gibi konuşmayın,başka yerlere çekmeyin.

serdar burak

sen adamın kalitesine kumaşına bak. schuster dengesizi adama yapmadığını bırakmadı ne anlatıyosun sen ersnt tsl'nin en iyi 3 önliberosundan biri senin elinde barış ayhan sarp varken nası konuşabiliosun oda ayrı bişey..

alla allaaaa

siz cananin resumesine kalitesine bakmayin, ben ernstin surda iyi oynadigi bir sezona bakip ernst canadan iyi diyeyim:)

yok oyle bisey

can orta sahada iken rakip orta sahasi oyuna giremiyor rezil oluyorlar

bunu nasil goremiyorsunuz anlamiyorum

zaaaaa fenerin orta sahasi mukemmel pas yapiyor fark yeriz diyenlere soruyorum

ne oldu bu macta?

alex ileri zekalisi ve balta geri zekalisi olmasa rezil olmuslardi

biz iyi oynamadigimiz halde

cana dedigin adami topalla karsilastirmayin oyle adam adama falan oynamaz alexle

gider ileride basar dengesini bozar rakibin

sonra ben niye pas yapamadim dersin kendi kendine

on liberoda oynadigi her mac ayni

hic istisna yok

sabri iyi bir sag bek degil

stoperden bozma 35 yasindaki bir sagbekten iyi sadece o kadar

bu takimin en buyuk sorunu sag ve sol bek pozisyonlari

bizi yakan bolge orta saha degil aslinda

sabri ve balta yetersiz iki bek

ama tabi sabriyi solbeke koysan gene baltadan bin kat iyidir:)

Geç arkadaşım geç, çok sevdiğiniz Gökhan Gönül'ü de izliyoruz, izlemesek yedirceksiniz. Sabri'nin önüne hafiften Pino veya Keita vari bir adam koy, gerisine karışma. Adamın sadece ortaları iyi değil diye, yerin dibine soktunuz. Sabri'de ki bek olarak, alan bilgisi Türkiye'de kimsede yok. Sabri'nin alt yapı eğitimini kim vermişse, harika eğitim vermiş. Alan bilgisi ve rakip takibi üzerine Sabri gibisi şuan ligde yok. Gökhan Gönül, umarım Avusturya maçında oynar da, rezil oluşunu hep birlikte izleriz bir kez daha.

serdar bey

ben lorik cana'yı oynatacağıma 2 tane oyunun 2 yönünü oynayan önlibero alırım daha faydalı olur takıma lorik cana rakibe 2 müdale yapacak taraftarı kandırcak diye takımda kalmasını istemem

Geç arkadaşım geç, çok sevdiğiniz Gökhan Gönül'ü de izliyoruz, izlemesek yedirceksiniz. Sabri'nin önüne hafiften Pino veya Keita vari bir adam koy, gerisine karışma. Adamın sadece ortaları iyi değil diye, yerin dibine soktunuz. Sabri'de ki bek olarak, alan bilgisi Türkiye'de kimsede yok. Sabri'nin alt yapı eğitimini kim vermişse, harika eğitim vermiş. Alan bilgisi ve rakip takibi üzerine Sabri gibisi şuan ligde yok. Gökhan Gönül, umarım Avusturya maçında oynar da, rezil oluşunu hep birlikte izleriz bir kez daha.

gokhanda sabride sag acik oynayabilecek adamlar

bos bos konusuyorsun

ortasindan sutundan bahsettigimi ne zaman gordun

aksine savunmasi kotu, cok cizgide kaliyor ve oyuna girmiyor

gokahni bilmem ama ts li serkan bence turkiyenin en iyi sag beki

hemen kafana gore karakterize etme milleti

once bir ogren ne diyor karsidaki

sonra git sabri konusunda dalga gecen embesillerle tartis

Sercan bu Gökhan Gönül önünde Kazım da oynasa Topuz da oynasa çatır çatır oynayan bi adam,Sabri'nin Galatasaray kariyerindeki en iyi futbolunu Keita ile oynaması sence Sabri'den mi kaynaklanıyor yoksa Keita'dan mı?Geçen gün Tamer ile de konuşmuştuk bunu,ben Keita diyorum.Adam sahanın her yerindeydi,Sabri'nin açıklarını kapatan cinsten,hey gidi.

