#19 Lorik Cana

Cevap: #19 Lorik Cana

Halen geçen yıl baz alınıyor ve halen vurulmaya çalışılıyor.Neyse giden gitmiş artık yapacak bir şey yok

Halen geçen yıl baz alınıyor ve halen vurulmaya çalışılıyor.Neyse giden gitmiş artık yapacak bir şey yok

İkili tartışmaya girmek istemiyorum aslında da...Yahu koca sezon bu takımdaki aciz hallerini baz almayıpta ne yapayım?...F.R. 50 li dakikalarda oyundan aldığındaki bitkin-perişan yüz-vücut hareketlerini hatırlamıyor musun gerçekten?...Ki o dakikalara kadarda pek bir etkinlik gösterememişken...

Cana,gelişine en çok sevindiğim adamlardan birisi idi,''Nihayet orta sahaya tartışılmayacak bir futbolcu alabildiler'' demiştim,hatta kişisel sempatim nedeniyle başkası değil o başarılı olsun isterdim...Ama maalesef gördüm ki Cana üstün fizik gücünden başka pek bir özelliği olmayan bir oyuncu ve o tek özelliği de gerilediği için eski parlak günlerine dönmesi de zor...Bu da benim görüşüm...Allah yolunu açık etsin...

white-heart-smile-smiley-buttons_design.png

Hoşçakal Cana bundan sonraki kariyerinde başarılar.

Güle güle Cesur Yürek ! :(

Değerini anlayamadılar, hizmetlerin için teşekkürler.

Yolun açık olsun adamım.:ask:İnşallah kesişir yollarımız birgün hoca olarak.

ayrıca cana'nın menajeri bıraksalar devre arasında gidecekti dedi. forza cana boyz fanlarına duyurulur.

Elveda Cana. Yolun acik olsun.

ayrıca cana'nın menajeri bıraksalar devre arasında gidecekti dedi. forza cana boyz fanlarına duyurulur.

Devre arası da Lazio teklif yapmıştı dedi.Cana gidicekti falan demedi.Zaten o zaman Cana da açıklamıştı teklifler var ama burda kalmak istiyorum demişti.

Sıkmayalım lütfen.

@MustafaSarp Mustafa Sarp

Cana ile yaptığımız espriler hala aklımda. ''Bi Lorik Cana bi Lorik bana'' . Yolun açık olsun güzel kardeşim.

:asd:

Reis en cok icime batan senle bir resmim yok ya ona uzuluyorum o kadar gelip gittin nancy e bir firsat olmadi

Herşey için teşekkürler Lorik. Diğer gönderdiğimiz yabancılar gibi sen de çok yanlış zamanda geldin. Verdiğin emekler için teşekkürler. Özleyeceğim seni şahsen. İnşallah çok başarılı olursun Lazio'da.

:016: Yolun açık olsun Lorik Reis

Geri
Üst Alt