#19 Lorik Cana

Cevap: #19 Lorik Cana

Yokluğu varlığı takıma birşey katmayan bir adam.M.sarp,Barışın olduğu yerde bile Abdurrahman çelebi olamadı, hala utanmadan sıkılmadan kalsın diyenler var neden gitmesini gerektiğini açıklardım ama ondanda anlamazsınızki siz.

değeri mi vardıda bilememişiz sıradan bir bankasya oyuncusudur kendisi kurtulmamız iyi oldu bundan

He is(was) the most delikanlı player in this team.

Ya performansı kötüydü diye eleştirilebilir, beğenmemiş olabilirsiniz ama biraz insaf edin yahu ne bank asyası Allah aşkına.

Herif Marsilya'da, Sunderland'te kaptanlık yapmış, Roma veya Lazio'ya gidecek deniliyor siz tutmuş bank asya diyorsunuz hala.

Bu bank asya madem bu kadar üst düzey bir lig biz niye bir el atmıyoruz ? Alalım 10-15 tane futbolcu bizde oynayacak kalitede olmadıkları(!) için Lazio'ya, Marsilya'ya falan satarız. 10 tane bank asyalı Cana 7 milyon eurodan 70 milyon eder. İyi para.:o

Ya performansı kötüydü diye eleştirilebilir, beğenmemiş olabilirsiniz ama biraz insaf edin yahu ne bank asyası Allah aşkına.

Herif Marsilya'da, Sunderland'te kaptanlık yapmış, Roma veya Lazio'ya gidecek deniliyor siz tutmuş bank asya diyorsunuz hala.

Bu bank asya madem bu kadar üst düzey bir lig biz niye bir el atmıyoruz ? Alalım 10-15 tane futbolcu bizde oynayacak kalitede olmadıkları(!) için Lazio'ya, Marsilya'ya falan satarız. 10 tane bank asyalı Cana 7 milyon eurodan 70 milyon eder. İyi para.:o

Mehmet Topalı aldın işte.

Oyuncu piyasası denen birşey var.Biz Barışı meşhur ettik adam Trabzona gidiyor şimdi.Çok mu iyi adam Barış Trabzona gidiyor? Sorsak Bank Asya dersiniz.

Canada böyle bir adam.Kaptanlık yapması falan beni ilgilendirmez, futbolculuk ayrı kaptanlık ayrı.

Mehmet Topalı aldın işte.

Oyuncu piyasası denen birşey var.Biz Barışı meşhur ettik adam Trabzona gidiyor şimdi.Çok mu iyi adam Barış Trabzona gidiyor? Sorsak Bank Asya dersiniz.

Canada böyle bir adam.Kaptanlık yapması falan beni ilgilendirmez, futbolculuk ayrı kaptanlık ayrı.

Mehmet Topal'ı aldık ve 2 ay sonra Valencia'ya sattık zanneder görende. Adam 4 yılda kendini geliştirdi, süper lig ve Galatasaray oyuncusu oldu, Valencia'ya öyle gitti. Velhasıl bank asyanın kerameti değil bu.

Arnavutluk takımında kaptanlık yapmış demedim. Bir Fransız ve İngiliz takımında kaliteli oyuncu olmayıp, iyi performans göstermese bir Arnavut'u kaptan yaparlar mı ? Yani futbolculuk ve kaptanlık ayrı şey ama ilintili olabiliyor çoğu zaman.

Reis'i dün gece rüyamda gördüm, mactan sonra formasini rica ettim o da hemen cikarip verdi bana. Ayrica bu taraftar seni cok seviyor birakma bizi dedim. Basini hafif öne dogru salladi okey dercesine...:p

Bu arada umarim takimda kalir, Fatih Hoca'nin aradigi tip oyuncu diye düsünüyorum.

Reis'i dün gece rüyamda gördüm, mactan sonra formasini rica ettim o da hemen cikarip verdi bana. Ayrica bu taraftar seni cok seviyor birakma bizi dedim. Basini hafif öne dogru salladi okey dercesine...:p

Bu arada umarim takimda kalir, Fatih Hoca'nin aradigi tip oyuncu diye düsünüyorum.

Fatih hocanın hangi takımının orta sahasında stoper özellikli oyuncu görülmüşde ''Ön stoper'' Cananın tam istediği adam olduğu fikri bu kadar destek bulabiliyorsa?!...Direkt Stoper olarak ise hiç düşünülmemeli bile,Dany gibi adamlar alınabilecekken...

Adnan&Adnan devam ediyor olsa gitmesin derdim,ne de olsa Cana ya da rahmet okutacak bir ''Okazyonel Cevher'' buluverip,''Bir futbol takımı nasıl çökertilir?'' konulu tezlerindeki başarılarını daha da pekiştirmeleri garanti idi...

cana bence türkiye liginde iş yapar doğrumu bilmiyorum ama geçen sene, babası türk pasaportuna sahip olduğu için 1 sene sonra yerli statüsünde oynayacak diyorlardı. eğer doğruysa takımda kalmalı satılırsa orta alana 2 oyuncu daha alınmalı

Takımda kalıyor kesin.

Suha,Merih kim diyor kaldığını?

bülent tulun, italya ve almanya’dan teklif aldığından bahsedilen cana için ise “lorik cana da benim sözleşmeli oyuncum. onu almak isteyen olursa gelip, galatasaray’a başvuracak. biz spk’ya bildiririz. cana’ya sorarız ‘gitmek istiyor musun?’ diye. isterse değerlendiririz. şu ana kadar cana için gelmiş yazılı bir teklif yok” dedi.

Kalacağını biliyordum kalmak istediğini söylüyordu sık-sık.Bence güvenimizi boşa çıkartmayacak yeni transferlerle daha da başarılı olacak.:)

Takımda kaldıysa bu yılı da çöpe atarız. Cana'dan bu takıma fayda gelmez. Muslera-Cana takası olsa keşke.

Kalsın reis. Çok faydalı olacaktır.

Geri
Üst Alt