serdar bey

ben lorik cana'yı oynatacağıma 2 tane oyunun 2 yönünü oynayan önlibero alırım daha faydalı olur takıma lorik cana rakibe 2 müdale yapacak taraftarı kandırcak diye takımda kalmasını istemem

marsilya ve sunderland taraftari gercekten iki mudaheleye kanmis yillarca:)

ben oyle istemem

ben bir tane cana gibi adam onunde iki tane maestro isterim

kontrollu futbol istiyorsan kasma 3 tane ayagi pas yapan on libero koy

hatta 4 yap elin alismisken

bir snejiderde benden sana

Hep aynı örnek olacak ama bu takım Saiodu ile şampiyon oldu lan ama Saiodu'nun arkasında Mondragon-Tomas-Song vardı,orası başka.

Sercan bu Gökhan Gönül önünde Kazım da oynasa Topuz da oynasa çatır çatır oynayan bi adam,Sabri'nin Galatasaray kariyerindeki en iyi futbolunu Keita ile oynaması sence Sabri'den mi kaynaklanıyor yoksa Keita'dan mı?Geçen gün Tamer ile de konuşmuştuk bunu,ben Keita diyorum.Adam sahanın her yerindeydi,Sabri'nin açıklarını kapatan cinsten,hey gidi.

cok basit abicim

keita varken rakip gelemiyor boylece sabride (aslinda ancak sag acik olabilecek adam) aslanlar gibi sag acikta keitayla oynuyor

ama onunde dandik adam olunca mecburen defansi agirlik kazaniyor ve bizde diyoruzki kotu oynuyor cunku onunde adam yok:)

mantik bariz

adam savunma yapamiyor iste

ilerdeyken is iyi oynuyor

Monaconun kalecisi Ruffier,,Ochoa,hatta 37lik Palop 2 sene daha oynar yani bizde :)

Birincisi Ruffier ve Palop 'u o paraya alamayiz . Palop Sevilla'da halk kahramanidir . Ikincisi Ruffier ve Ochoa'nin kac macini izledin bilmiyorum seni tenkit etmek icin de soylemiyorum yanlis anlama ama ozellikle Ruffier'in cok fazla macini izlemis biri olarak sunu soyleyebilirim cok ama cok fazla hata yapan bir kaleci . Kaldi ki bu saydigin uc kaleci de Taffo'nun tirniagi olamaz . O adam dunyanin gelmis gecmis sayili kalecilerinden.

cok basit abicim

keita varken rakip gelemiyor boylece sabride (aslinda ancak sag acik olabilecek adam) aslanlar gibi sag acikta keitayla oynuyor

ama onunde dandik adam olunca mecburen defansi agirlik kazaniyor ve bizde diyoruzki kotu oynuyor cunku onunde adam yok:)

mantik bariz

adam savunma yapamiyor iste

ilerdeyken is iyi oynuyor

Gökhan Gönül'ün önünde de inanılmaz sağ açıklar oynamıyor,bundan bahsediyorum,milli takım performansına bişey diyemem.Ha bu arada Sabri'yi de seviyoruz,kendine gelir önümüzdeki yıl umarım.

bu arada topal dunku macta stoperde oynadi ve gol yedirdi valenciaya

haberiniz olsun

bir onceki lig macindada ayni hatayi yapmisti

kolya degil oyle stoper oynamak zaaart diye

marsilyanın oynatması beni alakadar etmez, hem arkadaş sadiou örneği vermiş sadiou maç başı en az 10-15 top çalışıyordu rakipten orta sahadaki presiyle cana tam olarak bu tarz bi oyuncu değil cana topa girmiyo rakibe giriyo...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt